hallowed be thy name…ισως το καλυτερο κομματι στο χεβι μεταλ
Από αυτή τη λίστα το Hallowed με 2ο το Phantom. Τα υπόλοιπα, απέχουν κατά τη γνώμη μου, και θα προσθέσω πως λείπουν τα Infinite dreams, revelations, wasted years, 22 acacia avenue και φυσικά Where eagles dare!!!
Περιμενε, αν εξαιρεσεις το Fear Of The Dark, τα τραγουδια που παιζανε ηταν της περιοδου απο 1980 μεχρι 1988…
Σε μια περιοδεια με ονομα “Somewhere Back In Time” με την “Early Years” να εχει προηγηθει, το “80-88”, ειναι μια φτηνη δικαιολογια για να ξαναπαιχτει το Wrathchild και το Iron Maiden.
Μα η περιοδεια ηταν απο την αρχη γνωστο οτι θα γινοταν για την προωθηση του Dvd του Live After Death, βγαλανε και το Somewhere Back In Time cd, οπου ειχε μεσα και το Iron Maiden και το Wrathchild… Οποτε ξεραμε οτι θα παιζανε απο 80-88 εξ’αρχης…
Κακώς:!:
Εννοεις που ξεραμε απο πριν τι θα παιξουν και δεν υπηρχε εκπληξη?
Που έβαλαν και τα Early Days στη περιοδεία αυτή.
Προσωπικα δεν με χαλασε. Ηθελες δηλαδη απο το Piece Of Mind και μετα 84-88?
Ε όταν λέμε Golden Years εννούμε Golden Years. Ίσως βλέπω πολύ ρομαντικά το θέμα “Iron Maiden” και μάλλον δε θα 'πρεπε.
Καλα κανεις και το βλεπεις ρομαντικα και πολυ το ΓΟΥΣΤΑΡΩ αυτο…:thumbup: Απλα σκεψου οτι και στα Golden Years παιζανε τραγουδια απο τους 4 πρωτους δισκους. Η περιοδεια ηταν κατι σαν αναβιωση της World Slavery Tour, οποτε παιζανε οτι και τοτε, με εξαιρεση το Fear Of The Dark…
από της επιλογές που έχει εδώ θα πω το the evil that men do το προτιμώ περισσότερο
http://www.ironmaidencommentary.com/?url=tour07_ssoass/tour07_ssoass&lang=eng&link=tours
http://www.ironmaidencommentary.com/?url=tour06_sit/tour06_sit&lang=eng&link=tours
Με κατι παρομοιο δεν θα υπηρχε ανικανοποιητος οπαδος των Maiden.
Επισης, βρες μου ενα σοβαρο λογο για αναβιωση της World Slavery Tour μετα την Early Years Tour.
Εκτος αν υπαρχουν πλανα και για αναβιωση της Seventh Tour Of A Seventh Tour και απλα το πανε σιγα σιγα.
Τοτε εγω τουμπεκι.
Τι λέτε ωρέ ζαγάρια…
Πού είναι το RIME OF THE ANCIENT MARINER;
Α;
Σιγά μην ψηφίσω στο poll σας…
Δεν ξερω γιατι κανανε αναβιωση της World Slavery Tour μετα τα Early Years, εμενα δεν με χαλασε, αλλωστε η World Slavery Tour ηταν η πιο επιτυχημενη τους και τα σκηνικα με τα αιγυπτιακα κτλ, [SIZE=“3”]ΦΟΒΕΡΑ[/SIZE]…8O:vibrate: Και εγω ζω για αναβιωση της Seventh Tour of a Seventh Tour παντως, εχω δει και το video Maiden England και ειναι κορυφη το setlist…:yahoo:
Μακαρι να το ζησουμε και αυτο… Παντως το Maiden England δεν εχει βγει ακομα σε dvd, υπαρχει μονο σε βιντεοκασετα και αναμενεται καποια στιγμη… Οποτε μπορει να συνδυαστει με αναλογη περιοδεια…:D:p
Αυτος ειναι ενας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ οπαδος των Maiden.
αυτη η περιοδεια, αν γινει, σημαινει οτι μπορει να ακουσουμε infinite dreams, 7th son, killers(!!!) ?:-k
Ε οχι κι ετσι.
Αυτό δε παίζει παίδες. Πόσα χρόνια θα ενεργοί ακόμα? 5? Και μη ξεχνάτε οτι ήδη περιμένουμε νέο δίσκο και περιοδεία.
Γιατι 5;;;