Orion
Απο τα δυσκολοτερα μπορω να πω. Απο αντικειμενικη αποψη θα πω One. Τελεια διαμορφωση, ηρεμο στην αρχη, δυνατο μετα. Συνδιαζει ακουστικο με heavy μερος και μελωδικοτατο και χαρακτηριστικο σολο. Αν βαλω και την προσωπικη μου γνωμη τοτε θα ελεγα το To live is to die. Κομματαρα απο ολες τις αποψεις. Ακουστικο και ριφφατο.Μετα ειναι τα Master of puppets, Creeping death,Nothing else matters, Orion, Welcome home(Sanitarium), Enter Sandman, The god that failed, Fuel, Motorbreath, Seek and destroy, Ride the lightning, Fade to black, The call of Ktulu. Αυτα τα λιγα:lol:
Wherever i may Roam,For Whom και Ride the Lightning…
Δεν ξέρω τι να επιλέξω μέσα απ’όλες αυτές τις ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ που χουν βγάλει.
Θα πω το Creeping Death λόγω του ότι όποτε το ακούω ρίχνω τον πιο πολύ ιδρώτα απ’το headbanging:lol:
καλα ρε λειπει το fade to black απο το poll;ειστε σοβαροι;
και μην ακουσω δικαιολογιες του στυλ ‘‘1 απο καθε αλμπουμ’’ και λοιπα κουραφεξαλα
Το καλύτερο είναι το Fade to black, το αγαπημένο ειναι το Motorbreath…
Frantic tick tick tick tick tick tock το καλυτερο κομματι!!(just kidding):lol: Ποιος τον σκεφτηκε αραγε αυτο τον στοιχο?:-s fade to black,one,Sanitarium ,ειναι πολυ δυσκολο να επιλεξεις μονο ενα.:-k
το αγαπημενο μου ειναι το seek and destroy…
[FONT=“Franklin Gothic Medium”][SIZE=“2”]for whom the bell tolls[/SIZE][/FONT]
mechanix
Εχω τρομερη αισιοδοξια και αυτοπεποιθηση και θα πω οτι το αγαπημενο μου κομματι θα ειναι καποιο απο τα καινουργια, χεχεχε!!! (ενταξει κραξτε… )
Ωπ παιζεις στους Μεταλλικα?
προσπαθω να φανω λιγο αισιοδοξος
E το παρακανεις λιγο ομως
Μάντεψε… ναι 1 από κάθε άλμπουμ! Κοίτα λίγο το πρώτο μου μήνυμα όταν έφτιαξα την ψηφοφορία!
Αν έβαζα τουλάχιστον τα δικά μου αγαπημένα τραγούδια τους… θα ήταν σιδηρόδρομος…
Btw “Σ’αγαπώ και θα στο λέω! Άρη ολέ ολέ ολέ ο! Δυνατά! Πιο δυνατά! ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ!”
ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΡΕ! :bow2:
Master Of Puppets δαγκωτό. Μόνο αν υπήρχε στο poll Battery, Blackened και Whiplash θα προβληματιζόμουν.
for whom the bell tolls
sanitarium
wherever I may roam και βέβαια…
of wolf and man
(σε κανέναν άλλον δεν αρέσουν τα λυκάκια???..σνιφ)
το ειχα δει το 1ο ποστ ρε.τεσπα το Fade To Black ειναι πανω απο δισκους απλα.Εβαλες το Creeping Death apo to Ride The Lightning.Δεκτο.Αποψεις ειναι αυτες.
Απλα αυτο το τραγουδι ειναι η υπερτατη καυλα απο μεταλλικα
VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMOS ρε
acting like a maniac …WHIPLASH!!!
harwester of Sorrow και τα μυαλα στα καγκελα!