Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

To stop him έπρεπε να το πει ο υπάλληλος του αεροδρομίου για τον Ουάσινγκτον όταν αυτός ετοιμαζόταν να πάρει το αεροπλάνο να έρθει Ελλάδα

:lol: :lol:
+1

αυριο γηπεδο !!!

Φεύγει και ο Μάσσεϊ; Ωραία πράγματα… μας βλέπω και του χρόνου εκτός ευρωλίγκας, εκτός κι αν αλλάξουν τα πράγματα το καλοκαίρι… :?

Δειτε αυτο.

Ειναι δυνατον ο Ομπραντοβιτς να επιτρεψει σ’αυτο το τραγι να ερθει στον ΠΑΟ??

Ρε συ σοβαρά αυτόν σκεφτόμουν καιρό ότι θα ήταν καλός για τον ¶ρη

To ξερα οτι ησουν κρυφοπαοκι.

παιχταράς…

Χαχα και 'γω αυτο ακριβως σκεφτηκα οταν το διαβασα. Ο ανθρωπος ειναι η επιτομη της αμπαλοσυνης. Ημαρτον αν ειναι αυτος ο παιχτης για ομαδα ευρωπαϊκου πρωταθλητισμου.

Ο τίτλος έλεγε “Ο ΠΑΟ πάει για Γκαζόλ” και προς στιγμήν έκλασα λίγο μαλλί :lol:

Εγω οταν διαβασα τον τιτλο αρχισα να γελαω :stuck_out_tongue:
Μετα που καταλαβα περι ποιου Γκασολ προκειται,συνεχισα να γελαω,περισσοτερο ομως.

Για τον Μπαρτζώκα που λέγατε πριν πάντως, η γυναίκα του ήταν συνάδελφος της αδελφής μου παλιότερα και τον έχω γνωρίσει (είχαν μάλιστα έρθει σπίτι μας) όταν ήταν στο Μαρούσι ακόμα. Είναι πολύ καλό παιδί, έχει μάθει από το Δράκο, και νομίζω πως έχει πολλές προοπτικές! Ήδη με την Ολύμπια έχει δείξει πολύ καλά δείγματα. Δύο συνεχόμενες χρονιές στα play-off για μία τέτοια ομάδα είναι μεγάλη υπόθεση!

για Γκασόλ

αφού πήρε Πέκοβιτς ρε παίδες,τι να τον κάνει?για 2ο ψηλό,οκ,ας τον πάρει,αλλά θα γίνει Φέμερλινγκ

για Μπαρτζώκα

συμφωνώ με Κόζι:wink:

Ο Τσακαλίδης μάλλον χάνει τους τελικούς… θα λείπει και ο Μάτσε…
Νομίζω τα 2 τελευταία χρόνια δεν πρέπει ούτε μία (!) αγωνιστική να ήμασταν κομπλέ!!!

Εάν προλάβει ο Σόφο να ετοιμαστεί ώστε να παίζει 15 λεπτά φούλ στους τελικούς με τον Πάο, τότε δεν θα έχουμε πρόβλημα.

Tον Ζαβλανο ποιος θα τον φυλαει ομως?:-k

Κομπλέ όχι, περισσότερο κοτλέ ήταν ο ολυμπιακός τα 2 τελευταία χρόνια. Κάποιοι λένε πως θα χτυπήσει τον π.α.ο φέτος αλλά μου φαίνεται πως λείπει κάτι από αυτή την ομάδα.:-k

λείπει ψηλό πλέι μέικερ!!! :frowning: σαν παπαλουκά-πλάνινιτς

Λείπει ο Μασιγιάουσκας…

αφού η ομάδα δεν είχε κάνει βάρη με Γκέρσον:lol:
παιδική χαρά σας είχε κάνει ο εβραίος