Best Maiden Album 82-92

Εχω την εντυπωση οτι το Αλεξαντερ δε γκρεητ ειναι το μονο τραγουδι που δεν εχουν παιξει ποτε λαϊβ.

To Alexander δεν το εχουν παιξει ποτε live!Aλλα ενταξει υπαρχουν κι αλλα κομματια που δεν εχουν παιχτει ποτε!Για παραδειγμα απο το Powerslave δεν εχουν παιχτει ποτε τα Flash Of The Blade(απορω γιατι δεν παιζετε αυτο το κομματι) και τα Back In The Village kai The Duellists και φυσικα δεν εχουν παιχτει αρκετα ακομα ποτε μεταξυ αυτων και το Deja Vu!!!

Λες να ειναι ετσι?Εγω προβλεπω αρκετο Powerslave του χρονου!Και πιστευω το μεγαλο σε διαρκεια κομματι που θα παιξουν θα ειναι το The Rime Of The Ancient Mariner!!!:respect:

1. Πραγματι δεν το εχουν παιξει ποτε, και για να σου πω την αληθεια ουτε εγω πιστευω οτι θα το παιξουν καποτε… Αν δεν το παιξουν σε αυτη την περιοδεια, τοτε δεν προκειται να παιχτει ποτε!!

2)Εδω διαφωνω, προσωπικα το rime ειναι το καλυτερο του δισκου, και θελω να ελπιζω πως θα το παιξουνε… Εξαλλου το παιζαν και στην περιοδεια για το Powerslave…

Ψήφισα Piece Of Mind μετά απο βαθιά σκέψη και περισυλλογή… 8)

Και το to tame a land εχω την εντυπωση.(κομματαρα τρελη by the way!)

Το ειχαν παιξει γυρω σε 10 shows για την περιοδεια του Piece Of Mind και απο τοτε δεν εχει ξαναπαιχτει ποτε!Δεν γνωριζω το γιατι,παντως το κομματι γαμαει!!!:respect:

Αν θυμαμαι καλα υπηρξε προβλημα με τα πνευματικα δικαιωματα της θεματολογιας των στιχων απο πλευρας του Frank Herbert.

Thanks για το trivia!!

no problem m8!:slight_smile: .

seventh son of a seventh son nomizo einai to kalitero meta apo diskoli skepsi

Θέλανε να το ονομάσουνε Dune αλλά ο Frank Herbert δεν τους έδωσε τα δικαιώματα του ονοματος. Εξ ου και το “to tame a land”.

Μακάρι, ω Θεοί, να το παίξουν το Rime!!! [-o< [-o< [-o< [-o< :papas:

Από το στόμα μας και στου Harris το αυτί!!! :smiley: :lol:

Και εγώ θέλω να ελπίζω πως θα το παίξουν, αλλά το θέμα είναι: το έχουν παίξει σε άλλη περιοδεία εκτός της World Slavery Tour, που τόσο θεϊκά αποτυπώνεται στο Live After Death??? Δεν το ξέρω. Αλλά ελπίζω και προσεύχομαι. [-o< [-o<

Ο έβδομος γιος τα σαρωνει όλα στο πέρασμα του…:lol:

Επειδή ακούω πολλές ανακρίβειες εδώ μέσα, καιρός να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους! :stuck_out_tongue:

Θα αναφερθώ στα τραγούδια των 14 επίσημων κυκλοφοριών και όχι στα b-sides! Θα ήταν ανούσιο… :wink:

Λοιπόν…

1980: Iron Maiden: Τα έχουν παίξει όλα!

1981: Killers: Όλα εκτός από το “Prodigal Son”!

1982: The Number Of The Beast: Όλα εκτός του "Gangland!
Ακόμα και το “Invaders” έχει παιχτεί μία φορά (όχι ολόκληρο όμως) σε ένα show στη Νέα Ζηλανδία το 1992!

1983: Piece Of Mind: Όλα εκτός από “Quest For Fire” και “Sun And Steel.” To “To Tame A Land” το παίζανε κανονικά στην World Piece Tour!
Έχω μια audio ηχογράφηση από το Hammersmith, από τον Μάρτιο 1983 (πριν την κυκλοφορία του δίσκου) που ο Dickinson λέει ότι το επόμενο κομμάτι λέγεται “Dune”, αλλά λόγω πιέσεων από τον Frank Herbert τελικά θα αναγκαστούν να του αλλάξουν τίτλο… #-o

1984: Powerslave: Όλα εκτός από τα έπη “Flash Of The Blade”, “The Duellists”, και “Back In The Village”! :frowning:

1986: Somewhere In Time: Όλα εκτός "Deja-Vu"και “Alexander The Great”!
Όταν τον Νοέμβριο του 2000 είχα ρωτήσει τον Steve Harris αν σκοπεύουν ποτέ να το παίξουν, έσκασε ένα αμήχανο χαμόγελο και μου είπε “…maybe…” :-k
Προσωπικά, πιστεύω ότι δεν θα το παίξουν ποτέ! [-X

1988: Seventh Son Of A Seventh Son: Τα έχουν παίξει όλα και εδώ!
Oh yeah! :yes:
Ακόμα και το έπος “Only Τhe Good Die Young”! :bow:

1990: No Prayer For The Dying: Όλα εκτός “Fates Warning”, “Run Silent Run Deep” και “Mother Russia”!

1992: Fear Of The Dark: Από εδώ υπάρχουν αρκετά που δεν έχουν παίξει! Πλάκα πλάκα τα 7 από τα 12! Εκτός, λοιπόν, είναι τα “Fear Is They Key”, “Childhood’s End”, “The Fugitive”, “Chains Of Misery”, “The Apparition”, “Judas Be My Guide” και “Weekend Warrior”!

1995: The X Factor: Όλα εκτός από τα “Look For The Truth”, “Judgment Of Heaven”, “2 A.M.” και “The Unbeliever”!

1998: Virtual XI: Μόνο το “Como Estais Amigos” δεν έχουν παίξει!

2000: Brave New World: Όλα εκτός “The Nomad” (έπος!) και “The Thin Line Between Love And Hate”!

2003: Dance Of Death: Από εδώ δεν έχουν παίξει τα “Montsegur” (ύμνος!), “Gates Of Tomorrow”, New Frontier", “Face In The Sand” (θεεικό!) και “Age Of Innocence”!

2006: A Matter Of Life And Death: Όπως όλοι ξέρουμε, τα έχουν παίξει όλα! :wink:

[SIZE=“4”]Up the Irons! [/SIZE] :metal:

Το επαιζαν και σε ολοκληρη την Somewhere On Tour περιοδεια!!!Απο τοτε ποτε ξανα!!

Cool , thank you για την πληροφόρηση, γιατί δεν ήξερα σε ποιά άλλη το έχουν παίξει. :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Άρα τώρα μακάρι να είναι στο setlist της Golden Years περιοδείας. [-o< [-o< [-o< [-o<

Εχουν και οι Maiden τα κολλιματα τους!!Ειναι δυνατον το Nomad να μην το εχουν παιξει ποτε live??Θεικο κομματι!!

Επιτελους καποιος λεει μια κουβεντα για το αγαπημενο μου κομματι απο το Dance Of Death…Montsegurrrrrrrrrrrrrrrrrrr Reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee και ξερω ψωμι!!!Απιστευτα επικο κομματι!!!Αδυνατον να μην παιζετε ζωντανα αυτο το επος!!!

Θα μπορούσε άνετα να ήταν στο “Piece Of Mind”… 8)

Μεγάλη κομματάρα! :respect:

Δημητρη, εισαι φορητη εγκυκλοπαιδεια, το ξερεις αυτο??:stuck_out_tongue: