Ελπιζω να μη διευρυνετε πολυ τον ορο κι αρχισετε να χωνετε τιποτα περιεργες ε:-s
Ελπιζω επισης να μην εχω καμια σημαντικη παραλειψη(στις πιο πολλες μπαντες εβαλα περισσοτερα απο ενα αλμπουμ ως εκπροσωπους γιατι δε γινοταν αλλιως).Θα θελα να βαλω και Cardinal Sin και Old Man’s Child αλλα δε χωρεσαν.
Εγώ θα πω Rotting Christ, γιατί από τα υπόλοιπα έχω ακούσει μόνο Dissection και Naglfar, και αυτά όχι επαρκώς για να εκφέρω άποψη.
Θα ακούσω και τα υπόλοιπα του poll και θα επανέρθω με πιο ολοκληρωμένη άποψη λογικά.
Το ξερω ρε.Τον ειχα ποσταρει και πολυ παλιοτερα στο αντιστοιχο thread.
Εχει απειρους οπαδους το συγκεκριμενο αλμπουμ.
Και ειναι και πανακριβο ! 120$ το cd !
Ως καλυτερα τους γενικα λες εσυ.Αλλα συμβουλευτηκα Necro για τους Christ επειδη ακριβως δεν ημουν σιγουρος και μου ειπε οτι οταν λεμε για RC και melodic black μιλαμε κυριως για τα τρια που εβαλα.(γενικα και γω αγαπημενο Non Serviam εχω)
μπα, στο κλίμα του πολλ έκανα την ένσταση.
Οχι ότι τα άλλα δεν είναι του είδους αλλά κυρίως στα 2 πρώτα και στο τελευταίο Theogonia είναι αντιπροσωπευτικότερα κατ’εμέ.
Σκουρτζε θα τα πουμε απο κοντα εμεις!:evil:
Aν και θελω πολυ να ψηφισω Rotting Christ δε θα το κανω, ουτε Dissection γιατι θα παρει τις περισσοτερες (δικαια) οποτε θα την δωσω στο αγαπημενο διαμαντακι των Vinterland.
Τσεκαρετε επισης τους Cor Scorpii.Ειναι η συνεχεια των Windir.