Εγώ τελικά ρίχνω άκυρο, γιατί το ξημέρωσα χθες και δεν έχω αντοχές και για άλλο live.
Ελπίζω όσοι πάτε να περάσετε τέλεια και να παίξουν παραπάνω από 40 λεπτά!Στο επόμενο live τους δε θα τους χάσω!
(freedomofrock+angel_of_death κοπανηθείτε λίγο στο deadsong από μένα ε…:oops:)
In Vein αρκετά καλοί, αλλά δεν είναι το είδος μου. Industrial μουσικές, ωραίες συνθέσεις, μια διασκευή σε Rammstein και μια σε 69 Eyes.
Bare Infinity σάρωσαν τα πάντα, τους χαντάκωσε ο ήχος όμως. Μπορούν να πάνε αρκετά ψηλά εάν το κυνηγήσουν.
Before The Dawn λίγο κάτω από μια ώρα, η αιτία είναι αυτή που ειπώθηκε παραπάνω, τρελό κέφι από μπάντα και κοινό, σίγουρα θα μας ξανάρθουν, ο δίσκος το Φλεβάρη όπως ειπώθηκε, αυτά. Επίσης ο Lars αναφερόμενος στη μπύρα Fix είπε ότι είναι η καλύτερη μπύρα που έχει πιει ποτέ. Αλλά νομίζω ήταν ήδη μεθυσμένος όταν το είπε αυτό
In Vein: μου άρεσαν. gotho-industrial καταστάσεις. Φωνή που θυμίζει πάρα μα πάρα πολύ Jyrki από 69 eyes, όπου έπαιξαν και ένα κομμάτι.
Bare Infinity: Ίσως να είναι η μοναδική συναυλία όπου το μπάσο είναι πιο πάνω από όλα τα άλλα όργανα και τη φωνή. Κιθάρα θαμμένη 20.000 μέτρα κάτω από το Dada, και η φωνή δεν ακουγόταν σε σημεία. Σίγουρα η πιο αδύναμη μπάντα.
Before The Dawn:Είναι μεγάλη μπάντα. Όλοι τους φάνηκαν ότι το ευχαριστήθηκαν που έπαιξαν, πολύ χαλαροί, με αστεία όλη την ώρα κλπ.
Έπαιξαν βέβαια λίγο, αλλά αυτό λόγο του ότι ο session κιθαρίστας που είχαν δεν ήξερε να παίζει πολλά κομμάτια. Οπότε πιστεύω ότι αυτοί ζήτησαν να είναι 10 ευρώ το εισιτήριο λόγο του κουτσουρεμένου setlist.Ο Lars μας είπε ότι έκοψαν αρκετά κομμάτια και ότι την επόμενη φορά θα τους απολαύσουμε όπως πρέπει. Είπαν και ένα κομμάτι εκτός setlist:p. Μετά βγήκαν χαλαροί έξω και μίλησαν με τους πάντες, αυτόγραφα,φωτογραφίες κλπ. Ο Lars από τις 8.30 ήταν τύφλα όπως και μας είπε:p οπότε η Fix είναι καλή μπύρα μόνο για τους μεθυσμένους.
Γενικά το Dada νταξ δεν είναι για Live. Να πω την αλήθεια περίμενα πιο χάλια ήχο, αλλά σε γενικές μέτριος. Χαντάκωσε τους Bare Infinity και γενικά ότι είχε σχέση να κάνει με τη φωνή.
Kαλησπερα guys! Ηθελα καταρχας να σας πω πως ειμαι ενα μελος των In Vein (μα καλα, ασπρο παντελονι; χαχαχα, ναι, αυτος ειμαι :p) και θα ηθελα να ευχαριστησω οσους ηρθαν χθες στο live και για τα καλα σας λογια. Η αληθεια ειναι οτι οσο οι Bare Infinity οσο κι εμεις ειχαμε ελαχιστο χρονο για soundcheck και παλι καλα που ειχαμε και αυτον τον ηχο! Αφου ειδατε κιολας εμεις καναμε ενα υποτυπωδες soundcheck το οποιο υποτιθεται θα το ειχαμε κανει στις 7 :roll: Και επειδη εχω ξαναπαιξει live στο Dada, οντως, ο ηχος θα μπορουσε να ειναι καλυτερος, δεν ειναι liveαδικο το μαγαζι, οκ, αλλα γενικα αν γινουν ολα σωστα μπορει να βγαλει αξιοπρεπη-καλο ηχο
[ΓΚΡΙΝΙΑ: MODE OFF] :lol:
Σαν κιθαριστας θα ελεγα για τον ηχο της κιθαρας του Tomas πως ηταν κακος και πνιγοταν απο τα υπολοιπα οργανα λογω της απουσιας mids, τουλαχιστον εγω αυτη την αισθηση ειχα καθως την ακουσα και στο soundcheck αλλα και μετα στο live. Ειναι και ο μονος κιθαριστας της μπαντας ε και οσο να’ναι δε βοηθαει αυτο αν δεν εχει καλο ηχο. Οσο για τη φωνη εμενα μου φανηκε μια χαρα, επαιζε μεγαλο ρολο βεβαια και το που στεκοσουν, οπως παντα.
Σε γενικες γραμμες ηταν ενα ευχαριστο live και γουσταρα πολυ και με Bare Infinity και με Before The Dawn, τους τελευταιους τους οποιους ακουω εδω και πολυ καιρο και ειχα την τιμη να τους supportαρω
Καλο το αστειο σου φιλτατε αλλα αστοχο γιατι μαλλον δεν καταλαβες οτι μιλαω για τον κιθαριστα των Bare Infinity (btw Tomas λεγεται, οχι Tuomas) και τον ηχο του που σχολιαστηκε πιο πανω, προφανως τον μπερδεψες με το brutalα κιθαριστα-τραγουδιστη των Before The Dawn που λεγεται Tuomas
Ναι, ναι κι εγώ σας αγαπάω
Κανένα kiitos τους είπατε ή τζάμπα σας μαθαίνω ρεμάλια?:lol:
Άντε κι όταν βγάλουν το νέο cd να μας ξανάρθουν σε μεγαλύτερο χώρο!
metalmike, ήμουν ακριβώς μπροστά απ’ την Αγγελική, και ήταν αρκετά χαμηλά, δε ξέρω τι ακούγατε πίσω βέβαια. Και εσείς πρέπει να ‘χατε νομίζω τον καλύτερο ήχο και απ’ τις 3 μπάντες ;ρ
στο 8μπολ, όταν ρώτησα τον Tuomas και του είπα ότι είναι τόσο γαμάτοι πάνω στη σκηνή που αδικούν τον εαυτό τους με το να παίζουν τόσο λίγο,ξεκίνησε να μιλάει και σταματημό δεν είχε, και ό,τι κατάλαβα από την βαριά προφορά αφορούσε τον νέο κιθαρίστα, το “club curfew”, ότι ήθελαν να παίξουν 2-3 κομμάτια ακόμα αλλά δεν τους άφησε το 8μπολ (έλεος ρε ζώα) και ότι αν μπορούσαν θα έπαιζαν 20 κομμάτια ακόμα.
όπως και να’χει τα ισοπέδωσαν όλα, ακόμα και έτσι.
οι bare infinity πάλι, με τόσο χαμηλό ήχο στα φωνητικά της τραγουδίστριας δεν είχαν πολλές ελπίδες. οι against better judgement τα έσπασαν, ενώ οι πρώτοι πιτσιρικάδες (burden of legacy or smth) θέλουν πολλή δουλειά ακόμα, και λίγη αυτογνωσία ώστε να μην ξαναπαίξουν το I want out.
Οντως το i want out το ειχαν ξαναπαιξει και οταν ηταν support στους Marauder στο harley. Θελουν σιγουρα δουλεια αλλα ο τραγουδιστης εχει φωναρα και μπορουν να κανουν πολλα! Μαλιστα ο τυπος αυτος ηταν και support στον Jeff Martin αλλα με αλλα ατομα και εντελως διαφορετικο στυλ τραγουδιων! Εχει 2 συγκροτηματα?
ο τραγουδιστής έχει όντως δυνατότητες, αλλά θέλει δουλειά. και με το να παίζουν μετριότατα ένα κομμάτι που τραγούδησε κάποιος που όταν ήταν 20 χρονών τον ήξερε όλη η Ευρώπη για τη φωνή του, δεν κερδίζουν κάτι.
Ενταξει μωρε τα παιδια μια διασκευη πηγαν να κανουν μην τους αποπερνουμε! Απλα μην παιζουν παντου τα ιδια! Αν δεν εχουν κτ καινουργιο να παρουσιασουν ας σταματησουν το προγραμμα εκει.
Αυτό ήθελα να γράψω, σίγουρα τον καλύτερο ήχο και με 15 λεπτά soundcheck:p
Και να συμπληρώσω ότι live τα κομμάτια ακούστηκαν πολύ καλύτερα από αυτά που είναι στο myspace…
Παντως στη θεσσαλονικη ο τραγουδιστης των Against Better Judgement μου φανηκε σαν να εβγαζε τα screamo του απο το λαρυγγι πραγμα που του κοστισε καπως γιατι μετα απο ενα σημειο δεν εβγαιναν σωστα, θα πρεπει να εξασκηθει να τα βγαζει απο το διαφραγμα… Αν κανω λαθος διορθωστε με
Γι’αυτο δεν την ακουγες καλα, εγω ημουν αρκετα πισω και ακουγοταν μια χαρα. Ξερεις, αν εισαι τερμα μπροστα χανεις ολο τον ηχο απο τα PA τα μεγαλα τα πλαινα που ηταν κοντα στη σκηνη και γενικα δεν ακους οπως θα επρεπε.
Oσο για εμας πραγματικα δεν το περιμενα αυτο που λες αλλα ειναι μια πολυ ευχαριστη εκπληξη. Η αληθεια ειναι οτι ειμαι πολυ ψειρας με τον ηχο μου αν και δεν παιζω με τιποτε ιδιαιτερο, με ενα pod x3 live κατευθειαν στην κονσολα επαιξα και ο αλλος κιθαριστας με μια δικη του randall τρανζιστορατη κεφαλη οπου ειχαμε κρατησει καλες ρυθμισεις που του αρεσαν κιολας κι απλα του αυξησα τα mids για να μην χανεται η κιθαρα του και να ακουγονται περισσοτερο τα solos του (αληθεια, ακουγονταν καλα τα σολο του;). Τελοσπαντων, αυτα ειναι τεχνικα θεματα και θεματα εξοπλισμου για κιθαριστες περισσοτερο Το μονο προβλημα ηταν στη διασκευη lost boys απο 69 eyes στο οποιο δεν ακουγοταν καθολου προς το τελος του τραγουδιου για καποιο λογο η κιθαρα μου αλλα ενταξει, συμβαινουν αυτα
Oπως ειπα πιο πανω πολυ χαιρομαι που ειχαμε τον καλυτερο ηχο οπως ειπατε, κυριως για το τοσο προχειρο soundcheck που αναγκαστηκαμε να κανουμε. Οσο για τα κομματια του myspace να πω πως μερικα ειναι αρκετα παλια μαζι με demo εκδοσεις, γενικα το εχουμε ψιλοαφησει γιατι περιμενουμε να κυκλοφορησει η πρωτη μας δουλεια, που θα ειναι ενα EP με 5-6 τραγουδια και μετα θα φτιαχτει σωστα και το myspace. Οταν ερθει η στιγμη, μετα την κυκλοφορια του EP μας που περιμενουμε πως και πως, θα ανοιξω ενα thread εδω στο forum για τη μπαντα μου και θα τα αναφερω ολα οσα εχουμε κανει μεχρι τοτε
καιρό είχα να κοπανηθώ έτσι σε live…τι ζημιά μας έκαναν οι Before The Dawn πάλι…ακόμα πονάει ο σβέρκος ήταν μικρό το setlist αλλά γουστάραμε όλοι και αυτό βγήκε θετικά και στη μπάντα…εν τω μεταξύ ο Lars είχε πιάσει την πάρλα αφού είχε κατεβάσει τα κέρατά του :p…τεσπα θεοί για άλλη μια φορά και ο Tuomas τέρμα πορωτικός :!:
όσο για τις support μπάντες οι Bare Infinity δε μου είπαν απολύτως τίποτα δεν είμαι κ φαν των female fronted συγκροτημάτων και γενικά ο ήχος ήταν ένα χάλι…not my cup of tea (και ας λέει ο freedom :roll:)
τέλος, οι In Vein μου έκαναν θετική εντύπωση αν και τους άκουσα πρώτη φορά…ωραία φωνή και στα συν ότι γούσταραν και το έβγαζαν και στον κόσμο…ελπίζω να συνεχίσουν έτσι
Ναι εχεις δικιο. Ενω σαν μπαντα βγαζουν καλο ηχο, τα φωνητικα του τυπου τα χαλουσαν καπως τα τραγουδια! Ειδικα στην αρχη! Αλλα γενικοτερα απο τα 3 support αυτοι μου αρεσαν περισσοτερο χωρις βεβαια να ειναι τπτ το ιδιαιτερο.