Best friend=Best girlfriend? :/

Mporei na ein h kollith s…h katallhlh kopela g sena…h h sxesh 8a xalasei tn filia s mazi ts kai to poso teleia ein g sena?? :slight_smile: G PEITEE!! :wink:

Έχω ακούσει πάντως ότι οι γκόμενες δε γουστάρουν γκρίκλις και σε βάζουν στο φρέντζοουν γι’ αυτό το λόγο. Προβληματίσου.

Χαχαχαχα…Αρκετά καλό θα μπορούσα να πώ…ετσί ενάντια στα γκρικλις που καταστρεφουν την ελληνικη γλώσσα και κατακρεουργούν τις γνώσεις που παιρνουν τα παιδιά απο τα σχολεία μας!!ΑΑ,και χρησιμοποιώ Greeklish gt me dieukolinoun sto kinhto logw sunh8eias(dn lew an ein kalo h kako)kai tautoxrona exw 19,5 ek8esh sto SXOLEIO(to idruma p ma8ainoumai tn ellhnikh glwssa)PROVLIMATISOU!! :wink:

ναι αλλα τωρα που θα πας δευτερα γυμνασιου θα δυσκολεψουν τα πραγματα

ναι my man

Άλλο θέμα για ανάλυση είναι αν θα πρέπει να βαθμολογείται η έκθεση στα σχολεία. Με το 14ρι έκθεση στις Πανελλαδικές βρέθηκα στο πιο τροπικό και όμορφο μέρος του κόσμου για σπουδές. Το 19 θα με έκανε δυστυχισμένη.

Χαχαχα…3 λυκειου θα παω boy…ΞΕΡΕΙΣ γαμημενες παννεληνιες…αλλα thanks παντως παντα ηθελα καποιον να μου δωσει συμβουλες για το γυμνασιο…δυσκολη ταξη ηταν η δευτερα…την εβγαλα με 19,8 θυμαμαι!! :slight_smile: :wink:

*πανελλήνιες… *μαθαίνουμε… βρε! :stuck_out_tongue:

Να μαντέψω; Θετική κατεύθυνση; :slight_smile:

Και επίσης στις γκόμενες δεν αρέσει να τους μιλάς για το σχολείο. Αισθάνονται ότι έχουν να κάνουν με πιτσιρίκι και σε διώχνουν. Και άσε την έκθεση, πες τους να κάνετε ιδιαίτερα βιολογία μαζί, να γνωρίσετε τους οργανισμούς σας.
Α, και αν δε σε λένε σνικ, μη λες τον κόσμο boy, ακούγεσαι τόσο γελοίος όσο και η ορθογραφία σου. Και σε βλέπουν και οι γκόμενες φιλικά.

για προσεχε λιγο με τον σνικ πιτσιρικα. https://www.youtube.com/watch?v=uiJ-TMb59Wg

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΝΙΚ ΜΙΛΗΣΑ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ Η ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΑΡΧΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ;;;; (Κομπλές είναι, γι’ αυτό και η αναφορά)

MH MOY ΞΑΝΑΒΑΛΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΚΑΠΣΛΟΚ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΕ, ΘΑ ΣΕ ΜΑΧΑΙΡΩΣΩ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΝΕΚΡΟΣ

[SPOILER]

ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ
:’’’’’)

Koμπλες (οπου και εσυ μαλλον το εννοεις ως τρας καρκινος = δεν παει χειροτερα=καλος με την αστεια εννοια) ειναι μονο οταν παιζει μπαλιτσα και ο τρας μαστερ ΜΠΡΕΤ. εντωμεταξυ το τρακ κολλησε πολυ ομορφα με τον μπουλαρχο

Εχω τη νυχτα δασκαλα
δεν ανοιγω βιβλιο
πρωτος στην ταξη κι ας ειμαι
στο τελευταιο θρανιο
[/SPOILER]

Όχι νταξ, το θέλω το white trash στοιχείο μου, το 'χει, το γουστάρει, τα περνάμε καλά τα δυό μας. Και ως προς αυτό με καλύπτει. No real prob, honestly.
Μπα πιο πολύ κολλάει με αυτό https://www.youtube.com/watch?v=i5YY8ZzdHYc (για τους μύστες)

Αχχαχα…εχετε φαση εσεις εδω…ριχνετε μισος και την λετε στα παντα…ριξτε και αλλο μισο κομπλεξικοι για το πουλακι σας ολοι σας…για τς γκομενες(δασκαλοι απο τα γαμησια ολοι σας,εσεις και ο γκουσγκουνης,για τα γκρικλις που καταδυναστευουν τν χωρα,παπαρια εσεις και τα σκατα στο κεφαλι σας και των πατεραδων μας την γαμησανε και οχι εμεις)τωρα και ΣΝΙΚ…ειν snik ein beef ein green screen…oi gkomenes me 8eloun xwris na vgalw disko…eimai hard boy…hellow kitty barbie kai paizw kompoloi…και ΑΡΧΙΔΙΑ Μουσικη θα ξερετε σιγουρα!!γιατι η πλειοψηφία εδω μέσα κραζει ο,τι ειναι καινουργιο και διαφορετικο(alternative,indie…)και κολαει σε δυνόσαυρους που ΝΑΙ εχτισαν την σημερινη μουσικη και ενεπνευσαν πολλους αλλα ας πανε σπιτια τους οταν πρεπει και εσεις σπιτια σας να τους ακουτε οποτε θελετε…αντε καληνυχταα
Υ.Γ ειπα να κανω ενα θεματακι με ενα φιλο που εχω εδω και γουσταρει μια φιλη του και αυτη εκεινον και τ μονο που κανατε ειναι να καφριλιασετε και να κραξετε!!DIE…TODAY…NOW!! :slight_smile: :wink:

@ρεηζορμαν
εισαι τεραστιος. και πανω που σκεφτομουν πως να κολλησω το ζαχος δογκανος του producer.

[SPOILER]ψησου για ανοιγμα θρεντ για swag απαραδεκτοσυνες (μονο εγχωριες)[/SPOILER]

Μη πιάνετε στο στόμα σας τον Σνικ θα σας γαμήσει ο παλαιστάκος και η υπόλοιπη μαφία του Αμαρουσίου:!:

ρε boy μη βγαζεις hate :frowning: σχετικα με το θεμα του “”“φιλου”"" ----> https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=8v3OmhziEF4#t=141

Και βρίζεις κιόλας και κρίνεις τους άλλους για τα μουσικά τους γούστα ΚΑΙ δεν μπορείς να συντάξεις μια ολοκληρωμένη αγγλική πρόταση που να μην ακούγεται σαν γιαπωνέζους που προσπαθούν να μιλήσουν αγγλικά. Ε μην απορείτε που μετά σας βλέπουν φιλικά.
Και αν το “ένα φιλαράκι” είναι ίδιας φύσης με φράσεις τύπου “αν τραβήξεις μαλακία με μουδιασμένο χέρι τότε είναι σαν να σου τραβάει κάποιος άλλος -δεν το χω κάνει, ένας φίλος μου το πε”, ΑΞΙΟΣ. Το καλύτερο θρεντ σύστασης της χρονιάς δεν είναι καν στο introduce, συγκίνησις.

Private, ρίχτο να καούν τα χάρτινα. Αλλά θέλω γενικευμένη χιπχοπίλα ε, μη μείνουμε στα τράπια.

Εγώ θέλω να μάθω και τους υπόλοιπους βαθμούς του Μίλτου.

Για πες Μίλτο.
Μαθηματικά; Αρχαία; Ιστορία; Φυσική; Χημεία;

Απ’ ότι φαίνεται μερικές τις ρίχνουν οι βαθμοί :Ρ