Best Metallica song?

Ποιό θεωρείτε ως το καλύτερο τραγούδι των Metallica? Ξέρω, δύσκολη επιλογή. Ίσως πιο σωστό θα ήταν να γίνει επιλογή 5 ή 10 καλύτερων. Αλλά ψηφίστε ένα και γράψτε μετά τα σχετικά. Εγώ ψηφίζω Bleeding Me (μαζί με άλλα 5-6 τραγούδια κανονικά, αλλά τέσπα).

Υ.Γ. Έβαλα στην ψηφοφορία ένα χαρακτηριστικό τραγούδι από κάθε album (μόνο δικά τους τραγούδια, όχι διασκευές).

Έχω την εντύπωση πως το poll το πάνε μονότερμα οι Metallica…
Γίνομαι κακός αν πω ότι με την ίδια λογική, ο καθένας βάζει να ψηφίσουμε το αγαπημένο μας album της αγαπημένης μας μπάντας…;
(Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το poll, αλλά το λέω για να μην υπάρξουν polls του στυλ "Ποιο είναι το αγαπημένο σας μέλος από τους Metallica…)

Λίγο πιο “γενικά” polls δηλαδή, that’s all…
Σόρυ αν γίνομαι σπασαρχ***ς :stuck_out_tongue:

-edit : Ψηφίζω One… :wink:

Αγαπημένο μέλος των Metallica? Χμμμ, μου δώσες ιδέα… Πλάκα κάνω :stuck_out_tongue:

Fade to black… Ενταξει τι να λεμε τωτα εχουν ηραει αριστουργηματα… Ακομα και στα “αμφιλεγομενα” cd τους, υπαρχουν κομματαρες… Αυτος ο Lars να ελειπε… ΧΑ ΧΑ ΧΑ Πλακα κανω

Master Of Puppets… 8)

Γιατί να κάνεις πλάκα; Μέγας μαλάκας το άτομο! Αλλά τι να κάνουμε που είχε την ιδέα για το γκρουπ και για το όνομά του.

1. Ο Ulrich δεν παίζεται στη μαμακία…
  2. Δύσκολα μας βάζεις…
  3. Γιατί εγώ ψηφίζω το Creeping Death?? Νομίζω ότι είναι απ’τα ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΑ κομμάτια για να σου ανεβάσουν τη διάθεση…Μαζί με το Seek n’ Destroy!

Ps.Unholy, είμαστε πολλοί οι fan των Metallica, τι να κάνουμε τώρα :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: (just kiddin’) :slight_smile:

Look guys… Προσωπικά πιστεύω οτι απο όλα αυτά τα τραγούδια που περιείχε το δημοψήφισμα το καλύτερο είναι το Master Of Pupets!
Τουλάχιστον συνθετικά… (ομολογουμένως τρελή πώρωση)

Σαφέστατα υπάρχουν και άλλα πολύ καλά για παράδειγμα το Fade To Black αλλα και το τρομερο Hit The Lights (yeah dude, pure fucking thrash)!

Η κορυφαία μπαλάντα τους Nothing Else Matters που έχει περάσει στα cult
αλλα και η τρομερή επίσης μπαλάντα Mama Said & Unforgiven II (σχετικά)

Μήν ξεχνάμε τους thrash ύμνους Seek & Destroy, Ride The Lightning, For Whom The Bell Tolls etc etc

Λέγε με Orion ή Disposable Heroes και είσαι μέσα!!! 8) 8) 8) 8)

Ρosts του τύπου “καλά τα τραγούδια του poll, αλλά εγώ προτιμώ τα εξής που είναι εκτός” , μάλλον δείχνουν ότι ένα τόσο υποκειμενικότατο ερώτημα δεν χρειάζεται την προσθήκη poll…

Σας σπάω τα νεύρα ε; Χιχιχιχιχιχι

Signature: Κακός σπιούνος

ΝΑΙ, ΜΑΣ ΣΠΑΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Αντε και… 8)
Το Poll μπήκε προφανώς δειγματοληπτικά. Φυσικά αν έγραφα τα δικά μου top10, δεν θα ήταν αυτά τα 10 (για την ακρίβεια όχι όλα).

Κακέ σπιούνε, από εδώ και στο εξής να προσέχεις… όλο και κάποιο Poll θα παραμονεύει σε κάποια γωνία…
Beware… :lol:

Μην βρίζετε τον Lars γιατί χωρίς αυτόν οι Metallica δε θα είχαν υπάρξει ΠΟΤΕ :smiley: Αυτός είχε την ιδέα ενός νέου συγκροτήματος, τότε, το '81, και είχε βάλει μια αγγελία όπου ζητούσε μέλη. Αν δεν ήταν αυτός δε θα πορωνόμασταν τώρα με τους Metallica!! 8O 8)

Α, ξέχασα να ρωτήσω… Γιατί τον βρίζετε; :?

Creeping Death αλλα σε live απο τη Μοσχα
Bleeding Me … κομματαρα
Οne …

Ψηφισα το μεσαιο … τι να κανουμε …

Retards

Το Οne και το Master είναι για μένα τα καλύτερα.

Ουφ πάλι δύσκολη επιλογή ! To Master of Pappets ψήφισα αλλα λατρεύω και τα Four Horsemen και Οrion . . Και με αρκετα αλλα βέβαια… :twisted:

Ena proxeiro top-15 (kata alfavitikh seira)

And Justice For All
Bleeding Me
Creeping Death
Disposable Heroes
Fade To Black
Fixxxer
Master Of Puppets
No Leaf Clover
One
Orion
The God That Failed
The Unforgiven II
The Unnamed Feeling
The Outlaw Torn
Welcome Home (Sanitarium)

(kai ws 16o to The Four Horsemen, na xoume kai kati apo to Kill 'Em All)

Γιατί δεν φτιάχνεις updated poll με αυτά μέσα; :stuck_out_tongue: