Bass Masterclass με τον Κώστα Δομενικιώτη στη Θεσσαλονίκη

Bass masterclass με τον Κώστα Δομενικιώτη
Κυριακή 27.11 @ The Sonic Ark

Λαμπράκη 215, Άνω Τούμπα, Θεσσαλονίκη

Η Sonic Ark και η GO Productions οργανώνουν μια σειρά από workshops (σεμινάρια) γύρω από την μουσική και την παραγωγή της μουσικής. Σκοπός του εγχειρήματος, είναι η δημιουργία μιας σειράς από εκπαιδευτικά δρώμενα με πολύ υψηλές προδιαγραφές σε ό,τι αφορά στο περιεχόμενο και στο σύνολο της εμπειρίας του κάθε συμμετέχοντα.

Το πρώτο σεμινάριο αφορά στο ηλεκτρικό μπάσο, θα είναι ολοήμερο και χωρίζεται σε τρία επίπεδα. Κάθε συμμετέχοντας μπορεί να παρακολουθήσει ένα, δύο ή και τα τρία επίπεδα δυσκολίας του workshop (αρχάριοι έως masterclass). Το σεμινάριο θα είναι χωρισμένο σε 3 τρίωρα τμήματα ανάλογα με το επίπεδο της ύλης (ξεκινώντας από αρχάριους και καταλήγοντας σε masterclass) με ενδιάμεσα διαλλείματα για συζήτηση και καφέ μεταξύ των συμμετεχόντων και του Κώστα.

Ο κάθε συμμετέχοντας θα πάρει σε έντυπη και σε μορφή video το εκπαιδευτικό υλικό καθώς και ένα αντίτυπο από το τελευταίο επίσημο album των “Uthul”, της μοναδικής progressive - fusion μπάντας του.

Σε γενικές γραμμές το πρόγραμμα του workshop έχει ως εξής:

Level 1 - 11:00-14:00 (Exercises, Theory, Modes, Chords,
Chord Progressions, Bass Lines, Slap, Tapping)

Level 2 - 15:00-18:00 (Scales, Chords, Odd Meter, Slap, Tapping,

                               Harmonics, 4 Finger Picking, Walkin' Lines, Blues)

Level 3 - 19:00-22:00 (Scales, Tapping, Slap, Sweeping, String Skipping,

                                 Language of Rhythm, Soloing, Jazz Harmony)

Τα τμήματα θα είναι αυστηρά 5 ατόμων. Το κόστος συμμετοχής είναι 60? για κάθε επίπεδο. Σε περίπτωση επιλογής δύο επιπέδων το κόστος ανέρχεται στα 100?, ενώ η επιλογή και των τριών επιπέδων είναι στην τιμή των 150?. Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός συμμετεχόντων το σεμινάριο θα αναβάλλεται ή θα ακυρώνεται (στην περίπτωση αυτή θα επιστρέφεται το ποσό συμμετοχής). Απόδειξη συμμετοχής θα δίνεται την ημέρα του σεμιναρίου.

Δηλώσεις συμμετοχής με αποστολή των στοιχείων του συμμετέχοντος (ονοματεπώνυμο, στοιχεία επικοινωνίας, αποδεικτικό κατάθεσης συμμετοχής) στο e-mail: workshops@goproductions.grThis e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (από Πέμπτη 10.11 έως και Τρίτη 22.11). Αριθμός Λογαριασμού 714002310019618 (Alpha Bank).
Εναλλακτική πληρωμή για τη συμμετοχή Κυριακή 13.11 και 20.11 (17:00-19:00) στα Sonic Ark (Λαμπράκη 215).

Λίγα λόγια για τον Κώστα Δομενικιώτη

Ο Κώστας έχει σπουδάσει ηλεκτρικό μπάσο στο Νέο και το Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης, έχει λάβει μέρος σε σεμινάρια κορυφαίων μουσικών όπως John Patitucci, Tom Kennedy, Stuart Hamm, Greg Howe, κ.ά. Έχει παρουσιαστεί ως “bass talent” στη στήλη “scouting report” του έγκυρου αμερικανικού περιοδικού “Bass Player” τον Απρίλιο του 1999. Είναι ιδρυτικό μέλος του progressive jazz rock μουσικού σχήματος “Uthul” (με δύο δισκογραφικές δουλειές στο ενεργητικό τους). Τέλος, διδάσκει μπάσο σε ωδεία της Θεσσαλονίκης.

Λίγα λόγια για τη Sonic Ark

Η Sonic Ark αποτελεί συνέχεια και φυσική εξέλιξη του Rundevilrun recording studio, ενός από τα πιο δραστήρια και καθιερωμένα στούντιο ηχογραφήσεων της Θεσσαλονίκης τα τελευταία περίπου 20 χρόνια. Οι εγκαταστάσεις που στεγάζουν την επιχείρηση σχεδιάστηκαν από το μηδέν, έχοντας ως γνώμονα και αντικειμενικό σκοπό τη δημιουργία ενός μοναδικού πολυχώρου, που συνδυάζει άρτια μελετημένους ακουστικά χώρους, άνεση, υψηλή αισθητική και τον καλύτερο δυνατό τεχνολογικά εξοπλισμό ηχογραφήσεων.
Η Sonic Ark δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς των μουσικών και οπτικοακουστικών παραγωγών, από τη δυνατότητα προβών και δοκιμαστικών ηχογραφήσεων έως μια ολοκληρωμένη state of the art παραγωγή. Σκοπός της εταιρείας είναι παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σε ό,τι μπορεί να έχει σχέση με τη μουσική δημιουργία και παραγωγή, υπηρεσιών που έως τώρα ήταν προσβάσιμες μόνο σε λίγους.
www.thesonicark.com

Λίγα λόγια για την GO Productions

Η GO Productions είναι η εταιρεία παραγωγής που ξεκίνησε με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες του τραγουδοποιού “γιωργου οικονομου” και η οποία ασχολείται με το management & promotion καλλιτεχνών, μουσικών εκδηλώσεων, σεμιναρίων, κ.ά. Αποτελείται από έμπειρους και νέους ανθρώπους που συγκροτούν μια δυναμική ομάδα και καλύπτουν όλα τα στάδια της μουσικής παραγωγής και προώθησης. Σκοπός της go productions είναι να δημιουργήσει έναν πυρήνα από ανθρώπους που αγαπούν τη μουσική και ενδιαφέρονται να εξελίξουν τις δυνατότητές τους σε επίπεδο παραγωγής. Η ομάδα της go productions παρέχει booking, management, promotion, photo & video production (σε επίπεδο promo shootings, clips, lives), web programming & hosting, art design (artwork, t-shirts, etc).
www.goproductions.gr