Μιλαμε για μια γκρουπαρα ατελειωτη…για ενα απο τα καλυτερα prog group των τελευταιων ετων…πειτε γνωμη και αγαπημενο album!!!Eγω λεω το καινουριο τους που με αφησε ανικανο να κλεισω το στομα μου…!!!
τα ονόματα υπόσχονταν πολλά, αλλά ό,τι άκουσα με έκανε να βαρεθώ και δεν έψαξα περισσότερο. ίσως τους ξαναπιάσω στο μέλλον.
To φετινό Prominence and Demise έχω ακούσει που είναι δισκάρα. 8)
το τελευταιο τους και γω πιστευω οτι ειναι το καλυτερο τους.
αν και το αγαπημενο μου κομματι απο αυτους βρισκεται στο ep τους.
εχουν απιστευτα κομματια…για παραδειγμα το Passion’s Quest απο το Reflections Of The I…γενικοτερα ειναι τρομερο γκρουπ
χμ. τους εχω αφησει στο Reflections Of The I ρε γμτ. τοσο καλο ειναι το καινουργιο; καντε καμια συγκριση ρε παιδες, επειδη εχουν μαζευτει πολλα στη λιστα και δε ξερω αν θα το ακουσω αμεσα…
οι Winds εχουν απιστευτει εξελιξη…το Reflections ηταν τρομερο, το Imaginery ηταν καλυτερο και το καινουριο ειναι ακομη καλυτερο…Είναι το πιο ωριμο!!!Με βαθμολογιες…Το πρωτο 8 με 8,5 , το δευτερο 8,5 με 9 και το καινουριο χαλαρα 9,5 κλεινοντας προς το 10!!!:thumbup: =D> ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!
το υφος ειναι ιδια φαση με το ‘Reflections…’ ;
Ναι το υφος τους δεν αλλαξε αλλα προοδευσαν πολυ συνθετικα και στο συγκεκριμενο ειναι ελαφρως πιο Heavy…ενω εβαλα και folk στοιχεια στο τελλευταιο κομματι του δισκου…ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ…Μην το σκεφτεσαι…απλα τσιμπα το!!!