Best maiden song

Υπάρχουν τουλάχιστον 7-8 κομμάτια των 00’ς που ναι καλύτερα από τα Fear of the Dark, The Trooper, Number of the Beast.

Βέεβαια. Τι να λέμε τώρα. Ένα από τα καλύτερα κομμάτια του metal… Και λείπει από το poll.

Powerslave, κομματάρα :respect:

Έβαλα Number of the beast!!! :smiley:
Τωρα το Sign of the Cross γιατί μπήκε στο poll ?!? Οκ γαμάτο,αλλά όχι και στα 10 καλύτερά τους!!! Όπως είδα και πιο πάνω Powerslave,to Rime to Clayrvoyant και και και , ??? :twisted:

Αν επρεπε να επιλεξω μονο ενα θα ελεγα το SEVENTH SON OF A SEVENTH SON
Και οποιος αντεξει…

Θα συμπληρωνα ομως κ ενα top 7 με τις εξης υπολοιπες επιλογες
2. To Tame a Land
3. Remember Tomorrow
4. Children of the damned
5. Strange World
6. Rime of the Ancient Mariner
7. Loneliness of the long distance runner

Κορυφαια οχι μονο για την μουσικη αλλα και για τους στιχους.
Φυσικα κανενα εξ αυτων δεν ηταν στο poll. Ημαρτον.

Γενικα ειναι πολυ δυσκολο να φτιαξεις ενα poll με τα καλυτερα τραγουδια των Maiden, γιατι τα περισσοτερα που εχουν γραψει ειναι πολυ απλα [SIZE=“4”]ΕΠΗ[/SIZE] :bow2::bow:

[SIZE=“4”]
UP THE IRONS[/SIZE]

Eνω το Number απο που κι ως που μπαινει στο πολλ;;; :-k

Ε ξέρεις τώρα μωρέ. Γουόου του γιου Ερθ εντ Σι, […] ιτς νάμπα, σιξ χάντρεντ εντ σίξτι σιξ, ΟΟΟΟΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ, όλα αυτά.

Παλι παιρνεις ματι εσυ;;; 8)

Τωρα σοβαρα…μπορει καποιος να πει με απολυτη σιγουρια ποιο ειναι το καλυτερο τραγουδι των Maiden; Οταν παιρνεις στα χερια σου δισκους οπως το Powerslave, Somewhere in time, Seventh Son, Piece of Mind κ δυσκολευεσαι να πεις ποιος ΔΙΣΚΟΣ ειναι καλυτερος…οχι ποιο ΤΡΑΓΟΥΔΙ. :!: :!:

εννοείται ψήφησα fear of the dark
και για να γελάσουμε λίγο

Πολυ σε παω εσενα…:D:p Ετσι…

καλημερα, μια ερωτηση. δεν εχετε βαρεθει να μπαινετε στα ιδια θρεντ και να λετε τα ιδια και τα ιδια; θα ηθελα να μου πουν οι μοντς πως κανω ignore τετοιου ειδους θρεντς, οπως και 3-4 γραφικους.

σε αγαπαω κ στο λεω εχοντας πεσει κατω απο τα γελια αχαχαχαχαχαχαχαχαχα θεος :lol: :lol: :lol:

Αν δεν γουσταρεις μην μπαινεις στα threads που δεν σε ενδιαφερουν, εγω οτι με ενδιαφερει το κοιταω και αν συμφωνω ή διαφωνω με κατι, λεω την γνωμη μου. Δεν σε αναγκαζει κανεις να τα κοιτας με το ζορι. Καταντησε αηδια αυτο. Ελεος ρε παιδια…

και η απαντηση σου γραφικη, βαλε λιγο νοημα στη ζωη σου, βαλε φινα. διαολε.

Το καλυτερο τραγουδι των maiden για τα δικα μου γουστα ειναι το halloweed be thy name

Τι το γραφικο και αναληθες εχει η απαντηση μου?#-o Ο γραφικος ειναι αυτος που νομιζει οτι ειναι αστειος, αλλα δεν ειναι. Απλα γραφικος.

Hallowed Be thy Name
Infinite Dreams
Children Of The Damned
The Evil That Men Do
Revelations

γραφικος λοιπον ειναι αυτος που νομιζει οτι ειναι αστειος. επισης εγραψα οτι η απαντηση σου ηταν και αναληθης, να το σημειωσουμε και αυτο.