Best Coast - Crazy for you

Είπα να ανοίξω κι εγώ ένα θέμα για ένα συγκρότημα.Βεβαιώθηκα για ο,τι λέω (ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΥΡΕΤΟ … παρακαλώ μην μου τι θυμίζετε :wink: …)

Γυναικείο συγκρότημα , χα , εξ Αμερικής και πιο συγκεκριμένα από την Καλιφόρνια.Ο πρώτος ολοκληρωμένος δίσκος τους είναι αυτός και βγήκε στα δισκοπωλεία τον Ιούλιο.

Το τραγούδι Crazy for you , που τυχαίνει να είναι κι ο τίτλος του δίσκου , είναι πολύ όμορφο και δημιουργεί ένα αίσθημα ευφορίας.Φταίει μάλλον και η συναισθηματική μου κατάσταση :stuck_out_tongue: Άλλα ενδιαφέροντα τραγούδια είναι τα “The End” και “Whwn I’m with you”.Παρόλαυτα σας έβαλα το αγαπημένο μου.
http://www.youtube.com/watch?v=7AaAvVcPWhc

Υ.γ.:Δεν θα ξαναπώ βλακεία , σας το υπόσχομαι…:roll:

είχα αναφερθεί στο δίσκο στις indie κυκλοφορίες:

σωστή, αν και έπρεπε να ανοίξεις το thread στις κυκλοφορίες.:stuck_out_tongue:
ας κάνει την καλή κάποιος mod…

Ντροπήήήή μου αμαύρωσες το πρώτο θέμαα…Έκανα αναζήτηση αλλά δεν μου εμφάνισε πως υπάρχει ήδη…

Υ.γ.:Είσαι εδώ για να μου καταστρέψεις την εικόνα μου??:stuck_out_tongue: Την έπαθα στο θέμα σου με τους Arcade Fire και τώρα εσύ μου λες πως είχες αναφέρει τους Best Coast:-s Θα με κάνεις να μην ξαναμιλήσω… 8O

μπορεί να ευχαριστιέμαι αφάνταστα να αμαυρώνω θέματα άλλων και να καταστρέφω την εικόνα τους, αλλά τώρα ίσα-ίσα που σε συνεχάρηκα για την πρωτοβουλία να του ανοίξεις thread.άλλο μια απλή αναφορά δίσκου στο rockipedia και άλλο να του ανοίξεις thread, που σημαίνει πως απευθύνεσαι σε μεγαλύτερο κοινό.
είσαι rookie ακόμα και δικαιολογείσαι.ξαναμίλα τώρα…:stuck_out_tongue:

Οκ…Θα ξαναμιλήσω!!!Εκεί να σε δω…Στο καινούριο θέμα!!! :stuck_out_tongue:

ακονίζω ήδη τα μαχαίρια μου.

ας ακούσει και κανείς το δίσκο…

Χόρορ, σταμάτα να φλερτάρεις αγόρι μου και πήγαινε πόσταρε καμιά καλή στοουνεριά που έχεις καιρό…

:p:p:p

χαχαχαχ…δε φλερτάρω.με φλερτάρουν.8)

τώρα, έχω ανακαλύψει μια καλή στοουνεριά τον τελευταίο καιρό.να αναμένετε σύντομα επανάκαμψή μου στο stoner thread.:country:

Μπα τι μας λες?Ευτυχώς που μου το’πες αν το ξέρω…!Και να μου γράφεις δεν θα σου μιλάω…Εδώ παρεξηγούν! :stuck_out_tongue: