Ένα topic για ένα από τα αγαπημένα μου hip hop συγκροτήματα.Αλλιώς αρχίσανε και αλλιώς καταλήξανε,αλλάζοντας τελείως.Μάλλον καλά κάνανε ε? Προσωπικά,το ντεμπούτο τους,Licensed to Ill καθώς επίσης και τα albums Check Your Head,Ill Communication και Hello Nasty τα βρίσκω πολύ καλά και μ’ αρέσουν εξίσου το ίδιο.Τα άλλα έτσι κι έτσι,ενώ το τελευταίο τους,The Mix-Up δεν μ’ άρεσε και τόσο.
Λοιπόν,για πείτε γνώμες.Ακούει κανένας ή θα πάει το topic άκλαυτο?
Μεγαλη μπαντα τι να λεμε?το περσινο live τους ομως ακομα το φυσαω και δε κρυωνει(αμα παιζανε και κανενα sabotage,fight for your right δε θα με πειραζε τοσο)αλλα και παλι οσο παιξανε ηταν γαμω.Αll time classic χαλαρα το παρακατω.
Γκρουπάρα αν και δεν θα τους έλεγα ακριβώς hip hop. Όταν έπαιζαν πέρυσι βρισκόμουν μόλις είχα πάρει μετάθεση στην Αλεξανδρούπολη και όταν έμαθα τι έγινε, το ομολογω, χάρηκα :p. Το Ill communication χαλαρά ο καλύτερός τους, ακολουθούν το ντεμπούτο τους, Licensed to Ill και το Hello nasty.
Ναι όντως,δεν είναι ακριβώς hip hop,λιγάκι περίεργο στυλ αλλά οκ.Η αλήθεια είναι ότι είχα χάσει κι εγώ την εμφάνιση τους στο ejekt και μετά απ’ όσα έγιναν ναι μεν χάρηκα που στην ουσία δεν τους έχασα,από την άλλη νευρίασα με τους κομπλεξικούς που χάλασαν τη συναυλία και δεν άφησαν όσους πλήρωσαν για να είναι εκεί να την ευχαριστηθούν. [-X
Εγω παντως οσο μπορεσα να δω τους γουσταρα.Εσυ φιλε αμα θες να τους δεις εδω λυπαμαι αλλα δε παιζει(μετα απ’οσα εγιναν λογικο)οποτε αν μπορεις πηγαινε εξω(δε θα εχει και καννιβαλους οποτε θα ειναι καλυτερα).
Για οσους δεν το γνωριζουν το solo στον υμνο no sleep till brooklyn οπως και ολες οι κιθαρες στο fight for your right εχουν παιχτει απο τον kerry king(τα τσεπωσε χοντρα απ’ολη την ιστορια λενε).