Before The Dawn 23/9 Larissa, 24/9 Thessaloniki, 25/9 Trikala, 26/9 Athens

μια χαρα τα πηγε το παλικαρι κανενα προβλημα

Nice. Αν και με τη διάρκεια μου 'χει φύγει όλη η προσμονή να τους δω…

μονο και μονο η οργη και η πορωση που βγαζει ο Tuomas οταν τραγουδαει ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
:respect::respect::respect::respect:

φρήδομ εννοείτε ρωτάω γιατί παίζουν τόσο λίγο άμα τους δούμε στο τέλος, από απλή περιέργεια.

Από την μια ο wintersun με ξενέρωσε για τη διάρκεια του setlist, αλλά από την άλλη με πώρωσε λέγοντας πως ήταν τουλάχιστον η εμφάνιση.

:(:frowning:

E ρε τι χάσαμε πάλι… :frowning:

δε παιζει να μην εχουν morning sun στο setlist…απλα δε παιζει

δεν πειραζει εχουν Dying Sun :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
παντως δεν παιρνω και ορκο,ισως και να το παιξανε…

Χτες Θεσσαλονίκη παίξανε τα ίδια 10 κομμάτια + ένα ενδέκατο από το ghost του οποίου ο τίτλος μου διαφεύγει (πραγματικά ο χειρότερος δίσκος τους…). Εξαιρετικά λίγος κόσμος! Αν δεν έιχε και τόσα σαπόρτ που μάζεψαν τους φίλους τους για υποστήριξη τπτ δεν θα χε μαζέψει. Καλά παίξανε δεν μπορώ να πω αλλά μόλις ζεστάθηκε ο σβέρκος μου το κόψανε απότομα. Πότε άρχισε πότε τελείωσε ούτε το κατάλαβα. 40-45 λεπτά ξεφτίλα! Ας ανέβαζαν λίγο την τιμή να δώσουν ένα αξιοπρεπές λαιβ. Με τέτοια τακτική δεν κάνουν προώθηση στους ίδιους τους τους εαυτούς πάνω απ’ όλα…πως θα αφήσουν μια θετική εντύπωση στο κοινό που τώρα τους μαθαίνει? Τέλος πάντων… ούτε και αυτη τη φορά άκουσα fabrication :frowning: to setlist ήταν ψιλοαπογοητευτικό έχουν τόσες κομματάρες και πάνε και παίζουν τα μη πω…

Πάντως πιστεύω ότι στην Αθήνα θα έχει παραπάνω κόσμο, αλλά θα δείξει.
Τελικά μόνο με τους In Vein θα είναι?Είδα στο facebook ότι βγάλαν από τη σελίδα τους Bare Infinity :-k

Εγω παντως που τους εμαθα 2 μερες πριν την συναυλια απο κτ φιλες μου το απολαυσα πλήρως, καθως δεν ειχα αγαπημενα κομματια και δεν ειχα καμια προτιμηση! Αλλα ρε συ αυτη η ενεργεια που βγαζουν ειναι φανταστικη! Δεν με πειραξε καθολου που ειχε τοσο λιγο κοσμο, ισα ισα και χτυπηθηκαμε και το ξυλο μας το φαγαμε (αλλα τι να κανεις κι αυτα μες το προγραμμα ειναι:p) Γενικοτερα ηταν παρα πολυ ωραια και χαιρομαι που δεν το χασα!
Να μην ηταν και support οι Bare Infinity καλυτερα θα ταν! Πως και πως περιμενα να τελειωσουν!

Γιατί έτσι οι Bare; Κάτι μου 'πε η Mererfin, αλλά εγώ ανυπομονώ να τους δω και αυτούς.

Οι Bare Infinity έπαιξαν λιγότερο απ΄όλους στη Λάρισα, άκουσα ότι ήταν άρρωστη η τραγουδίστρια. Εμένα πάντως μου άρεσαν!
Γενικά ήταν πολύ ωραίο live, αν και ο ήχος ήταν κακός πάλι στο Stage. Έχω ανεβάσει κάτι βιντεάκια, αλλά μην περιμένετε και πολλά γιατί μπούκωνε το μικρόφωνο…

νταξει απλα γαμησαν…η ενεργεια που βγαζουν στη σκηνη ειναι πραγματικα απιστευτη…στο my darkness παιζει να μου φυγε κανα δακρυ απο συγκινηση…στο monsters παιζει να κανα το πιο βαρυ headbanging της ζωης μου…deadsong η ψυχη μου ισως βγηκε απτο σωμα…

3 λογοι που το λαιβ ηταν επιτυχημενο:
-πολυ καλο σαπορτ
-πολυ καλος ηχος,περιεργως θα λεγα
-11 ευρω

το κοινο θα μπορουσε να ταν περισσοτερο,αλλα ηταν αρκετα θερμο και φανηκε οτι το γουσταραν οι BTD

με τον tuomas μιλησα και μου πε οτι δουλευουν στα στουντιο ηδη και θα βγει φεβρουαριο το νεο αλμπουμ

α…και τσακωσα και την πενα του…

αν μπορεσω θα ανεβασω φοτος αργοτερα

:metal::metal:

EDIT:το 11 τραγουδι λεγοταν away για οσους απιστους δε το γνωριζαν

Για το λάιβ της Θεσσαλονίκης είπε ο Tuomas:

8ball club @ Thesaloniki = Pure fucking domination. Kick ass audience, kick ass after party, kick ass everything!!

:thumbup: guys!

Εεεετσι!Φαινοταν που γουσταραν και οι ιδιοι!

Οσο για τους Βare Infinity, δεν μου αρεσουν καθολου τα γυναικεια φωνητικα σε στυλ Nightwish, Lacuna Coil κλπ. Προτιμω δλδ μια γυναικεια παρουσια οπως η κοπελια απο τους Universe217, που απλα ειναι απιστευτη! Α, και την Jo απο ΒΤ που δεν τραγουδαει βεβαια αλλα η σκηνικη της παρουσια τα λεει ολα!

Θεικο το live απλα!!Και τα support και φυσικα οι before τα σπασαν αγρια!
Η μονη μαλακια ηταν,νταξει 8ball εισαι οτι ο ηχος δεν ηταν καλος,με την εννοια βσκ οτι οι φωνες δεν ακουγονταν καλα…αλλα κλειν :stuck_out_tongue:

Όταν κάποιος δεν θυμάται τον τίτλο ενός τραγουδιού δεν σημαίνει ότι δεν το ξέρει κιόλας…

Το “Away” είναι το Fade Away ή κανά καινούριο;

o τιτλος ειναι ετσι οπως τον ειπα

@μερερφιν
δεν ειπα οτι δε το ξες,αλλα δε μαρεσε η απαξιωση του κομματιου και του δισκου…ασε που τον τιτλο τον αναφερε και ο lars

Καινούριο κομμάτι δλδ; Δε θυμάμαι να έχουν τραγούδι “Away”