Best napalm death album of 00s

Απίστοι ψηφίστε τώρα.:stuck_out_tongue:

M’αρέσει!

Λοιπόν, δυσκολεύομαι να ψηφίσω.
Το “Enemy…” σηματοδότησε μία ηχητική στροφή για το συγκρότημα η οποία ήταν τόσο δραστική, ώστε όλα τα άλμπουμ που έχουν κυκλοφορήσει από τότε εξακολουθούν και βαδίζουν πάνω σε αυτό το μονοπάτι. Όταν κυκλοφόρησε έπαθα πλάκα. Εντελώς. Από άποψη σημαντικότητας, το θεωρώ κορυφαίο.

Προσωπικό αγαπημένο, μακράν από όλα τα υπόλοιπα, το The Code is Red… Όλο το άλμπουμ είναι μία ανθολογία από riffs. Είναι άλπμουμ που χορεύεται. Εντάξει ξέρω ότι τα επιχειρήματά μου δεν είναι ακριβώς μουσικά, αλλά τι να το κάνεις. Σφιχτοδουλεμένα και πιασάρικα κομμάτια, με ένα groove που σε αυτό το άλμπουμ τελειοποιήθηκε. Από άποψη αγάπης λοιπόν, ψήφος εδώ.

Πάμε λοιπόν στα υπόλοιπα, Smear Campaign και οι π*&^&( οι Napalm Death βγάζουν μία ισορροπία ανάμεσα στο grind, το core και καινούρια, πιο “πειραματικά” κατά κάποιο τρόπο, μελωδικά, κατά κάποιο τρόπο στοιχεία, η οποία είναι ανυπέρβλητη. Κατάφεραν να ενσωματώσουν δηλαδή σε ό,τι είχαν μέχρι τώρα, κάτι παραπάνω, είτε αυτό είναι η Anneke, είτε ένα καθαρόαιμο black metal riff. Άρα, από άποψη μουσικής τόλμης και ισορροπίας θα ψήφιζα αυτό.

Θα παίξω ανάμεσα σε αυτά τα τρία. Τα υπόλοιπα δεν υστερούσαν σε τίποτα (αν και όπως φαίνεται ίσως είμαι απλά φανμπόυς :p), απλά, δεν καινοτόμησαν με το δραστικό τρόπο που καινοτόμησαν (στ’ αυτιά μου) τα παραπάνω τρία άλμπουμ.

Το ενεμυ σου διαλάει τον εγκέφαλο με βαριοπούλα όπως έκαναν και τα '87-'92 άλμπουμς τους.

Το όρντερ έχει μέσα Ναρκολέπτικ (ΑΟΥΑ!)

Το Λήντερς 2 είναι κούραση.

Το σμήαρ το’χω ακούσει λίγο.

Τα άλλα 2 καθόλου.

Ψηφίζω Ένεμυ με μνήμες από εκείνο το λάιβ στο ρόδον το 2001 που είχα μείνει εντελώς μαλάκας.

Και ΡΙΠ Τζέσε Πιντάδο

Μπαμπ ρε γαδούρια, που θα μου κάνετε σολντ άουτ τη συναυλία μου, θα με τσαλαπατήσετε, και ωστόσο αφήνετε το αγαπημένο ντύσιμο του Harris να καπακώσει τούτο το mindgame θρεντ!

Κι εγώ το ένεμυ θα πώ. Αλλά φορ δι ρεκορντ, μ’ αρέσει και μάλιστα πολύ το τελευταίο. Κι ας το θεωρούν όλοι κάτω του μετρίου. Εγώ θα πω απλώς κοντροβερσιαλ. Και προετοιμαστείτε γιατί αύριο θα έχει πολλά από αυτό.

Order Of The Leech…κορυφαίο για μένα, αλλά και το τελευταίο είναι πολύ καλό:):!: