Behind The Veil webzine

Ισως κάποιοι από εσάς γνωρίζετε το http://behindtheveil.freehostia.com/ ένα webzine που υπάρχει πάνω από 10 χρόνια και ασχολείται με όλο τα φάσμα του μέταλ καθώς και κάποια ροκ παρακλάδια. Επειδή το site ήταν παλαίο φτιάξαμε ένα άλλο όπου θα ανεβαίνουν από εδώ+πέρα όλες οι αναρτήσεις… Η νέα διευθυνσή του είναι http://behindtheveil.hostingsiteforfree.com. Επί του παρόντος η νέα σελίδα δεν έχει πολύ υλικό γιατί είναι πολύ νέα.
Η παλαιά διεύθυνση εξακολουθεί να υπάρχει όμως (τελευταία ανέβηκαν συνεντεύξεις από Rebellion, Exxplorer, Byrd, Amulet).Το δεκαετές υλικό του http://behindtheveil.freehostia.com/
είναι άπειρο+δεν υπάρχει η δυνατότητα να ανέβει όλο αυτό το υλικό στο νέο ιστοχώρο.

Υ.Γ.Επιλεγμένο δίκου μου υλικό υπάρχει στο ιστολόγιο μου :slight_smile:

http://aknightoflight.wordpress.com/

Καλή προσπάθεια φαίνεται. :slight_smile: Keep it up.
Εγώ θα κάνω μια πρώτη παρατήρηση, ελπίζοντας ότι θα είναι καλοδεχούμενη από σένα σε μια λογική βελτίωσης της σελίδας.
Το πρώτο πράγμα που πρόσεξα ήταν η κριτική στο καινούριο των Fastway (btw, δεν ήξερα ότι υπήρχαν ακόμα, respect). Λες στην αρχή “δεν ξέρω πολλά για Fastway, παρά μόνο ότι είναι βετεράνοι στη σκηνή”. Ε, σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις καλό είναι να ρίχνεις ένα στοιχειώδες ψάξιμο. Γιατί το να μην ξέρεις ότι οι Fastway είναι το γκρουπ του Fast Eddie Clarke, ξέρω γω, πάει κι έρχεται, αλλά το να μην το ψάχνεις καθόλου και στο τέλος να μην το αναφέρεις καν, ε αυτό είναι σημαντική παράλειψη.
Καλοπροαίρετα πάντα.