Best Metallica song?

Metallica[size=7] Yeah![/size]
Call of Ctulu(το πρώτο heavy instrumental που άκουσα ποτέ)
Battery
Leper Mesiah
Damage Inc.
Disposable Heroes
Fight fire with fire
One
The frayed ends of sanity
Enter sadman

ksexnate tin kommatara to …and justice for all theiko, eidika sto live shit
epeisis alla agapimena einai to master,fade to black,nothing else matters klp

Για μένα το Master of puppets . Ωστοσο το One, to Ender Sadman kai to For whom the bell tolls

χμμμ :x :x δυσκολο…

… One νομιζω is kicking… oπως ολα βεβαια! :slight_smile:

…master of puppets
…For whom the bell tolls
…nothing else matters
.to ender sadman

Wherever i may roam “το κορυφαίο”
Fade to black
Creapin Death

παρα πολυ δυσκολο καθως ολα τα σονγκ μαμανε!αλλα θα πω ετσι το one γτι εχει μια ιδιαιτερη θεση στην καρδια μου :roll:

Νoμιζω οτι λειπει το Nothing else matters

Ναι και το Mama Said.

Οι Μεταλικα εχουν βγαλει κατα καιρους και μαζεμενα, πολλα
ωραια κομματια αν και μερικοι λενε <<Μεταλικα???πλαστικουρα>>
αυτους τους εχει φαει η προκαταληψη. Τα πιο ετσι καλογραμενα ειναι πιστευω τα κομματια
Master of puppets,Whenever I may roam,KING NOTHING,Nothing else matters κ.α
τι να λεμε τωρα…Αν η μουσικη μαμαει πιστευω το καταλαβαινεις.

peipezei poy emena moy aresei to turn the page???

Ελένη, είναι διασκευή.
Άκου σε παρακαλώ το and justice for all και μετά έλα να ψηφίσεις το Harvester of sorrow. :wink:

Ante na diale3eis twra…

8a diale3w ena apo ta prwta tous. Fysika to Whiplash.

Trapped under ice

παρόλο που είναι διασκευή εγώ απ άυτούσ το άκουσα πρώτα εμένα απ άυτου ςμ αρέσει… ο καθένασ έχει άποψη και μπορεί να ψηφίζει ότι γουστάρει… αν κάνω λάθοσ διορθωσέ με (άλωστε΄εσύ είσαι ειδικόσ στο να διορθώνεις τους άλλους)

Χμ, εγώ αυτό εχω ακούσει αυτό μου αρέσει. Φοβέρα εμπεριστατωμένη γνώμη. Οχι οτι έχει και κάποιο είδικο βάρος. Κάπου είχα διαβάσει (Φατούρος) που μία λέει, του είπε οτι το Astrology (!?) είναι το καλύτερο κομμάτι των METAΛΙΚΑΤΣ ! Astronomy ισως απο BOC !?

διάβασε προσεκτικά ότι έγραψα για άλκλη μια φορά κι αν το καταλάβεισ εγώ εδώ θα είμαι…

(άλωστε΄εσύ είσαι ειδικόσ στο να διορθώνεις τους άλλους)[/quote]

Εδω εισαι αδικη , και ο λογος ειναι οτι καλο ειναι να σε διορθωνει καποιος αν εχεις λαθος ,και δεν σου ειπε κατι κακο ο ανθρωπος , στην τελικη εμαθες πως αυτο το κομματι που αναφερεις ειναι διασκευη και δεν ειναι δικο τους .
Βασικα καλο ειναι οι νεοτεροι στο κυκλωμα αυτο να εχουν τα αυτια τους και τα ματια τους ανοιχτα για να ακουν και να διαβαζουν πραγματα που δεν ξερουν . Στο κατω κατω της γραφης ο DyingFreedom ποτε μεχρι τωρα δεν το εχει παιξει παντογνωστης (με εξαιρεση αυτο που ειχε πει καποτε για τους Bon Jovi, ακομα το θυμαμαι χα χαχαχ).

Εδω εισαι αδικη , και ο λογος ειναι οτι καλο ειναι να σε διορθωνει καποιος αν εχεις λαθος ,και δεν σου ειπε κατι κακο ο ανθρωπος , στην τελικη εμαθες πως αυτο το κομματι που αναφερεις ειναι διασκευη και δεν ειναι δικο τους .
Βασικα καλο ειναι οι νεοτεροι στο κυκλωμα αυτο να εχουν τα αυτια τους και τα ματια τους ανοιχτα για να ακουν και να διαβαζουν πραγματα που δεν ξερουν . Στο κατω κατω της γραφης ο DyingFreedom ποτε μεχρι τωρα δεν το εχει παιξει παντογνωστης (με εξαιρεση αυτο που ειχε πει καποτε για τους Bon Jovi, ακομα το θυμαμαι χα χαχαχ).[/quote]

εγώ δεν είπα ότι δεν είναι διασκευή αλλά με χάλασε το στιλάκι…πήγαινε πρώτα και μετά έλα να μας πεις… μέχρι τώρα δεν έχω προσπαθήσει να το παίξω έξυπνη κι γι αυτό ούτε πρόκειται να το κάνω

Πιστευω οτι το πηρες στραβα … δεν υπερασπιζομε τον DyingFreedom … σαν τριτος το βλεπω ετσι βεβαια … και σαν εξω απο εδω (Angel_in_black) χαχαχαχ

Βασικα καλο ειναι οι νεοτεροι στο κυκλωμα αυτο να εχουν τα αυτια τους και τα ματια τους ανοιχτα για να ακουν και να διαβαζουν πραγματα που δεν ξερουν . Στο κατω κατω της γραφης ο DyingFreedom ποτε μεχρι τωρα δεν το εχει παιξει παντογνωστης (με εξαιρεση αυτο που ειχε πει καποτε για τους Bon Jovi, ακομα το θυμαμαι χα χαχαχ).[/quote]

πωπω τι θυμήθηκες τώρα;Bon Jovi.χαχαχαχαχαχα.Π’αντως χτες στο revenge of rock ωρώθηκα με bon jovi :oops: .ντάξει είχαμε πιεί και λίγο παραπάνω βέβαια.
Ελένη δεν σε διόρθωσα.έκανα μια παρατήρηση. Μην τρελαίνεσαι, απλά άκου το and justice for all που σου πρότεινα.