Best maiden song

Μα δεν μπερδεύτηκα και ξέρω πολύ καλά τα γούστα του bluezlick, γι αυτό είπα και ότι η επιλογή του ήταν αναμενόμενη.

Phantom Of The Opera!

Halloweed be thy name(μες την προτωτυπία).

Αφού λείπει το Clairvoyant, διχάστηκα ανάμεσα στο Hallowed be thy Name και το Sign of the Cross και τελικά επέλεξα το πρώτο… :-k

εδω ψιλοδυσκολευομαστε να αποφασισουμε πιο τραγουδι ειναι το καλυτερο απο καθε αλμπουμ φαντασου ποσο δυσκολο ειναι(για μενα at least) να πω πιο ειναι το αγαπημενο μου απο ολα τους.

παντως τωρα τελευταια εχω πορωθει με το rainmaker…

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ RIME OF THE ANCIENT MARINER OEO?? απο τα άλλα θα ψηφίσω hallowed be thy name

fear of the dark,διοτι ηταν το πρωτο τους που ακουσα…:lol:

Ελπίζω να λες το live:lol: :lol:

[-X …χεχε…εννοω γενικως βρε πριν κατι χρονια και ζαμανια οταν τους πρωτακουσα:D …ξεχνιεται τετοιο πραγμα:p

'Οχι κι άλλο άστοχο poll !!![-X [-X [-X [-X

από τα παρόντα :-k το fear of the dark

a song which never had a singer and probably never will,so called Transylvania.

Ενταξει οσο να 'ναι δυσκολη επιλογη … Αν και οκ θα πω Fear Of The Dark… Αλλα ειναι Alexander The Great, Trooper, Aces High, The evil that men do και αντε να αποφασισεις μετα …:stuck_out_tongue:

Ντάξει τα μισά τραγούδια του πολλ είναι αυτά για τα οποία γκρινιάζουμε ότι τα παίζουν συνέχεια οι Maiden. Τελικά ή είναι όντως τα καλύτερα τους ή εμείς γκρινιάζουμε βλακωδώς για κάτι που τελικά γουστάρουμε σαν τρελοί. Πάντως πιστευώ ότι η επιλογή ‘‘άλλο’’ θα συγκέντρωνε απίστευτα ποσοστά σε αυτό το poll…

Το καλύτερο πάντως που βγάλανε στα 00’ς είναι το Paschendale (κατ’εμέ).
Σε κάθε album των 00’ς έχει τουλάχιστον 5 κομματάρες8)

+100000000

Συμφωνώ απόλυτα έκτος από το ότι το Pascendale παίζει να είναι το καλύτερο τους κομμάτι εκτός της περιόδου 1986 -1988…

the evil that men do κ afraid to shoot strangers

Hallowed be thy name pour moi, s’il vous plait!

Εννοείται fear of the dark! Ο ύμνος της μέταλ μουσικής!