Before The Dawn 23/9 Larissa, 24/9 Thessaloniki, 25/9 Trikala, 26/9 Athens

απτο the ghost το αλμπουμ ρε

My mistake, το είχα ξεχάσει. Ε με τέτοιο άλμπουμ που να θυμάσαι tracklist:p

Δεν κρεμόμουν και από τα χείλη του κιόλας… ή μήπως είμαι υποχρεωμένη?
Για μένα αυτό το άλμπουμ είναι το χειρότερό τους και το ανέφερα ως προσωπική μου γνώμη δεν ήξερα ότι θα θιχτείς τόσο! Μετοχές του δίσκου έχεις?

και βεβαια δεν εισαι υποχρεωμενη…αλλα οταν ερχεσαι σε ενα λαιβ και γραφεις τον αλλον,μετα μη γκαριζεις κιολας…την αλλη φορα παρε το μαξιλαρι σου και κοιμησου :lol::lol:

Ότι να ναι… μια συμβουλή… πρέπει επειγόντως να δουλέψεις το χιούμορ σου και να κάνεις μια αναβάθμιση τον επεξεργαστή σου. Φιλικά πάντα:wink:

Έλα μωρέ τσακώνεστε τώρα για το Ghosts και τους BTD :stuck_out_tongue:

Peace αδέρφια! Έφτασε και η μέρα εμάς των Αθηναίων 8)

http://www.youtube.com/watch?v=uDLFCjk4qJU&feature=player_embedded

“Greek suprise = valvestate halfstack, only pod for 2nd guitar and peavey COMBO for bass + 1/2 of the PA working. Hopefully Athens pays back todays epic failure. If I would drink tonight I would get shit faced!”

αυτο αναφερει ο Tuomas προφανως για το λαιβ στα Τρικαλα…

Τελικά έμαθε κανείς γιατί παίζουν τόσο λίγο?:-s:-s:-s

Λοιπον να πω κι εγω για την εμπειρια μου στα Τρικαλα.
Να ξεκινησω λεγοντας πως εκανα 2 ωρες δρομο, καθως προτιμησα τα τρικαλα απο τη σαλονικα λογω Σαββατου με το σκεπτικο οτι, επαρχιακη πολη θα εχει διψα για λαιβ…
8 η ωρα εγω και οι… κουκοι, τα συγκροτηματα δηλαδη…
9 η ωρα εγω τα γκρουπ και κανα 5-10 ατομα ακομα. Να μην πολυλογω σε καμια περιπτωση δεν ειχε πανω απο 32-35 ατομα… 8O
Απο κει και περα… Πολλα προβληματα, με καλωδια, ρευματα, πολυπριζα κλπ κλπ…
Αυτο ειχε σαν αποτελεσμα καποιον εκνευρισμο και πολυ μεγαλη καθυστερηση στην εναρξη.
11 παρα (!!!) βγηκαν οι bare infinity, δεν τους ειχα ξανακουσει, ο ηχος μετριος αλλα αρεσαν και κερδισαν το χειροκροτημα των λιγοστων παρευρισκομενων.
Κατα τις 11.35 και μετα απο λιγα λεπτα αναμονης, βγηκαν οι BTD, φανερα επηρεασμενος ο tuomaw απο το ολο σκηνικο, παρολα αυτα ξεκινησαν με καλο ηχο και δυνατα πανω στο γνωστο σετ λιστ… Κατα το 5ο η 6ο τραγουδι, σπαει μια χορδη του και due to technical reasons, αλλο ενα κομματακι και αυτο ηταν! ουτε καν deadsong, ουτε τιποτα… Τετοια σουρεαλιστικη συναυλια δε νομιζω να εχω παρακολουθησει και εχω δει ουκ ολιγες… Τεσπα, ευχομαι στους Αθηναιους τα πραγματα να ειναι καλυτερα, εγω την πατησα…

Κριμα και για το συγκροτημα αλλα και για τον λιγο εστω κοσμο που βρεθηκε εκει:-s

αντε να δουμε για ποσο ακομα θα συνεχισουμε να γινομαστε ρομπες…

Και ο tuomas συνεχιζει: Everybody got a sour taste tonight. This night was the first time in BTD history when we were seriously talking about cancelling the gig still 10min before the start and we have seen our fair share of shitty situations. We worked 6h to get the situation fixed but when promoter fails this badly in providing what has been promissed there is very little the band can do.

Αυτο μου το επιβεβαιωσε και ο μπασιστας των bare infinity. Στο τσακ δεν το ακυρωσαν τα παλληκαρια…

Ναι, μαλακία με το διοργανωτή στα Τρίκαλα.

Επίσης, θα έπαιζαν 16 κομμάτια κανονικά στο σετ, αλλά Lars και Tuomas είναι άρρωστοι, + ότι έχουν νέο κιθαρίστα για τα show στην Ελλάδα.

Ναι, ειδα σακουλακι απο φαρμακειο που κουβαλουσαν τα παιδια… Καταστροφικη βραδυα… :?
Ο δε νεος κιθαριστας, Eero Silvonen, συμπαικτης του tuomas στους the final harvest, μικρος θεουλης, το αεροπλανικο χεντμπανγκινγκ πηγαινε συννεφο. Τον χαρηκα…

Κρίμα, γιατί είναι μπαντάρα και το άξιζαν να παίξουν καλά μπας και κερδίσουν λίγο κόσμο παραπάνω.

Ελπίζω να μας ξανάρθουν. Θα φροντίσουμε για ένα μικρό χαμό εμείς οι Αθηναίοι αύριο ;ρ

Ετσι…

Κρίμα όντως, το να έρχεσαι απο την Φιλανδία και να παίζεις κάτω απο 30-50 στα live σου δεν είναι και ότι καλύτερο!..η μάλλον είναι αασχημες εμπειρίες.
Εγω δεν μπορεσα να πάω λόγω δουλειάς αλλά τους ξέρω και τους ακούω εδώ και 3 χρόνια περίπου!

Άρρωστοι λοιπόν, οπότε δικαιολογημένα. Ελπίζω να τους ξαναδούμε όταν θα έχει κυκλοφορήσει και το καινούργιο album. Βέβαια άμα και στην Αθήνα η προσέλευση είναι μικρή σκούρα…αλλά ελπίζουμε πάντα. See you there οπότε!

μου φαινεται πως δε τους ξαναβλεπω να πανε επαρχια…και το μικρο σετλιστ δε νομιζω να οφειλεται στο οτι ειναι αρρωστοι,αλλα στο καινουριο κιθαριστα κατα πασα πιθανοτητα

είναι πολύ πιθανό. Anyway, ελπίζω μετά τη ξενέρα που έφαγαν στα Τρίκαλα να έρθουν ορεξάτοι σήμερα. Και ελπίζω μη μας τα χαλάσει ο χώρος.