afraid to shoot strangers…
Παντως ομολογω δυσκολη επιλογη…
Δεν ψηφιζω… Λειπει το 13λεπτο επος…
Δυσκολη η επιλογη, οντως. Θα ελεγα το καλυτερο ειναι το Hallowed be thy name αλλα λογω προσωπικου κολληματος, ψηφησα Sign of the Cross το οποιο πιστευω ειναι πολυ under rated κομματι
Όντως είναι πολύ καλό κομμάτι.
αφου ξεθαψα τα αντιστοιχα των Black Sabbath & Metallica καλο θα ταν να εκανα το ιδιο με μια αλλη μεγαλη αγαπη:D
το αγαπημενο μου ειναι το Where Eagles Dare
κορυφαιο τραγουδι τους πιστευω ειναι ενα εκ των Afraid To Shoot Strangers , Sign Of The Cross , Phantom Of The Opera
διαλεγω το 3ο μετα απο πολυ σκεψη
the trooper:p
Hallowed Be Thy Name(καλυτερο και αγαπημενο)
αλλα και παλι απορριπτω rime of the ancient mariner,trooper,fear of the dark,phantom of the opera,afraid to shoot strangers,revelations,heaven can wait,the clairvoyant,the evil that men do…τι να πεις;
δε συνεχιζω γιατι θα αλλαξω γνωμη στο τελος
Revelations…
number of the beast για μενα
το καναρίνι ένος φίλου, κάθε φορά που άκουγε το Afraid to shoot strangers αντιδρούσε με τον ίδιο τρόπο. Εκεί που ήταν ήσυχο, άπαξ και έμπαινε το μελωδικό σημείο της κιθάρας κελαηδούσε ασταμάτητα!!! Αυτό γινόταν μόνο με το συγκεκριμένο κομμάτι.
Έχει κάτι το μοναδικό αυτό το τραγούδι.
Hallowed Be Thy Name! Όχι όμως η αυθεντική εκτέλεση που το ρίχνει αρκετά κατά τη γνώμη μου, αλλά οι live εκτελέσεις που το αναδεικνύουν καλύτερα.
Με τις επιλογές του poll δεν ήταν δύσκολο να διαλέξω το συγκεκριμένο κομμάτι. Αν υπήρχαν τα Rime Of The Ancient Mariner, 7th Son Of A 7th Son, Only The Good Die Young, τότε μάλλον θα υπήρχε πρόβλημα:p
Η αληθεια να λεγεται αντιπροσωπευτικα δεν ειναι αλλα οπως ειπες ειναι τα αγαπημενα σου οποτε…Απο αυτα θα ελεγα το the evil that men do.Παντως γενικα μ αρεσουν παρα πολλα τραγουδια και παρα πολλα αλμπουμ τους οποτε…8) clairoyant,stranger in a strange land,flight of icarus τα αγαπημενα μου…ας πουμε
Afraid to Shoot Strangers,The Evil that Men do,The Clairvoyant,Caught Somewhere in Time,Ghost of the Navigator
[SIZE=“5”]Phantom Of The Opera[/SIZE]
8O 8O 8O 8O
αδυνατω να το πιστεψω
Αναμενόμενο θα έλεγα εγώ…
children of the damned
Τhe evil…:band:
The Prisoner…Πολύ όμορφο κομμάτι
Για να μην μπερδευομαστε δε λεω για το κομματι που απλα σπερνει,αλλα
για την αποψη του συγκεκριμενου χρηστη ο οποιος ως γνωστον δεν εχει και την καλυτερη σχεση με τη μεταλ