Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Δεν ειναι το ιδιο.Κι οι 2 στον χωρο τους ειναι αναγνωρισμενοι,μονο που το Γιαννακη τον σεβονται και για την αξια του ως προπονητη και για το χαρακτηρα του.Απ την αλλη ο Ριμπο εχει δηλωσει κι εχει κανει οχι λιγες μαλακιες…
(βλεπε δηλωσεις για προπονητες σε οποια ομαδα πηγε,εριδες με συμπαικτες,ακομα και καποιες φορες συμπεριφορα μεσα στο γηπεδο(θυμησου στο Παγκοσμιο που του χε ερθει η μπαλα στα ποδια και επεφτε κατω πιανοντας το κεφαλι του,ειχε τιμωρηθει κιολας τοτε απο οτι θυμαμαι…)

ρε πραγματικα θελω ο ολυμπιακος να παει τελικο με εμας και να τον ξεφτιισουμε επειδη οι γαυροι το χουν παρακνει αμα κανετε ετσι με μιση καλη χρονια μα ποτε κανετε οτι εχει κανει ο παναθηναικος τι θα κανετε θα αποχωρηστε απο το ελληνικο πρωταθλημα να πατε στο ν μπι ει
για ηρεμηστε επειδη δεν σας βλεπω καλα

αν και στεναχωριεμαι καθε χρονο να παιρνω εγω κουπες πως το λετε και εσεις εχω παθει υπερκουπωση
ολυμπιακε θα μας παρεις την κουραση?

Μονο σου δημιουργεις εντυπωσεις.Αν εχεις τοσο “τσουκαλαδες” φιλους Ολυμπιακους που σου λενε οτι φετος στο μπασκετ θα τα σαρωσουμε ολα,τοτε τι να πω…Εγω με πολλους συγγαυρους που μιλαω ειμαστε ολοι για ενα πραγμα σιγουροι,οτι με Γιαννακη διαγραφεται αισιοδοξο το μελλον(οντως εχει κανει για το διαστημα που καθεται στον παγκο πολλη και εμφανη δουλεια),για φετος λεμε ο,τι κατσει και θα κρινουμε απο του χρονου τη δουλεια του Δρακου που θα εχει απο την αρχη της σεζον την ομαδα…
(Btw ασε τα “ξεφτυλισουμε” κι αυτα γιατι περσι σε μια φαση κριθηκε το πρωταθλημα,σου χε παει το σκατο στη καλτσα οποτε μην εισαι και συ τοσο αλαζονας…Παντως ναι ακομα εχετε καλυτερη ομαδα στο μπασκετ)

σε καμια στιγμη δεν πιστεψα οτι υπαρχει περιπτωση να χασουμε

τωρα φετος ανηστχω αλλα πιστευω στην ομαδα και πιστευω οτι δεν θα παιξουν 5 αγωνες

εγω ακουω εδω δηλωσεις του τυπου του χρονου ο ολυμπιακος ευρωλιγκα και τετοια που για μενα μακαρι να παρετε μακαρι για να χετε ακριβως τα μισα απο μας

Δεν θα χουμε τα μισα απο σας. Το πρωτο δικο σας ηταν σικε. :slight_smile:

τα αλλα 3 τιμια???

εγω ξερω οτι η ιστορια γραφει 4 αστερια και σας ενα

εγω με τα ματια μου δεν το δα αρα δεν πιστευω τιποτα

αλλα και παλι εχω τοσες κουπες στο μπασκετ που και εσυ καταλαβαινεις οτι μιλαμε για αλλο επιπεδο ομαδωωνεχω μια ομαδα με 4 ευρωπαικα και ποσα πρωταθληματα εσυ τι εχεις??αμα ηταν να βγαζαμε τα σικε στο ποδοσφαιρο τι θακανατε?? πλζ αμα πιστευεις στα σικε πρωταθληματα και ευρωπαικα μην μετρησεις το φετινο σου πρωταθλημα στην μπαλα…εσεις οι γαυροι νλατε για διαιτησια μονο για 2 φορες στην ιστορια για το γουεμπλει και για την πρωτη ευρωπαικη κουπα…μην το πας στην διαιτησια δεν σε συμφαιρει

Ρε μην ψαρωνεις ρε λεμε. :wink:

ε δεστο http://youtube.com/watch?v=S2_XEzsfmMk :lol: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

συζητηση να γινεται…

πο πο στησιμο πο ποπ καονισμενο το κανε σιγουρα η μαφια του παναθηναικου λεω εμπαινε το καλαθι μετα εμενε χρονος(ναι ειμαι γραφικος)ποτε δεν ξερειςεπισης μπορει σε ολο τον αγωνα η διαιτησια να τα υπερ της μπαρτσα επισης ξερω οτι ολα αυτα δεν μου λενε τιποτα και εγω σου λεω οτι βαλαν τρικλοπαιδια στον γιαννακη και δεν επεσε μεσα(ναι ειμαι πολυ γραφικος)αλλο ενα λαθος σφυριγμα αλλα στημενο παιχνιδι
επισης και ο παναθηναικος μπορει να παραπονιεται οτι του κλεψαν κυππελο ευρωλιγκας θυμαται κανεις το παιχνιδι-οργιο παναθηναικος-μακαμπι που το δειχνε το τεμπο

ε?ε?

Το 2ο που πήρατε ρε συ, ήταν τότε που οι μισοί και καλύτεροι την κάνανε για uleb euroleague και σεις μείνατε στην σουπρολιγκα (fiba) να παιζετε με κατι πρόσκοπους. μονο στον τελικο ειχατε παιξει με σοβαρη ομαδα αλλα και παλι αυτη ηταν πολυ κατωτερη. συμφωνοι η ιστορία εγραψε και το πήρατε, αλλά δεν φτανει ας πουμε σε δυσκολία το περσινό που πήρατε απεναντι στην τσσκα.

Σουπρολιγκα ήταν την επόμενη χρονια. Η τάπα του Βράνκοβιτς ΟΚ, αλλά πριν είχε γίνει Η σφαγή υπερ της Μπάρτσα…

ναι δίκιο έχεις… ακυρο το Post.

ΟΚ στη Σουπρολίγκα φτάσαμε τελικό και χάσαμε από την Μακάμπι πάλι…

Πάντως μιας και αναφερόμαστε στην Ευρωλίγκα, στον τελικό με τη Μπανταλόνα το άξιζε καθαρά ο Ολυμπιακός. Μεγάλη σφαγή

άντε μήπως δούμε πιο γρήγορο basket…

Μην μπερδευουμε το γρηγορο μπασκετ με το τι παιζεται αυτη τη στιγμη στο ΝΒΑ.

αυτοκτονία ήταν αυτό… τι σφαγη? αφου νικάγαμε με 15 πόντους στο α’. να 'ναι καλά ο ζάρκο είχε χασει δεν ξέρω και γω πόσες βολές τότε… είχε παθει φοβία…

Όντως αυτοκτονία και μάλιστα ανεπανάληπτη. Είχαμε να βάλουμε καλάθι 7 λεπτά στο τέλος!
Ο Πάσπαλι είχε δηλώσει αργότερα πως πριν πάει στην πρώτη βολή (τότε ίσχυε αν θυμάστε το 1+1) ήξερε ότι θα την έχανε…
Αχ αχ… μαύρες εποχές!

Κοντεψα να σπασω το μισο σπιτι. Με δυσκολια με συγκρατουσαν οι δικοι μου. :lol:

Ομοίως. Όπως και στο χαμένο πέναλτι του Αλεξανδρή την επόμενη (:wink: χρονιά… Πφφφ