Ειπα να κανω και εγα ενα για την αγαπημενη μου μη μεταλ μπαντα.
Τους Tea Party
Tea Party (1991):
Save Me
Splendor Soils (1993):
2. The River
3. Majestic Song
The Edges of Twilight (1995):
Εδω θα κλεψω σε συνδιασμο με το Alhambra ep
4. Walk With Me
5. Fire in the Head
6. Sister Awake
Alhambra EP (1996):
Τα αγαπημενα μου τραγουδια απο το Edges σε ακουστικες εκτελεσεις που τις αγαπω πιο πολυ απο τις αρχικες.
7. Inanna
8. Silence
9. The Grand Bazaar
Transmission (1997):
To πιο δυσκολο για μενα. Θελω 5-6 σιγουρα
10. Alarum
11. Transmission
12. Gyroscope
Απιστευτο μου φαινεται να ναι απεξω τα Psychopomp, Pulse, Temptation
Triptych (1999) :
13. Halcyon Days Αυτο το πρωτο διλεπτο
14. Samsara
Into Glory Ride:
3. Secret of Steel
4. March for Revenge (live, μονο δακρυα)
5. Revelation. Πολυ δυσκολη επιλογη, αλλα επαιξε ρολο αυτο το ατιμο ανοιγμα.
“Above the wreckage of your
Mortal world I stand”
Hail to England:
6. Each Dawn I Die
7. Bridge of Death
8. Blood of my Enemies
Sign of the Hammer:
9. Mountains (το απολυτο)
10. Guyana, the Cult of the Damned
Fighting The World:
11. Defender
12. Carry on
Kings of Metal:
13. The Crown and the Ring
14. Heart of Steel
15. Blood of the Kings
Triumh of Steel:
16. Spirit Horse of the Cherokee
17. Hector’s Final Hour
18. Master of the Wind
Louder Than Hell:
19. Brothers of Metal. Ειδικα η ντεμο εκδοση
Από Gods of War το Sleipnir. Δηλαδή… Μάλλον, δεν ξέρω… Τέλος πάντων.
Και μια υποσημείωση:
Είναι λίγο awkward που έχω βάλει τρία από ToS και μόλις δύο από BH ενώ το θεωρώ σαφώς ανώτερο άλμπουμ (για την ακρίβεια, πιστεύω ότι στο σύνολο της δισκογραφίας των Manowar μόνο η - έτσι κι αλλιώς απλησίαστη - τριπλέτα IGR / HtE / SotH του ρίχνει στ’ αυτιά), αλλά υπάρχει και το ζήτημα του ύφους της συλλογής, της συνοχής της… Το BH ξεκινάει με πέντε ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ μεν, straight up heavy metal δε, ουχί epic… Κι άλλωστε ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορεί να ξεκινήσει αυτή η συλλογή είναι με το Dark Avenger.-
Φοβερα αυτα τα αλμπουμ. Εγω τελικα με τα χρονια το ToS το εχω πολυ ψηλα. Πιο πανω απο το BH. Μου αρεσουν πολυ τα πιο obscure τραγουδια του. Demon’s Whip, Burning πχ.
Hail and Kill κ Black Wind, Fire and Steel τεραστια επη, αλλα καπως τα εχω “βαρεθει” με τα χρονια αν και οποτε τα πετυχω live τρελαινομαι.
Το Thor ηταν μεγαλη μου παραλειψη
Secret of Steel παιδια δεν ξερω για μενα ειναι στο τοπ 3 των τραγουδιων μου γενικα. Μαζι με Mountains και βλεπουμε. Δηλαδη αυτα τα 2 τα χω στανταρ παντα
Δεν γνωρίζω τι εντυπώσεις έχετε αποκομίσει από τον κλάδο, αλλά εγώ που είμαι μεν μηχανικός αλλ’ ουχί… φασαίος, όταν μερακλωθώ στο γραφείο αρχικά τα λέω ο ίδιος τα κομμάτια, οπότε σαν φτάσει η ώρα της youtube ακρόασης οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι το δέχονται με ευχαρίστηση!
Το ακουσα τωρα παλι. Ενταξει δεν θα πω για Ερικ Ανταμς. Τα αυτονοητα.
Απλα τρελαινομαι με το δραματικο σαν παλιο ρεμπετικο παιξιμο του Joey στα τελειωματα των ρεφρεν, αλλα πανω απο ολα με τρελαινει το σολο του Ρος. Οποτε το ακουω ειναι σαν καποιο ενδοξο κυκνειο ασμα. Ειναι ενα κρεσεντο με ενα απιστευτα παραπονιαρικο σβησιμο σαν τελευταια πνοη. Τιτανες πραγματικα