Στον Τεοντοσιτς πηγε κατευθειαν το μυαλο μου. Θα δειξει, ειναι σε καλα χερια παντως…
θα γίνει τρελή παικτούρα… Τώρα κάνει λάθη ακόμα, αλλά έχει φοβερές ικανότητες…
Πολύ σωστή παρατήρηση του Διαμαντόπουλου για το ματς με τη Ζαλγκίρις προχθές. Ο Γιαννάκης στα κρίσιμα λεπτά έπαιζε και με τους 4 Αμερικάνους. Δείχνει να τους πιστεύει και να μη τους παροπλίζει επειδή δεν είναι ακριβώς σε αυτό που θα ήθελε…
τι ηταν το χθεσινο ρε??? δεν με πειραζει που χασαμε απο το μαρουσι με πειραζει που την πεμπτη παιζουμε με την εφες και αμα παιξουμε ετσι…αντε γεια μετα…
τεσπα ελπιζω γεματο το οακα και να τους διαλυσουμε
Τον Πρκάτσιν τον πήρε γιατί λόγω τραυματισμών είχε έλλειψη και δεν υπήρχε άλλος καλύτερος διαθέσιμος τη δεδομένη στιγμή στην Ευρώπη…
υτο ομως δεν ειναι δικο μου προβλημα.φαινετε η ελλειψη μπατιστ και κωστα(ξαναλεω δεν ειναι δικαιολογια)ο πρκατσιν ειναι ενας μετριος παιχτης οταν παιζει σε μετριες ομαδες αλλα οταν παιζει στην παναθα δεν ειναι ουτε μετριος…αργος δεν ξερει να παιζει πικ αντ ρολ ,οταν του λενε λοου χαι αυτος θα ρωταει τι ειναι αυτο???εχει τραγικο σουτ απο μεση αποσταση,τα ποσοστα στιςμβολες του ειναι σαν το εθνικο λαχειο ενα στα επτα κερδιζει…ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑΡΑ μεεχει κανει περηφανο αλλα πολυ φοβαμαι οτι ειναι στη δυση της και δεν μιλαω μονο ηλικιακη δυση καθοτι εχουμε σανι κωστα δημο,διαμαντιδη,περπερογλου ταταρουνη μαικ ολοι αυτοι εχουν χρονια ακομα να δωσουν αλλα ο ζελικο
μαλλον τον βλεπω να φευγει (δικια του αποφαση) και αμα φυγει ο ζελικο δεν μας βλεπω καλα ασχετα παιχτων…χωρις ζελικο στο πρωτο κακο αποτελεσμα θα αρχισουν οι γκρινιες και θα καταντησουμε σαν το γααυρο θα αλλαζουμε ομαδα καθε χρονο
ζελικο για παντα αλλα επειδη αυτο δεν γινεται ψηφιζω ιτουδη και θα κανω και μια βαρυσημαντη δηλωση ο αρης μεσα σε 3-4 χρονια θα ξανασηκωσει κουπα
αυτό πρέπει να το μοιράζει ο ΕΣΑΚΕ στο ενημερωτικό του φυλλαδιάκι
ποιο??
το ποστ ανάλυση που έκανες για το μέλλον.στείλε και πιεμ στον μοντε να το βάλει στον καζαμία του χρόνου:)
οκ θα δουμε ποιος εει δικιο…
Η τελευταια προταση-προφητεια της επιστολης να γραφτει στην Αποκαλυψη.
το γελας εισαι και αρης ρε…πρεπει εγω να σου θυμισω ποσες κουπες εχετε σηκωσει??
Πες μου την ιστορια της ομαδας μου,σε παρακαλω.Και συγκρινε μου μετα τη δυναμικη της Θεσ/κης εναντι σε αυτη της Αθηνας.Κανε μου μια παρουσιαση της οικονομικης καταστασης των 2 μεγαλων της Αθηνας και του Αρη.Ναι,ναι,θα παρουμε πρωταθλημα πολυ ευκολα.
ρε κοντε η αισιοδοξια ποτε δεν εβλαψε… αμα πεσει η αυτοκρατορια της παναθας ο αρης θα ναι αξιος διαδοχος…οικονομικα ειστα ενα τιποτα σε σχεση με γαυρο αλλα λεφτα …αμα δεν παρει η παναθα τον τιτλο θα το παρετε εσεις…και τοτε θα λες ρε δατς γαη ολα τα ξερεις…
Καλα απο αισιοδοξια και λατρεια για την ομαδα αλλο τιποτα μικρε,3 χρονια διαρκειας ειχα στο μπασκετ κ πηγα και στον τελικο στο Σαρλερουα προπερσι επειδη πιστευα οτι μπορουμε να το σηκωσουμε.
Αλλα λιγος ρεαλισμος δεν βλαπτει.Τον Ολυμπιακο και τον ΠΑΟ τους κοντραραμε στα ισια σε ολα τα ματς φετος,ακομα και με αυτη την ασταθεστατη ομαδα.Αλλα τι καταφεραμε?Μια νικη στα 5 ματς.
Η μεγαλη μας ευκαιρια ηταν περισυ.Αποκλειστηκαμε στο 5ο ματς απο τον τελικο ενω ειχαμε το πλεονεκτημα εδρας.Αν ειχαμε παρει εκεινο το ματς κ ειχαμε παει τελικο,τα πραγματα θα ηταν πολυ διαφορετικα.Το βασικοτερο,δεν θα χαμε το οικονομικο προβλημα που χουμε τωρα.Ακουστηκε οτι μπηκαμε μεσα 1 εκατομμυριο σε σχεση με περισυ.Αν ειναι δυνατον.Η ομαδα ανεβαινει,μπαινει 2 συνεχομενα χρονια στο TOP 16 και δεν εχουμε επενδυτες,μονο εναν Τζεβελεκη να χτυπιεται μονος του.
Πρωταθλημα ε?Ναι,τωρα.
ε το ελληνικο μπασκετ θα αλλαξει πολυ ΣΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ θα δεις ποσο θα μικρινουν οι διαφορες…τωρα που πες για πορωση εγω εχασα το αντβανσ στα αγλλικα επειδη εκανα κοπανες για να παω γηπεδο
Ε αφου το υπογραφεις.
Μπηκε η ομαδα 1 εκ μεσα, αλλα οι 500.000 ειναι λογω αυξησης μετοχικου κεφαλαιου.
Τεσπα, μετα την σημερινη νικη επι του (ροζ) Πανθηρα, μου φαινεται πως αρχιζω και βαριεμαι και το πρωταθλημα μπασκετ…Η 1η 3αδα για τα playoff εχει κλεισει…Τελος.
Εδω δειτε καραγκιοζιλικι!
Στο Ελληνικό και για λίγους ο τελικός
Στο Ελληνικό θα διεξαχθεί ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, αφού το μόνο που απομένει είναι μία τελική σύσκεψη, που θα γίνει την προσεχή Παρασκευή, για τα μέτρα ασφαλείας. Στον αγώνα της επόμενης Κυριακής (23/3) κάθε ομάδα θα έχει στη διάθεσή της μόλις 600 εισιτήρια (!), με τους φιλάθλους των «πρασίνων» να φτάνουν στο γήπεδο από τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και τους αντίστοιχους των «ερυθρολεύκων» από τη Λεωφόρο Ποσειδώνος.
Η σύσκεψη μεταξύ των εκπροσώπων των δύο ομάδων, της ΕΟΚ και της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε το πρωί στο κλειστό του Ελληνικού, προκειμένου να γίνει η… αυτοψία. Η βασική ανησυχία όλων των πλευρών ήταν η πρόσβαση των οπαδών των δύο ομάδων στο γήπεδο, αφού δεν υπάρχουν πολλές οδοί για την προσέλευση των φιλάθλων με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Η πλευρά του Ολυμπιακού πρότεινε σχέδιο που θα προέβλεπε την παρουσία 900 φιλάθλων από κάθε φιναλίστ στις εξέδρες, ωστόσο μετά από συνεννόηση με τις άλλες πλευρές, ο αριθμός μειώθηκε στα 600 εισιτήρια για κάθε πλευρά, προκειμένου να υπάρχουν και οι απαιτούμενες «νεκρές ζώνες».
Τα πάντα θα οριστικοποιηθούν σε νέα σύσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, παρουσία όλων των εμπλεκομένων πλευρών, δηλαδή της ΕΟΚ, των δύο ομάδων, της αστυνομίας, της ΔΕΑΒ, αλλά και του Πανιωνίου, που χρησιμοποιεί ως έδρα το συγκεκριμένο γήπεδο.
Σε γηπεδο που χωραει πανω απο 5000 κοσμο (8 χιλ. νομιζω), θα διατεθουν 1200 εισιτηρια. Αμα εχετε @@ μην δωσετε ουτε ενα σε οργανωμενους και μοιραστε ολα σε σχολεια…
ασε τα δα και γω… σε οργανωμενους θα πανε και θα πεσει κ ξυλο…σκατα
χααχχαχα θα μαι μεσα ενα φιλαρακι μου ειναι στην ιστ εντ και μου βρισκει παντα εισητηρια