Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

AXAXXAXA ποσο πιο χαμηλα θα πεσει ο “περηφανος” αυτος λαος?
Ποσο??
Χασαν απο τον μισητο τους αντιπαλο,που επαιζε εντελως χαλαρα,και μπηκαν μεσα να πανηγυρισουν…
Εδω παιδια κολλαει.
Κολλαει πολυ.Και θα το πω.

Μπαουγκ.

ναι αλλα ποτε δεν πεσαμε εκει[-X

στη β εθνικη

Αγαπες μου, ο καιροc γαρ εγγυc.
Ηδη απο φετος που εκλεισε η “βρυση”-Κρατος, στο ενα αθλημα 9οι και στο αλλο παραλιγο α2.

Κανε υπομονη, τα καλυτερα ερχονται!!! :lol:

ενταξει

Ενταξει τι θα πει?
Δηλωνει περιφρονηση προς οπαδο ομαδας που δεν πεταξε αεροπλανακια για τον μισητο αντιπαλο που θεωρει ενα τιποτα?
:slight_smile:

δεν σε περιφρονω ρε bacillus…απλως βαριεμαι να ανοιγω μαλακιες συζητησεις για να την λεει ο ενας στον αλλον ασκοπα…καληνυχτα σου…

H συζητηση ειχε αρχισει ηδη. Εγω απλως την συνεχισα. Αλλο οκ, αν βαριεσαι. Ηταν δυσκολη μερα.
Καληνυχτα :slight_smile:

διαμαντιδης ιζ μπακ

Ω, μην ειστε τοσο μαμακες ρε Αρειανοπαοκτσιδες. Κερδισε η ΑΕΚαρα (:p) και ολα καλα, ολα ανθηρα. :slight_smile:

Πραγματι κερδισε.
Κι ερχεται ΣΕΦ.

Αναμενουμε και Ντεμη, Ριμπο στα επισημα να κερασουμε γλυκα και να συζητησουμε ομορφα.

Τα 'παμε αυτα. Αν τωρα μπορει να παρει μεγαλη χαρα ο μπασκετικος Ολυμπιακος κερδιζοντας την ΑΕΚ των διφραγκων στο μπασκετ, θα μου θυμιζε φιλαθλους που πανηγυριζουν εξαλα επειδη η ομαδα τους πηρε το πρωταθλημα στο πινγκ-πονγκ.

Εμενα μου αρεσει το πινγκ πονγκ.
Δεν μπορω να καταλαβω αυτην σου την επιθεση κατα του αθληματος.
Δεν ανεχομαι τετοιες ρατσιστικες εκδηλωσεις, καθως και εκδηλωσεις μισους.

Πρωτον, γιατι να υποτιμουμε το πινγκ πονγκ? Εμενα μου αρεσει πολυ.

Δευτερον, δεν μας ενδιαφερει να κερδισουμε την ΑΕΚ στο μπασκετ. Αυτο ειναι προφανες. Μας ενδιαφερει να ερθει ο Ντεμης και κυριως ο Ριμπο να θυμηθουμε τα παλια και να πιουμε κρασια.

Σάρας και Διαμαντίδης (το ξαναλέω) βρίσκουν τον καλό τους εαυτό…Είχα αναφέρει ότι ο Σάρας κάθε χρόνο φορτσάρει τέτοια εποχή ενώ και ο Μήτσος πήρε ανάσες μετά τον αποκλεισμό…

ο σπανουλης και ο σαρας δεν μπορουν να συνυπαρξουν στην ιδια πενταδα παντως

Ναι αν σκεφτεις οτι δε μου καιγεται καρφι για το αμα εισαι στα πανω σου η στα κατω σου,βεβαιως και θα το χαρω…Δηλαδη ο Παναθηναικος οταν ειχα την θρυλικη πενταδα Περι-Μεισον-3ος κατσαπλιας-4ος κατσαπλιας-5ος κατσαπλιας και με κερδιζε δεν επρεπε να χαρει?

Καθε νικη ειναι αξια χαρας. Μην μπερδευουμε τα πραγματα…

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=10909

Γνωμες…!

καλα κανουν

καλη φαση …