Στο ραδιο το ακουγα αυτο!
ο Αρης ξαναχασε… 8O πωπωπωπω. Δεν το περίμενα… λογικα θα εχουν εξελίξεις… Καλο για μας φυσικά…!!! αντε να τελειώνουμε να δούμε ωραιο τελικο…
Kαι προβλέπεται κατηφόρα…
Δεν μπορώ να πω ότι έπεσα απ τα σύννεφα πάντως.
Ναι θα υπαρξουν εξελιξεις τρελες.
Ο Τζεβελεκης ειχε ανακοινωσει πριν την εναρξη των πλεη οφ οτι ο σχεδιασμος για τη νεα περιοδο ηταν κατα 80-85% ετοιμος και θα υπηρχαν ανακοινωσεις μετα το περας των πλεη οφ.Σιγουρα ομως στον σχεδιασμο αυτο ως δεδομενη ηταν η συμμετοχη στην Ευρωλιγκα.Τωρα θα πεσουν κεφαλια και φοβαμαι πολυ για το μελλον της ομαδας.
Δυστυχως βλεπω να αρχιζει ο κατηφορος.
Ο Χερμπερτ ειναι ταλαντουχος.Μετα την μεγαλη επιτυχια του να μην μπει καν με την Ορτεζ στα πλεη οφ του γαλλικου πρωταθληματος μετα απο πολλα χρονια,καταφερε να μην μπουμε στην 4αδα.Σε ενα τετοιο πρωταθλημα.Με τετοιες ομαδες.Μεγαλος προπονητης.
Τελικα εκει που ολοι νομιζαμε οτι ευκολα η δυσκολα ο Αρης θα κερδισει κ θα περασει εχασε,δεν ξρω αν ηταν τοσο δυνατο το μαρουσι η ο Αρης ηταν τοσο κακος αλλα το να σου σπαει 2 φορες την εδρα το μαρουσι αυτο σημαινει οτι υπαρχει προβλημα στον Αρη,απο καιρο οχι τωρα.
καλα δεν το πιστευω οτι εχασε ο αρης ! 8O 8O 8O 8O
ο χερμπερτ ειναι γτπ εντελως…ο μασευ θα μεινει ?
τεσπα ανανεωσε ο ντικουδης για 2 χρονια…
Έλα μωρή Μαρουσάραααααααααααα :yahoo:
και ξυλο μεταξυ σουπεραδων και αρειανων…:roll: :roll: :roll:
Αντε ρε εγινε τετοιο σκηνικο?Καλα δεν ειναι πρωτοφανες,οι σουπεραδες θα αρχισαν τα κλασικα ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ,θα βριζαν οσους ξενερωσαν οι αλλοι θα απαντησαν,ε δεν θελει και πολυ.
την πεσανε καποιοι στον δαμιανιδη μπηκε μπροστα ο σκορδας νομιζω εφαγε και αυτος μια και μετα πηγαν οι superades…
Μια ωραία ατμόσφαιρα…
ηρεμα παιδια !! δεν θελω τσακωμους…ο κοσμος πρεπει να μεινει ενωμενος…σηκωνουμε κυπελλο στις 17 !!
Γιατι τραβας τοσο ζορι με τον Ολυμπιακο?
Ο Μασσευ μετα το τελος του ματς οπως γραφουν σημερα οι εφημεριδες αποχαιρετησε τον κοσμο.
Στην Αθλητικη Μακεδονιας Θρακης λεει απο τη μια οτι επιστρεφει ο Ματσον και απο την αλλη οτι ο Μασσευ πουληθηκε στην Ισπανια.Το metrosport λεει οτι υπαρχει ενδιαφερον απο τις Ταού,Ρεάλ Μαδρίτης, Ρόμα, Σιένα, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ντιναμό Μόσχας αλλά τον πρωτο λογο εχει η Ταου που εχει ηδη κανει επαφες με την διοικηση μας.
Το θεωρω σχεδον απιθανο να τον κρατησουμε παντως…Τουλαχιστον ας πουληθει εκτος Ελλαδας.
είναι κλασσική περίπτωση πρώτα αντιολυμπιακού ρε συ… και μετά με την ομάδα του…
Για την ντιναμό μοσχας έχει ξανακουστεί. πολύ καλός παιχτης αλλα δεν βοήθησε όσο πέρσι νομίζω. Με τον Χέρμπερτ τι γίνεται? Εγώ ακουσα για Μπαρτζώκα!!!
Κι εγω το ακουσα αυτο…Ο Χερμπερτ θα φυγει σιγουρα(αυτο επρεπε να ειχε γινει προ πολλου).Και ο Μπαρτζωκας ετσι οπως εγιναν τα πραγματα φανταζει αρκετα πιθανη λυση,αν και δεν τον εχω παρακολουθησει και πολυ για να εκφερω γνωμη αν ειναι καλη λυση.Προτιμω Ματσον αν υπαρχει σεναριο επιστροφης του παντως.
nτο διαβασα και γω για τον μασευ…στανταρ την κανει…
chrisp @
εχω δηλωσει και στο τοπικ τι ομαδα ειστε οτι συμπαθω πολυ τον αρη…
To όνομα του Mπαρτζώκα παίζει τους τελευταίους μήνες,ανεξάρτητα απ’την πορεία που θα έκανε ο ¶ρης:wink:
Αν περνουσαμε Ευρωλιγκα και εφερνε μια φτηνη λυση τυπου Μπαρτζωκα πιστευω θα ταν επικινδυνη κινηση.
Τελοσπαντων,για να δουμε τι θα γινει.
Α και τελικα το επεισοδιο Χερμπερτ - Καλαιτζη στο Μαρουσι ηταν γιατι ο Χερμπερτ αφηνε τον βλακα τον Ουασιγκτον να κανει οτι θελει στο γηπεδο και δεν του ελεγε τιποτα,ο Καλαιτζης τα πηρε και σηκωθηκε και του φωναζε Stop him.Και αφησε να εννοηθει οτι με τον Χερμπερτ και τον Ουασιγκτον,ακομα και να περνουσαμε τα ματς με Ολυμπιακο δεν ειχαμε ελπιδα να τα χτυπησουμε.