Το καρβουνο που παει;;
Στο οτι ειναι progressive και δεν μπορουν να ειναι σε δημοψηφισμα για για την καλυτερη hard rock μπαντα;;;
Ή θεωρεις οτι δεν ειναι στα καλυτερα 10 γκρουπ;;
Το καρβουνο που παει;;
Στο οτι ειναι progressive και δεν μπορουν να ειναι σε δημοψηφισμα για για την καλυτερη hard rock μπαντα;;;
Ή θεωρεις οτι δεν ειναι στα καλυτερα 10 γκρουπ;;
Από τις μπάντες του poll, αγαπημένοι μου είναι οι Deep Purple, τους οποίους και ψηφίζω.
You wanted the best, you’ve got the best, the hottest band in the world… KISS!!!
Αν και πηγα προχτες στη συναυλια απο το μεσημερι ,προλαβα και επιασα καγελο,ποναω ακομα απο το ατελειωτο headbanging,παραλιγο να κλαψω οταν βγηκε η rosie,ακομα δεν το εχω καλα-καλα πιστεψει και και και… Προτιμω τους KISS ελαχιστα παραπανω… αυτο ειναι το πρωτο μου μηνυμα so καλως ηρθα στην παρεα!!! (ελπιζω)…
Ο ορισμός του hard rock είναι οι AC/DC. Τέλος οι συζητήσεις.
Poll για τον δεύτερο.
Συμφωνώ απόλυτα με ότι είπες, απλά έχω κόλλημα με Rainbow. Αν δεν ήταν στο poll και εγώ Kiss θα ψήφιζα.
Με την καμια δεν μπορω να ψηφισω. Τα περισσοτερα τα αγαπαω εξισου. AC/DC, Deep Purple, Rainbow,Aerosmith, Scorpions and and…
AC DC & Purple ανετα. Iσως και Rainbow… Παντως με τιποτα Scorpions.
SCORPIONS βεβαιως !!!
Παντα ηταν πιο σκληροι, πιο γρηγοροι, πιο λυσσασμενοι, πιο παθιασμενοι απο ολους τους υπολοιπους του ειδους.
Θεοι τοσο στο ακατεργαστο αλλα και ψυχεδελικο hard rock των 70’s οσο και στο απολυτο hard rock των 80’s και με μια αξιοπρεπεστατη και σεβαστη πορεια στα 90’s και 00’s.
Και φυσικα δεν υπαρχουν πολλα συγκροτηματα απο τα οποια να περασαν 3 τεραστιοι κιθαριστες (Schenker brothers, Roth).
Χαχαχα,εδω ειχα ψηφισει προ καιρου για καποιο λογο Ac/Dc και οχι Rainbow που ειναι η αδυναμια μου απο το χωρο της rock/hard rock.Και ειχα στο μυαλο μου να πω στους mods να μεταφερουν τη ψηφο.Αλλα μετα το προχθεσινο δε μου παει να την αλλαξω:?
Θα ειναι λιγο αδικο γιατι οι μνημες απο τη συναυλια ειναι πολυ προσφατες, οπως και οι συνεπειες (περπαταω χοροπηδηχτα σαν τον Angus και σημερα προσπαθησα να παιξω κιθαρα ξαπλωμενος!!) θα πω [SIZE=“5”]AC/DC[/SIZE]
Απεχουν παρασαγγας απο το υπο-ειδος “hard rock”. Παροτι δεν ειμαι κανας φανατικος της ταμπελας δεν μπορω με τιποτα να τους καταταξω (οχι μονο εγω) σε αυτην την κατηγορια. Η υποκατηγορια prog rock αντιθετως τους ταιριαζει κουτι.
Nταξ, δεν εχουν το αλητικο του καθαρου hard rock.
Aλλα εκτος του οτι ειδικα στην αρχη δεν ηταν και εντελως prog, ο ηχος τους ειναι αρκετα σκληρος, ωστε να ειναι “hard”.
Νταξ, γνωμες ειναι αυτες για χαζοταμπελες.
Aσχετα, αν απεχουν πολυ απο την αλητεια του hard rock, ο ηχος τους ειναι αρκετα σκληρος για να τον χαρακτηρισω “hard”.
Ασε που στην αρχη τους δεν ηταν τοσο prog-ηδες.
Νταξ, γνωμες ειναι αυτες για χαζοταμπελες.
Η ψηφος μου πηγαινει σε Deep Purple και Scorpions
Guns n’ roses!!!
I like it!!!
για ποιο λόγο μπορεί να βρίσκονται οι BOC στο άλλο ; μιλάμε το συγκρότημα έχει χτίσει ολόκληρη μουσική σχολή με 3-4 δίσκους !8)
θα επανέλθω κάποια στιγμή αργότερα .