Best Melodic Black Album

Ελπιζω να μη διευρυνετε πολυ τον ορο κι αρχισετε να χωνετε τιποτα περιεργες ε:-s

Ελπιζω επισης να μην εχω καμια σημαντικη παραλειψη(στις πιο πολλες μπαντες εβαλα περισσοτερα απο ενα αλμπουμ ως εκπροσωπους γιατι δε γινοταν αλλιως).Θα θελα να βαλω και Cardinal Sin και Old Man’s Child αλλα δε χωρεσαν.

[καλτιλας]Βσκ ο ορος μελωδικο black δεν πολυ-υφισταται, αλλα τεσπα.[/καλτιλας]

Storm of the Light’s Bane κι ευκολα μαλιστα.

Εγώ θα πω Rotting Christ, γιατί από τα υπόλοιπα έχω ακούσει μόνο Dissection και Naglfar, και αυτά όχι επαρκώς για να εκφέρω άποψη.
Θα ακούσω και τα υπόλοιπα του poll και θα επανέρθω με πιο ολοκληρωμένη άποψη λογικά.

Βασικα οι Necrophobic δεν ειναι black αλλα δεν πειραζει.Δισκαρα απιστευτη οπως και να εχει.

Οι Dissection με εκεινα τα 2 αλμπουμ παρεδωσαν μαθηματα ακραιας και μελωδικης μουσικης ταυτοχρονα.

Το ψαξα τωρα επειδη το πες και τους αναφερουν ως blackened death metal.Εεε…τι ειναι τουτο?:-s Μιξη μπλακ και ντεθ?

Οταν ακουσα το δικο μου φανηκε απλα οτι κολλαγε σ’αυτη τη κατηγορια.

Ε Death Metal ειναι με καποια στοιχεια Black.
Το Blackened παει πιο πολυ στην γαμηστερη ατμοσφαιρα που εχει ο δισκος.

Οκει μποι,thx for the info.

Ο δικος παντως γαμαει τα παντα ε!

Εγω αν και φανμποις Dissection,ξερω οτι θα τους ψηφισουν οι πιο πολλοι και παταω το Vinterland που ειναι μεγαλη αδυναμια.

Το ξερω ρε.Τον ειχα ποσταρει και πολυ παλιοτερα στο αντιστοιχο thread.
Εχει απειρους οπαδους το συγκεκριμενο αλμπουμ.
Και ειναι και πανακριβο ! 120$ το cd !

Από Rotting Christ καλύτερα να έβαζες τα Thy Mighty Contract - Non Serviam.:wink:
Δεν θα ψηφίσω γιατί δεν τα έχω ακούσει τα περισσότερα.

Χμμμ…αν και δεν τα εχω ακουσει ολα,εριξα την ψηφο μου στους Windir :stuck_out_tongue:

Rotting Christ:!::!::!::!:

εγω παλι την εριξα Dissection αν και δεν συμφωνω με τον ορο melodic αλλα τες πα.
Απο κυκλοφοριες εκτος λιστας μαλλον θα προτεινα αυτο

Οι nachtmystium δεν ειναι μελοντικ?

Ως καλυτερα τους γενικα λες εσυ.Αλλα συμβουλευτηκα Necro για τους Christ επειδη ακριβως δεν ημουν σιγουρος και μου ειπε οτι οταν λεμε για RC και melodic black μιλαμε κυριως για τα τρια που εβαλα.(γενικα και γω αγαπημενο Non Serviam εχω)

μπα, στο κλίμα του πολλ έκανα την ένσταση.
Οχι ότι τα άλλα δεν είναι του είδους αλλά κυρίως στα 2 πρώτα και στο τελευταίο Theogonia είναι αντιπροσωπευτικότερα κατ’εμέ.

Mε θεουλη Jari στα φωνητικα ε!:smiley:

Από το poll εύκολα διαλέγω Dissection-The Somberlain/Storm Of The Light’s Bane. Πολύ εύκολα.

Σκουρτζε θα τα πουμε απο κοντα εμεις!:evil:
Aν και θελω πολυ να ψηφισω Rotting Christ δε θα το κανω, ουτε Dissection γιατι θα παρει τις περισσοτερες (δικαια) οποτε θα την δωσω στο αγαπημενο διαμαντακι των Vinterland.

Τσεκαρετε επισης τους Cor Scorpii.Ειναι η συνεχεια των Windir.

Πολύ καλοι επισης στον χωρο ειναι και οι Φινλανδοί Thy Serpent…δεν ξερω αν υπαρχουν ακομα βεβαια…

Πωωω…ομορφιές… λίγο που τους τσέκαρα με άφησαν μ@λ@κ@…

Ωραίες μελωδίες, ονειρικές ατμόσφαιρες…