Beirut

Ντροπη που δεν υπηρχε θρεντ για αυτη τη μπανταρα

Οι Beirut είναι το μουσικό συγκρότημα του 22χρονου Zach Condon από τη Σάντα Φε των ΗΠΑ, ανατολικο-ευρωπαϊκoού και λαϊκού ήχου. Η μουσική που παίζουν οι Beirut μπορεί να περιγραφτεί folk , world, neo-balkan ενώ έχει αρκετά στοιχεία της μουσικής της Ανατολικής Ευρώπης.

Εχουν τρια αλμπουμ . Το τριτο κυκλοφορησε σημερα .

Gulag Orkestar 2006
The Flying Club Cup 2007
The Rip Tide 2011

Prenzlauerberg

Nantes

*εβαλα και πολλ αλλα ψηφιστε αφου ακουσετε και το The Rip Tide

ωπ, δεν ηξερα οτι εβγαλαν και τριτο:)

anyway, περα απο τις ‘‘γεματες’’ στουντιο κυκλοφοριες τους εχουν βγαλει και αρκετα ΕΡ
ψαχτειτε!

το τριτο βγηκε σημερα

για τα EPs δεν το ηξερα μεχρι τη στιγμη που εγραφα το πρωτο ποστ και εψαξα τη wiki

http://www.youtube.com/artist/Beirut?feature=watch_video_title

To Gulag Orkestar είναι εξαιρετικό, το είχα πάρει και σε βινύλιο. Αν θυμάμαι καλά το δεύτερο δε μου άρεσε τόσο αλλά έχω να το ακούσω πολύ καιρό.

Τους είδα πρόσφατα ως support στους Arcade Fire και μου άρεσαν, αλλά προφανώς δεν τους πάει πολύ το open air.

Στο hyde park :eek::eek::eek: ???
Στο EXIT πάντως που έπαιξαν και βραδάκι(μετά τους Arcade fire-φαίνεται πως πάνε πακετάκι) ήταν όλα τα λεφτα! Άμεσοι,ζωντανοί ωραίοι ! Βέβαια πρόλαβα 4-5 τραγούδια,αλλά μου άρεσαν !

Συνολικα σαν δισκο προτιμω και εγω το Gulag Orkestar
το TFCC ειναι επισης πολυ ωραιο ομως
με τα nantes ,penalty, sunday smile …

το The Rip Tide το εχω ακουσει ηδη αρκετες φορες (9 τραγουδια ειναι) και απογοητευτηκα . Κανενα τραγουδι δεν μου κανει το κλικ παραπανω .

Πραγματικά μπαντάρα κατά τη γνώμη μου. Μ’ αρέσουν όλα όσα έχω ακούσει μέχρι τώρα μαζί με το τελευταίο αλλά ξεχώρισα το “The Flying Club Cup”. Eιδικά όταν το πρωτοπήρα το έλιωσα!!!