Εννοουσα οτι δεν ειναι αναληθες το οτι δεν σε αναγκαζει κανεις να κοιτας ολα τα threads. Και ναι, στην κατηγορια του γραφικου ειναι και αυτος που με το ηλιθιο χιουμορ του, νομιζει οτι ειναι αστειος. Γενικα πρεπει να τραβας μεγαλα ζορια…
κανενα ζορι, ζω με την γυναικα μου και τα δυο παιδια μου. ειμαι εισοδηματιας, αρα καθομαι, οποτε το μονο που μου μενει ειναι να ασχολουμαι μαζι σου.
δακρύζω!
Απο οτι καταλαβαινω δεν εχεις πραγματικα με τι να ασχοληθεις και μπαινεις σε thread που υποθετικα δεν σε ενδιαφερουν, απλα για να πεταξεις μια μ**κια και να πεις οτι κατι εκανες. Τι να σου πω, μπραβο…
κοιτα μια ερωτηση εκανα, και ηρθε μοντ σε πμ και μου εδωσε οδηγιες, αυτος ηταν ο σκοπος μου.
Ελα, ενταξει. Εγω παντως βαρεθηκα να ασχολουμαι με μαλακιες και να προσπαθω να μιλησω σοβαρα με καποιον που απλα λεει ο,τι να 'ναι, ετσι για να το πει.
καπου εδω σταματησε και το οποιο σοβαρο υπηρχε στη κουβεντα μας. δεν προσθετω κατι παραπανω, ειπαμε φταιει και το πανουργο χαμμερ.
Γιατι ποτε ποσταρες κατι σοβαρο και το αγνοησα? Τεσπα, αρχισες παλι το ιδιο χιουμορ περασμενων δεκαετιων και βαριεμαι ελεεινα.
UP THE IRONS και οποιος δεν γουσταρει ή του φαινεται γραφικο…
[SIZE=“4”]ΠΟΥΛΟ[/SIZE]
Tώρα γιατί προκαλείς όμως παλουκάρι μου?
powerslave…
Καταγγέλλω ΝοΜιστεράκη. Εκνεύρισε τον Άνγκους σε τέτοιο βαθμό που πρέπει να συμπλήρωσε καμιά δεκαριά ποστ χωρίς ΟΥΤΕ ΕΝΑ ρισπέκτ εμότικον.
Φοβερη πενταδα:)
Powerslave
Seventh Son of the Seventh Son
Rime of the Ancient Mariner
Phantom of the Opera
Caught Somewhere in Time
για σχολιασε και αυτη τη πενταδα
Γενικά είμαι φοβερός. Και γαμάτος.
Δεν το ξέρεις ότι η γαματοσύνη μετριέται σε kiloLer???