Beady Eye(ex-Oasis) - Different Gear, Still Speeding

Οι πρωην Oasis χωρις τον Noel Gallagher κυκλοφορουν νεο δισκο στις 28 Φεβρουαριου.Πριν 3 μερες διερρευσε στο internet ο δισκος τους.Τι γνωμη εχετε για το αλμπουμ;Εγω που το ακουσα το θεωρω πολυ καλη δουλεια, εχοντας στο μυαλο και την αποχωρηση του Noel που ηταν ο main songwriter.Εχει απο ολα τα ειδη μεσα απο rock n roll μεχρι psychedelic και ροκ μπαλαντες.Αξιζει να το ακουσετε.

Έχω ακούσει το single, σχεδόν μάπα. Δεν περιμένω και τίποτα καλύτερο από τον Liam και το υπόλοιπο supporting cast του Noel.

Για το single εχεις ενα δικιο δεν ειναι και πολυ του γουστου μου και εμενα αλλα οχι δεν θα το ελεγα και μαπα.Αμα κανεις τον κοπο και ακουσεις το αλμπουμ [B]απροκαταληπτα[/B] πιστευω θα εκπλαγεις ευχαριστα.

Για αυτο το κομματι τι γνωμη εχεις?

http://www.youtube.com/watch?v=DkU_rAzdlKk

Οσο για το supporting cast που λες,δεν εχεις καθολου δικιο γιατι και ο Andy Bell και ο Gem Archer ειναι πολυ καλοι μουσικοι.Ο drummer ο Chris Sharrock ηταν στου La’s.

Αυτο το τραγουδι το εγραψε ο Andy Bell

http://www.youtube.com/watch?v=tugob-XBENg&feature=related

Θα το ακούσω χωρίς καμιά προκατάληψη ρε, απλά δεν έχει έρθει η ώρα του ακόμα :).

Παιδια κανεις δεν ανεφερε το the beat goes on που ειναι το ποιο μπητλικο κομματι που εχει γραφτει ποτε ισως.Πολυ ομορφη μελωδια και καλοι στιχοι.

Το θεμα με τους OASIS που παντα με απογοητευε ειναι η παραγωγη τους.Παντα τα τραγουδια τους ειναι παραφορτωμενα με κιθαρες και σχεδον παντα διαρκουν πολυ περισσοτερο απο οσο πρεπει,καθως ανλωνονται σε ασκοπες επαναληψεις που σκοτωνουν το momentum.Επισης ειναι συνηθως δινουν την εντυπωση οτι ειναι σε slow motion και ποτε δεν σε ξεσηκωνουν.

Οποιος θελει να ακουσει περιπου 90 τραγουδια τους σε νεα edited μορφη(λιγο reverb,λιγο ποιο γρηγορα,μειωση του εκνευριστικου treble στα παλαιοτερα τραγουδια,κομμενες περιττες επαναληψεις μεσα στα τραγουδια)μπορει να επισκεφτει την σελιδα http://www.youtube.com/user/spyrosfab4?feature=mhum και να ακουσει πως κατα την γνωμη μου θα επρεπε να ακουγονται οι oasis και θα ακουσει πιο αμεσες και πιο διασκεδαστικες εκδοχες γνωστων κομματιων αλλα και παμπολων πολυ καλων b-sides που κυκλοφορησαν.Εγω παντως δεν ακουω ποτε εδω και καιρο τις original εκτελεσεις.

Σε συνεντευξη που εδωσε ο Andy Bell (ο κιθαριστας ) στο περιοδικο " pop + rock " ειπε “Νομίζω ότι κάτι συζητάμε για το καλοκαίρι.” σε ερωτηση του δημοσιογραφου για το ποτε θα ερθουνε Ελλαδα.Μακαρι να ερθουνε!Δειτε εδω τι εγινε χθες στη συναυλια που εδωσαν στην Ιταλια!Πολυ τρελα οι ιταλοι!

Ξερετε κανα συναυλιακο μικρο σχετικα χωρο στην Αθηνα που θα μπορουσε να φιλοξενισει ενα τετοιο event?Το gagarin που εχω ακουσει, ποση χωρητικοτητα εχει?

Να τολμησω να ρωτησω αμα τον ακουσε κανενας αλλος τον δισκο να μας πει τη γνωμη του;