Best metal band ever

Ελα να ψηφιζουμε…

Σημ.1:Οι επιλογες των συγκροτηματων ειναι προσωπικες,Μην αρχιζουμε γιατι δεν εβαλες τον ενα γιατι δεν εβαλες τον αλλο.

Σημ.2:Εβαλα και Sabbath αν και τους θεωρω πιο hard rock

Ωχ, πάμε πάλι… Metallica για μένα!

Μetallica

Κατα αρχήν να πω ότι σε δημοψίφισμα τέτοιου στυλ πρέπει να υπάρχει και μια επιλογή “άλλο συγκρότημα”. Το δημοψήφισμα έτσι όπως είναι είναι υπέρελλιπές για ένα και μόνο λόγο, που είναι οι Slayer; Δεν νομίζω ότι στέκει δημοψήφισμα για το καλύτερο Metal συγκρότημα όλων των εποχών χωρίς αυτό το συγκρότημα. Τέλοσπάντων μιας και μιλάμε υποκειμενικά θα πω Queensryche μιας και θεωρώ ότι ειδικά το δίδυμο “Rage For Order” και “Operation:Mindcrime” είναι μάλλον ότι πιο κορυφαίο έχει βγάλει ποτέ το Metal.

ωχ ναι ρε συ…πω τι ξεχασα ο μαλακας;το κανα και πρωι το θρεντ

θα τους εβαζα τωρα αλλα τι να βγαλω;

Iron Mainen καταρχήν και μετά Judas Priest, παρότι κάποτε οι Maiden ανοίγανε για τους Priest.

Και μετά Metallica…

Κοίτα από αυτά που έχεις μάλλον οι Saxon όσο σημαντικοί και θεοί και αν είναι, δεν είναι τόσο σημαντικοί όσο οι υπόλοιποι ούτε σε τραγούδια ούτε σε επιρροή(δεν προσβάλω Saxon ούτως ή άλλως για τα κορυφαία Bands ever μιλάμε δεν είναι ντροπή να κοπείς στο τσακ).

Πιστεύω ότι πρέπει να ψηφίζουμε 5 μπάντες και όχι απλά μια. Τι μπάντα να πρωτοβάλουμε ρε παιδιά…Για την ώρα εγώ ψηφίζω…απλά δείτε την φωτο δίπλα…

να σου πω και γω καπως ετσι το σκεφτομουνα

ή Saxon ή Αccept ή Μanowar(ισως ειναι επειδη δεν τους συμπαθω)

με μια κλιση προς τους πρωτους

αλλα και παλι δεν ξερω πως μπορω να αλλαξω τις επιλογες του πολλ:(

Slayer, Death, Helloween, Paradise Lost πιστεύω είναι μπάντες που δεν θά πρεπε να λείπουν από τέτοιο topic.[-X [-X [-X

Απλή παρατήρηση κάνω κι όχι ειρωνεία.:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

εγω παντως θα εβαζα και Celtic Frost σ’ενα τετοιο topic…

Θα έβγαζες στην απέξω Manowar και Accept και θα άφηνες τους Megadeth? Δε νομίζω ότι είναι πιο μεγάλλοι από αυτούς(μη σου πω και από τους Saxon)

Επειδή μιλάμε για μια τεράστεια περίοδο δε γίνεται να βγει αντιπροσωπευτική λίστα χωρίς να βγουν 100 Groups. Savatage, Nevermore, Celtic Frost, Bathory, Candlemass και πάει λέγοντας. Νομίζω ότι τέτοια Polls θα πρέπει να αφορούν περιόδους και όχι το σύνολο.

Ακριβώς. Απλά έβαλα τις 4-5 πρώτες μπάντες που μού 'ρθαν στο μυαλό.

Saxon, Motorhead, Priest, Dio, W.A.S.P. οι πρώτες μπάντες που σκέφτηκα.

Τεσπα αποψεις ειναι αυτα.Ο καθενας θα εβαζε διαφορετικες…

Τωρα που το σκεφτομαι αν χωρουσαν στο πολλ οι Savatage kai oi Slayer θα ημουν οκ

Κοίτα, κατά γενική ομολογία οι top top top top “ανήκω στο top ten αγαπημένων groups όλων των μεταλλάδων” είναι οι Maiden, Metallica, Priest, Sabbath, Slayer. Θα μπορούσες να βάλεις poll μόνο με αυτές τις μπάντες και μια έκτη επιλογή “άλλο συγκρότημα”.

Metallica… (αν και παιζει να επρεπε να βαλω Sabbath αλλα τεσπα…χιχι :stuck_out_tongue: )

Το πολλ το εκανα το πρωι και πραγματικα ξεχασα ναβαλω τους Slayer.Αν ηξερα να το αλλαζω θα το εκανα.

Bolt Thrower

Οι Bolt Thrower είναι για πλάκα από τα κορυφαία και πιο τίμια συγκροτήματα των Nineties και κρίμα που είναι τόσο Cult αντί για τεράστιο μεγαθήριο. Μπορεί να μην είναι ΤΟ αγαπημένο μου αλλά είναι στα πολύ αγαπημένα μου.

+10000000000000000000000000000000000