Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Αφού δεν είδες το ματς ρε Rudolf πως έχεις γνώμη για το επίπεδο της διαιτησίας?

είσαι ασχετος…

Ηρεμάααα:)

Το πρώτο ημίχρονο δεν το πρόλαβα, οπότε ότι πώ θα είναι για το δεύτερο:

Ο Γκρίρι έπαιξε καλά, και σε σημεία πήρε πάνω την ομάδα, αν και κάποιες φορές οι κινήσεις του κάθε άλλο παρά σωστές ήταν (σε εκείνο το πολύ μακρινό τρίποντο που είχε βάλει, κράτησε πάρα πολύ ώρα τη μπάλα και το σούτ ήταν καθαρά της απελπισίας, άσχετα που μπήκε). Την άμυνα του Ολυμπιακπύ την περίμενα πιο αδύναμη στο τέλος, και φαίνεται ότι άσχετα του τι υλικό έχουν έχει βελτιωθεί ως σύνολο.

Ο ΠΑο απο την άλλη είχε τις τυχερές στιγμές του αλλά έπαιξε πολύ καλά το passing game (τα ελεύθερα σουτ δεν βγήκαν τυχαία), με πολύ καλό Σπανούλη να κάνει θάματα και πράματα. Όπως και να έχει, σε ένα τόσο σημαντικό μάτς περίμενα να είναιι πιο ψύχραιμοι προς το τέλος.

Όσο για τη διαιτησία, μοιρασμένη θα την έλεγα, και οι 2 πλευρές είχανε σημεία που ευνοήθηκαν και αδικήθηκαν.

το χρειαζόμασταν.
το αξίζαμε.
το χαρήκαμε.

το παράπονο είναι ένα : “Αχ, ρε Τσάρτσα”.

Πως είναι το μπάσκετ.Σπάνουλης και Γκριρ, πρώτοι σκόρερ, ήταν να γίνουν οι μοιραίοι.
Νομίζω πως πρώτα κρίθηκε στο καλό και γρήγορο passing game και στα καλά pick n roll που έβγαζαν παίκτη ελεύθερο στο τρίποντο.
Θα δούμε ωραίους τελικούς από τα παλιά.

ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΣ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.

Οι καλυτεροι σουτερ της Ευρωπης πως και δεν εβαλαν ουτε τα μισα σε οποιονδηποτε απο τους αγωνες της Β φασης της Ευρωλιγκας? Και εκει ελευθεροι σουταραν…

Οσο για το αν βλεπω μπασκετ, αστο, μαλλον δεν ειχες γεννηθει…

βαριεμαι να λεω τα λαθη που εγιναν στη φαση των 16…τωρα αν αμφισβητεις διαμαντιδη , σπανουλη , τσαρτσαρη…

samis @ μαθε μου πλζζζζζζζ…

@rock: ηρέμησε, η ομάδα που υποστηρίζεις νίκησε, δεν χρειάζεται να τσακώνεσαι με την οθόνη του pc σου (καθότι αυτό γίνεται ουσιαστικά τώρα). Ειδικά για αθλητικά είναι χαζομάρα.

Οι φάσεις που μου έμειναν πιο πολύ πάντως είναι το τρίποντο του Γκρίρ, όπως και μια πολύ καλή ασσίστ του Σπανούλη 9αν θυμάμαι καλά αρχές 4ου δεκλέπτου) στον Τσαρτσαρή για τρίποντο, πραγματικά θεαματικές φάσεις.

θα το διορθώσω…

Ήσουν και θα εισαι ασχετος…:lol:

έγινε ματσάρα και μιλάτε για βλακείες.σοβαρευτείτε

Εγω αμφισβητω τον Γουινστον που μια χρονια μονο με μας θυμαται και παιζει και ξεκωλιαζεται…
Anyway καλο ματσακι ητανε…

ρε παίδες,τι νόημα έχει όλο αυτό?
κωλόφαρδη μια ομάδα με Σπανούλη,Διαμαντίδη,Σάρας και Ουίνστον?
κακή μια ομάδα με ψυχή και @@ όπως αυτός ο ΟΣΦΠ του Γιαννάκη?
διαιτησία υπέρ ΠΑΟ που αν ήθελε είχε τελείωσει το ματς στο -σκληρό- κόψιμο του Ουίνστον στον Γκριρ?

μην κάνετε σαν αυτούς τους 1200 που ήταν μέσα,αδικείτε τους παίκτες και τους προπονητές των δυο ομάδων…

έδιτ

όμορφες δηλώσεις από δράκο και ζοτς.ο Μπουρούσης όσο κι αν τον αγαπάμε γιατί είναι…δρακόπουλο,γίνεται γραφικός σχεδόν πάντα.δεν υπάρχει θέμα διαιτησίας.ακόμα και να υπάρχει όμως,ας μας πει πως έφτασε στον τελικό η ομάδα του…

Oι καλύτεροι σουτέρ της Ευρώπης;;; Λίγο έλεος.

Για να πάμε στα σοβαρά τώρα δεν θεωρώ ότι τα τρίποντα του ΠΑΟ ήταν τυχερά αφού ελεύθεροι τα έκαναν. Στο πρώτο ημίχρονο και ειδικά στη δεύτερη περίοδο η περιφερειακή μας άμυνα ήταν για τα πανηγύρια.
Η διαιτησία έσπρωξε λίγο τον ΠΑΟ αλλά δεν μπορώ να πω ότι τελικά επηρέασε το αποτέλεσμα.
Εγώ θέλω να σταθώ στην τεράστια εμφάνιση του Γκριρ ο οποίος πάλι εναντίον μιας πολύ δυνατής ομάδας έκανε τα πάντα.

και νομίζω έγινε έμφανες ότι ο Γκριρ είναι παικταράς και όχι μέτριος :wink:

Κατσε μπορει να πουν οτι δεν οργανωσε σωστα (ασχετα που δεν επαιζε πλεη-μεηκερ)…

αυτό για τον Γκριρ το σκεφτόμουνα.
ναι μεν είναι δαίμονας,φονιάς κλπ.αλλά έχει μερικά σημαντικά μείον στο παιχνίδι του,όπως το οργανωτικό.

προσωπικά δεν τον περίμενα όμως τόσο “φωτιά” στην επίθεση.οι επιθετικές του αρετές φαίνεται να καλύπτουν τις ατέλειες του.
είναι ένας μικρός θεούλης,το παραδέχομαι:oops:

Ναι, οκ, έκανε ένα καλό ματς και πάτε να τρελαθείτε:) το ότι οι περρισσότερες προσπάθειες ήταν τραβηγμένες απο τα μαλλιά είναι τυχαίο? Καλός ναι, παικταράς απέχει πολύ.

Αλλά ντάξει, μιλάει το οπαδιλίκι, τι άλλο να πεί κανείς.

Δεν νομίζω ότι τα τελευταία χρόνια όπου το ευρωπαϊκό μπάσκετ έχει γίνει περισσότερο ομαδικό υπάρχει άλλος παίκτης που να έχει κάνει αυτά που έκανε σήμερα ο Λιν Γκριρ σε τόσο κρίσιμο ματς. Ο τύπος σκόραρε όπως ήθελε, έδινε ασσίστ, έπαιξε άμυνα.
Ελπίζω σε επιστροφή Σόφο, σε υγιή Μάτσας και σε ένα κοινοτικό διαβατήριο σε κάποιον από τους αμερικανούς. Τότε πιστεύω ότι είμαστε πιο πλήρεις από τον ΠΑΟ.

Το ότι δεν είναι καλός οργανωτικά το ξέραμε. Δε νομίζω να ήταν βλάκες στην Αμερική που τον είχαν 2άρι και όχι play maker. Απλά εδώ στην Ελλάδα, κάτι τέτοια δε τα προσέχουμε. Αν τον έβαζαν να παίζει σέντερ και να μαζεύει τάπες θα τον βγάζαμε πάλι άχρηστο :wink:

τι ένα καλό ματς ρε πυραμίδα,πήρε μόνος του το διπλό στο Ισραήλ και παραλίγο να πάρει μόνος του και το κύπελλο

Οχι οχι!
Ενα καλο ματς εκανε.

Το οπαδιλικι βλαπει κι εσενα.

Καρβου ειδες που στα λεγα?