Best maiden song

+100000000000000:thumbup:

Απολυτα σωστος ο φιλος, εχω βαρεθει πια αυτη την γκρινια οτι παιζουν συνεχεια τα ιδια, αφου ολοι μας ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να τα ακουσουμε γιατι πολυ απλα ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ, ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ, ΕΠΗ.

Αν επιλεξω ενα απο αυτα του poll, θα πω το Ηallowed Be Thy Name, το οποιο ακουω μαλιστα τωρα και ανατριχιαζω, οπως κεινη την πρωτη φορα… :bow::respect:[SIZE=“5”]Ε Π Ο Σ . . .[/SIZE]

[SIZE=“4”]UP THE IRONS[/SIZE]

Μ’ αυτο που λες τους ιδιους τους Maiden, μειωνεις.

Γιατι το λες αυτο?

Γιατι αν θεωρεις οτι πρεπει να απαιτουμε να παιζουν παντα The Trooper, Run To The Hills, Fear Of The Dark, The Number Of The Beast, Iron Maiden, μαλλον υποτιμας την τεραστια δισκογραφια της μεγαλυτερη μεταλ μπαντας του πλανητη.

Love is a razor and I walked the line
On that silver blade
Slept in the dust with his daughter
Her eyes red with
The slaughter of innocence
But I will pray for her
I will call her name out loud
I would bleed for her
I only I could see her now

Living on a razors edge
Balancing on a ledge
Living on a razors edge

The evil that men do lives on and on…

Circle of fire my baptism of joy and at an end it seems
The seventh lamb slain
The book of life opens before me
But I will pray for you
And some day I may return
I would die for you
Beyond is where I learn

:respect::respect:

Πολυ απλα καποια κομματια κατα καποιο τροπο “επιβαλλεται” να τα παιζουν, γιατι ασχετα με την προσωπικη αποψη του καθενος ειναι τα Best of τους. Υπαρχει κοσμος που δεν θα εχει εντρυφησει ιδιαιτερα στη δισκογραφια τους και θα παει ουσιαστικα για να ακουσει αυτα τα κομματια. Αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο γιατι πηγαινοντας σε μια συναυλια τους θα ακουσει κι αλλα κομματια που θα του αρεσουν και στη συνεχεια θα ασχοληθει περαιτερω με αυτη την [SIZE=“3”]ΥΠΕΡΜΠΑΝΤΑ[/SIZE].

Ποιο συγκροτημα δεν παιζει τα “best of” κομματια του? Υπαρχει περιπτωση οι Metallica να μη παιξουν τα Master Of Puppets & Creeping Death, οι Motorhead το Ace Of Spades, οι Judas Priest το Breaking The Law κ.ο.κ. ?

Aπο αυτα που ανεφερες προσωπικα θα παρελειπα το Fear Of The Dark, αλλα και παλι, παρα την προσωπικη μου αποψη, οι νεοτερες γενιες οπαδων τους γνωρισανε με αυτο το κομματι…

Ελα που θα παει στη συναυλια και ΔΕΝ θα ακουσει αλλα κομματια ομως.

Οι υπολοιποι που αναφερεις ειτε παιζουν κανα μισαωρο παραπανω, ειτε δε γεμιζουν το σετλιστ με κλασικα.

Αν ενα ηταν να παει σπιτι του απο ολα αυτα, σιγουρα δε θα ηταν το Fear Of The Dark.

Αμα παει και δεν ασχοληθει με τα υπολοιπα τραγουδια κακο του κεφαλιου του και στο κατω κατω της γραφης, ξερουμε οτι αυτος θα χασει… Το Fear Of The Dark, ειναι προσωπικη μου αποψη οτι ειναι το πιο αδυναμο απο τα υπολοιπα που ανεφερες… Δεν θεωρω οτι οι [SIZE=“4”]IRON MAIDEN[/SIZE] γεμιζουν το setlist με κλασσικα, αναλογα με τον λογο της περιοδειας βεβαια…

Kαι μενα ειναι η αγαπημενη μου μπαντα, αλλα βλεπω και περα απο τη μυτη μου.

Οταν τα 6-7 στα 16 κομματια καθε συναυλιας ειναι “κλασικα” τι ακριβως κανουν;;;

Επισης, οταν στην περιοδεια για την περιοδο '84-'88 παιζονται τα Trooper, Run To The Hills, Fear Of The Dark, Number Of The Beast, Iron Maiden, τι ακριβως κανουν;;;

Ευτυχώς υπάρχει άνθρωπος που με καταλαβαίνει. Γεια σου ρε άιρον!

Φίλε Ιron_aris αυτό το κάνουν για να προσεκλήσουν περισσότερο κόσμο, θα ήταν άδικο να παίξουν τα "ψαγμένα’’ τους για ακροατές που δεν γνωρίζουν τόσο καλά τους Maiden. ΠΧ τώρα που θα έρθουν οι ZZTop θα ήθελα να ακούσω τις επιτυχίες τους για να ευχαριστηθώ την συναυλία, αμα παίξουν κομμάτια που δεν είναι τόσο γνωστά στο κοινό εγώ προσωπικά θα ξενερώσω

Δεκτόν, αλλά αυτό δε το κάνεις και συνέχεια. Δηλαδή άλλες μπάντες μια χαρά χωράνε και τα χιτάκια, αλλά και τα πιο “ψαγμένα” κομμάτια. Και ρε γαμώτο, μουσικοί είναι, δε βαριούνται τόσα χρόνια να παίζουν τα ίδια και τα ίδια?

έτσι και αλλιώς παίζουν τα ίδια και τα ίδια, πλέον είναι μηχανικά όλα:lol::lol::lol:

Now playing: Amorphis - Born From Fire
via FoxyTunes

Απο αυτά προτιμώ το Hallowed be thy Name ελάχιστα λίγο πιο πάνω απο το The evil that men do και το Phantom of the Opera να τα κυνηγάει απο κοντά… Τα υπόλοιπα δεν είναι καν στο Top 10 μου απο Iron Maiden

Δηλαδη κατα την αποψη σου, πρεπει καθε φορα να παιζουν καινουρια τραγουδια? Και τοτε καποιος που δεν ειναι αρκετα ‘καταρτισμενος’ με ολη την δισκογραφια τους, θα παει και δεν θα ακουσει κανενα απο τα τραγουδια που γνωριζει? Και θεωρω οτι 6 σταθερα τραγουδια σε ενα setlist των 16-17 δεν ειναι υπερβολη… Αλλα ως γνωστον Ελληνας και γκρινια πανε μαζι.

Παλιά θα έλεγα Hallowed…

Τώρα όμως λεω Evil!

Δηλαδη ή το ενα ακρο ή το αλλο.

Μεση δεν υπαρχει;;;

Παιξε ρε διαολε 3-4 κλασικα σε καθε συναυλια και μετα ικανοποιησε και αυτους που σε ακουν χρονια ολοκληρα.

Οι μη ‘καταρτισμενοι’ να μη στεναχωρεθουν, αλλα καποιοι που περιμενουν χρονια ολοκληρα ορισμενες στιγμες, να μην ικανοποιηθουν ποτε.

Γκρινια το λες εσυ.

Εγω το λεω απαιτησεις απο μια τεραστια μπαντα, της οποιας τυγχανω οπαδος.

Αν εσενα σου φτανει οτι υπαρχουν, σε μενα δεν αρκει.

Γιατι ετσι το μονο που κανουμε ειναι να τους ριχνουμε εμεις στα ματια μας και αυτοι να αρχιζουν (ναι, τωρα αρχιζουν) να γερνουν.

Απαιτησεις ολοι εχουμε. Και εγω απαιτω να ειναι σε καθε τους συναυλια ενεργητικοι και να τα δινουν ολα στη σκηνη και εγω απαιτω να αποδιδουν στο μεγιστο βαθμο ολους αυτους τους υμνους που εχουν γραψει… Και φυσικα υπαρχουν τραγουδια που ονειρευομαι να τα ακουσω live, οπως το Seventh Son Of A Seventh Son, :bow2:που ειναι απο τα 3 αγαπημενα μου τραγουδια απο τους IRON MAIDEN (ποτε δεν μπορω να πω ποιο ειναι πρωτο, ισως αυτο…), το Alexander The Great, το Flight Of The Icarus, το Ghost Of The Navigator και πολλα αλλα.

Αλλα π.χ στην περιοδεια Somewhere Back In Time, η οποια ηταν αφιερωμενη σε συγκεκριμενη περιοδο, ολοι ξεραμε τι θα παιξουν, δεν μπορει ο αλλος να παει να τα ακουσει και μετα να γκρινιαζει οτι δεν παιξανε καινουρια… Μην πας τοτε. Ειναι τοσο απλο…

Μπερδευεσαι νομιζω…

Κανεις δε ζητησε να παιξουν καινουρια κομματια στη Somewhere Back In Time.

Αλλα αφου, οπως λες, αναφερονταν σε μια συγκεκριμενη περιοδο, ας την 'παιζαν τη γαμημενη.

(Το “γαμημενη” δεν αποτελει σε καμια περιπτωση προσβολη στα χρυσα χρονια. 8) :D)

To tame a land