Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Ποιο οπαδιλίκι? I could care less

@rudolf: το παραλίγο απο το έκανε απέχει πολύ;)

ναι, αλλά συνεχίζουμε να έχουμε κενό στους play makers… Τεόντοσιτς και Μπλάκνεϋ δε νομίζω να μπορούν να τα βγάλουν πέρα (μιλάω χωρίς να έχω δει τα τελευταία 4 ματς της ομάδας όμως και μόνο με βάση ότι έχω διαβάσει)

Στον rudolf απευθυνομουν…

Να σου πω την αλήθεια εγώ περιμένω από τον Μού Μου να παίρνει περισσότερες προσπάθειες, γιατί μπορεί να προσφέρει και στο σκοράρισμα. Ο Τεόντοσιτς είναι ακόμα πιτσιρικάς αλλά έχει δείξει ότι και ταλέντο έχει και άντερα(μιλάω για ματς με Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ). Δυστυχώς όμως αυτό που λείπει από την περιφερειακή μας άμυνα είναι το ύψος.

Ρε συ πυραμίδα,το είδες το ματς?όσο είδα το παλικάρι έκανε απίστευτα πράγματα!!!
φάσεις σαν το 3ποντο απ’τα 8 μέτρα και το φόλοου (διάολε,άσσος είναι!!!) σε τέτοια χρονικά κρίσιμα σημεία δείχνουν στόφα μεγάλου παίκτη.

εδιτ

ο ΟΣΦΠ έχει 3 point guards που είναι αρκετά καλοί,αλλά κανείς δεν είναι επιπέδου Σπανούλη,Διαμαντίδη Σάρας πχ.Δεν είναι απαραίτητα κακό.Ο Γκριρ κάνει ματσάρες,ο Μούμου είναι μηχανάκι και ο Τεόντοσιτς έχει περιθώρια βελτίωσης και…φονικό σέρβικο βλέμμα.μπασκετόφατσα

Είδα το 2ο ημίχρονο.

Και εγώ σε αυτό το τρίποντο αναφερόμουν. Αν θυμάσαι όμως το έκανε επειδή δεν βρήκε κάτι άλλο να κάνει, και ήταν μια πολ΄κακή επίθεση, άσχετα αν μπήκε τελικά το τρίποντο.

Anyway, στο χέριο του Γκρίρ και των υπόλοιπων παικτών είναι να αποδείξουν ότι άδικα δεν τους πιστεύω (και αρκετοί άλλοι) και να κάνουν την έκπληξη στις 2 διοργανώσεις.

μα δεν καταλαβαίνεις ότι ο σημερινός τελικός ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να κάνει αυτός ο ΟΣΦΠ??
τους έκανε τσίρκο ο εβραίος και μέσα σε λίγο καιρό περνάνε από έναν όμιλο με Μακάμπι,Ρεάλ,Ζαλγκίρις,βγάζουν εκτός τον Άρη από το κύπελλο και ο τελικός (αν και ο ΠΑΟ είχε το προβάδισμα και τον έλεγχο σχεδόν για όλο το ματς) κρίθηκε σε μια χαμένη βολή,σε ένα ρημπάουντ…
για να παίξεις το μπάσκετ που ξέρεις πρέπει να σε προπονεί και κάποιος…στον ΟΣΦΠ γίνεται σοβαρή δουλειά απ’τη μέρα που ανέλαβε ο δράκος.
ΤΕΛΟΣ.

Ουτε 2 μηνες δηλαδη…

Πάμε όλοι μαζί… 1 2 3 &#$@%$@ η διαιτησία
Πάλι κυνηγάγαμε το σκορ χωρίς λόγο, τρώμε τεχνικές ποινές και σε ίδια φάση ο βάζελος τιμωρείται με απλό φάουλ, κάνει επιθετικό φάουλ ο πρίντεζης των 2.05 στον σπανούλη των 1.90 για να πάρει καλύτερη θέση #-o τ , το 4ο φάουλ του τζάκσον ούτε κατάλαβε κανείς πώς έγινε και άλλα πολλά ωραία.
Δεν πειράζει, μετρημένες οι ώρες σας.

δηλαδή?

Οχι απλα δεν τιμωρηθηκε αλλα του εδωσαν επιθετικο.

Στη φαση του Τεοντοσιτς που ειναι επιθετικο (και σιγουρα οχι τεχνικη, γιατι ο Ντικουδης κινειται) δινουν τεχνικη ποινη. Και στην επομενη φαση που ο Μπουρουσης κανει ακινητος σκριν μας σφυριζουν επιθετικο.

Τελος παντως, δεν θελω να πολυμιλαω για διαιτησια, αλλα οχι να μας την βγαζουν και λαδι…

5 τεχνικές ποινές δε δόθηκαν πάντως

Ειδες μονο το 4ο δεκαλεπτο, μην μιλας…

Δηλαδή θα σας δολοφονήσουμε :lol:
τί δηλαδή ρε rudolf? πιστεύω ότι σύντομα θα είστε από κάτω, όσο και αν προσπαθούν βασιλακόπουλος και σία να σας προστατεύουν.

Chrisp,γιατί,δόθηκαν στα προηγούμενα 3?άκουσα όλο το ματς μετά το 12-12

unreal,λυπάμαι

Και εγώ ντρέπομαι. :slight_smile:

Ντρέπεσε???για ποιο πράγμα?

Ξέρει ο rudolf :roll:

Πείτε μου ότι παρατηρήσατε ένα τυπάκι από την εξέδρα( νομίζω βάζελος) με μακριά μαλλιά, γυαλί ηλιου!!! χωρίς μπλούζα … Γενικά τι παλικάρια μαζεύτηκαν πάλι στο κλειστό:D

Μπορεί να είχε πρόβλημα με τα μάτια του και να φορούσε γυαλιά ηλίου, θυμάμαι ένας φίλος μου είχε πρόβλημα με την κόρη του ματιού του και πήγαινε παντού με γυαλιά, ο κόσμος νόμιζε ότι πουλούσε μούρη!!:lol:

Όσο αφορά το σχόλιο “χωρίς μπλούζες” πράγματι εγώ μπερδευόμουνα, δεν ήξερα που ήταν οι βάζελοι και που οι γάυροι!!!#-o :lol: