BATUSHKA live in Greece - 14.09.2018 Thessaloniki @ Principal Club Theater 15.09.2018 Athens @ Gagarin 205

1 Like

Δεν λέω, πολύ καλό το liturgiya, το εχω λιωσει και ακομα το λιωνω, αλλα δεν καταλαβαινω ποιος ο λογος να ξαναερθουν για να μας παρουσιασουν παλι τα ιδια 8 τραγουδια… ειδικα αν ειναι κακοπαιγμενα οπως την προηγουμενη φορα στο κυτταρο.

Γενικα ειμαι υπερ στο να βρισκουν και αλλες πηγες εισοδηματος τα συγκροτηματα, αλλα αυτοι εδω το εχουν παρακανει. Εχουν κανει 4-5 τουρ, εχουν βγαλει 15 εκδοσεις του ιδιου δισκου, πουλανε καμια 50ρια διαφορετικα σχεδια t-shirts στο webstore τους… και ολα αυτα εχοντας ηχογραφησει εναν δισκο… μιλαμε για τον ορισμο της μπαντας σουπερ-μαρκετ.

Δεν διαφωνω καθολου μαζι σου,αλλα υπαρχουν καποιες φημες ότι μεχρι τοτε θα εχει βγει ή θα βγαινει καινουργιο αλμπουμ. Επειδή εγω προσωπικα δεν τα ειχα καταφερει την προηγουμενη φορα να τους δω, λογικα θα παω, αλλα σιγουρα θα είναι θετικο για την προσελευση του κοσμου να βγαλουν καινουργιο αλμπουμ. Εχουμε ακομα 7 μηνες περιπου, οποτε αναμενουμε στο ακουστικο μας.

Μακάρι να είναι όπως τα λες, αλλά το τουρ λέγεται end of litourgiya european pilgrimage, οπότε δεν τρέφω και ιδιαίτερες ελπίδες…

Δεν νομιζω να ειναι τοσο χαζοι και να κανουν το ιδιο τουρ για δευτερη φορα. Ειναι πολυ λογικο οτι θα εχουν τον μισο κοσμο μπορει και λιγοτερο σε καθε λαιβ,οποτε ισως εχουν κατι στα σκαρια. Λεγεται end of litourgiya european pilgrimage,οποτε μηπως κανουν και κανενα new begin…

Details
Batushka return with a new album…all infos soon!

Θα παιχτει νεος δισκος μεχρι τοτε.

Οχι και κακοπαιγμενα ρε παιδια, μια χαρα αποδοση ειχαν στο Κυτταρο, επαιξαν λιγο φυσικα αλλα οκ ειχαν μονο εναν δισκο. Αμα ερθουν και με δευτερο μια χαρουλα θα ειναι.

1 Like