στ’ αρχίδια μας
Καλοπαιδα επιτεθηκαν σε Μασευ και Ραιτ…
ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩΩΩΩ
Ετσι να κανουν ενα μεγαλο ΜΠΑΜ στην Α2 και εγω να γελαω
Ένα απρόσμενο γεγονός έλαβε χώρα λίγο μετά το τέλος της προπόνησης της ομάδας μπάσκετ του Άρη. Οι Τζερεμάια Μάσει και Μπρέισι Ράιτ δέχθηκαν επίθεση από αγνώστους κι ενώ κατευθύνονταν με τα αυτοκίνητα προς τα σπίτια τους. Ευτυχώς Οι δύο Αμερικανοί δεν τραυματίσθηκαν και μετέβησαν άμεσα στο αστυνομικό τμήμα, για να καταθέσουν μήνυση κατά αγνώστων.
:lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
Απιθανα πραγματα.
Επειδή με τα εξωαγωνιστικά δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει αν υπήρχε κάποια σκοπιμότητα στην επίθεση προς στους Μάσει - Ράιτ και ποια μπορεί να ήταν αυτή?
Μεθαυριο ο Παοκ παιζει τη σωτηρια του εντος εδρας,με αντιπαλο τον Αρη.
Ευχαριστουμε τα ορκ που καναν την επιθεση.Το μονο που καταφεραν ηταν να δωσουν κινητρο σε 2 απο τους καλυτερους Αμερικανους παικτες στην Ελλαδα να παιξουν οσο καλυτερα μπορουν μεθαυριο
Και σημερα συζητουσαμε με φιλο μου παοκτση,ο οποιος παραδεχτηκε οτι ελπιζει λιγο σε νικη απο τη μια λογω γεματου γηπεδου και απο την αλλη επειδη εχουμε αρκετους Αμερικανους,οι οποιοι δεν εχουν λογο να παιξουν σοβαρα.
Ε,οι 2 τωρα πια εχουν.
Αν ο Μάσεϊ είναι σε κέφια, δεν την γλυτώνουν με τίποτα. Έλα ΑΡΙΑΝΑΡΑ γερά με τσαμπουκά!
μακαρι να πεσει ο παοκ . καντε το θαυμα σας σκουλικια .
Αν νομίζουν κάποιοι αλήτες (ανεξαρτήτου ομάδας, γιατί απλά είναι αλήτες) ότι μπορούν να εκφοβίσουν έναν Μάσεϊ, απλά κακό στον παοκ έκαναν. Αύριο τα σπουδαία…
Και κάτι σχετικό:
" Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας μπάσκετ αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας, ένα παιχνίδι στο οποίο ο «Δικέφαλος του Βορρά» παίζει την παραμονή του στην Α1. Ο αγώνας επισκιάστηκε από τη χθεσινή επίθεση αγνώστων με πέτρες σε βάρος των Μάσεϊ και Ράιτ. «Δε θα κάνω την τιμή αυτές οι αθλιότητες να επισκιάσουν αυτή τη μεγάλη μέρα για τον Άρη. Μιλήσαμε με τους παίκτες και είπαμε ότι η ομάδα θα κάνει το αυτονόητο, να κερδίζει όλα τα παιχνίδια. Αυτό ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα. Θέλω να υπογραμμίσω κάτι». "
Ο πρόεδρος μίλησε!
:lol2: :lol2: :lol2:
Τι πλακα που εχουν αυτοι στην Πυλαια!!
Edit: Ο βλακας απο τα μεγαφωνα λεει “Μην αντιδρατε στις προκλησεις των αντιπαλων”. Θεωρησε ‘προκλητικο’ οτι ο Μασεϊ τολμησε να σκοραρει! :lol:
Aιντε σας σωσαμε παοκια… :lol:
εννοειτε πως ειναι προκλητικο οτι τολμησε α σκοραρει ο σκοπιανος…
Τώρα αυτό υποτίθεται ότι ήταν αστείο?
καθολου αστειο…σκοπιανος ειναι…
:roll: :roll:
Θα μας πεί πάντως πόσο έληξε τελικά (αν έχει λήξει).
νικησε ο αρης 1ποντο
Γιατι νικησαμε τον Κολοσσο ρε γμτ?#-o :lol:
Παραμένει στην Α1 ο ΠΑΟΚ
αν έπεφτε δεν θα ξανανέβαινε. ο ηρακλής δεν ανεβαίνει. κρίμα γιατι και παοκ και ηρακλής ειχανε ομαδαρες στα στα 80s και στα 90s. να’ναι καλά τα λαμόγια…
Προεκυψαν και τα ζευγαρια του πρωτου γυρου των play-off:
Παναθηναϊκος - Ολυμπια Λαρισας
Πανιωνιος - Πανελληνιος
Αρης - Μαρουσι
και…
Oλυμπιακος - ΑΕΚ
Περιμενουμε με ανοιχτες αγκαλιες στο ΣΕΦ, Ντεμη και Ριβαλντο.
Επειδή τους 3 απο αυτούς που θα περάσουν τους ξέρουμε κατά 90%, θα ποντάρω σε Πανελλήνιο καθότι όσο τον έχω δεί φάνηκε αρκετά καλοδουλεμένη ομάδα και έχει τις δυνατότητες για τετράδα.