Πολύ εύκολα Rainbow. Γιατί;; Stargazer κύριοι!!!
αστο φιλε ο blackmore εχει κανει χοντρες μαλακιες στη καριερα του…
βεβαια αν δεν υπηρχε ο blackmore μερικοι απ τους μεγαλυτερους μουσικους της ροκ μαλλον θα ηταν παντελως αγνωστοι η θα καναν αλλο επαγγελμα αφου ο blackmore τους ανακαλυπτε και τους εκανε γνωστους ειτε με τους Purple ειτε με τους rainbow…(αναμεσα τους και ο DIO)
ενταξει ειλικρινα πολυ δυσκολο γιατι και τα 3 ηταν απιστευτα σχηματα,πιστευω οτι ο ντιο απτο 74-88 ειχε πραγματικα ξεφρενη πορεια τεραστιος μουσικος απιστευτη φωνη και ταλεντο και πολυ τυχη αφου βρεθηκε εκει που επρεπε την καταλληλη στιγμη…
ψηφισα rainbow με την λογικη των περισσοτερων εδω μεσα-αφου ηταν η πρωτη επαφη και για μενα και ειλικρινα με ειχε ταρακουνησει τοτε(temple ogf the king kai gates of babylon…σε μια κακογραμμενη κασσετα πριν απο 15 περιπου χρονια:) συγκινηση…)
Δεν νομιζω οτι θα μπορεσω ποτε να καταφερω να πω αν προτιμω Rainbow με DIO ή Black Sabbath με DIO, τα [SIZE=“3”]ΛΑΤΡΕΥΩ[/SIZE] και τα 2, τρομερα δυσκολο…:-k Το σκεφτομαι συνεχεια και δεν μπορω να αποφασισω με τιποτα…
Μπορει οι rainbow να ηταν απο τα πρωτα συγκροτηματα που με εβαλαν στη μουσικη και το stargazer να ειναι ισως το αγαπημενο μου τραγουδι.
Μπορει η φωνη των sabbath προφανως να ειναι ο οζζυς.
αλλα το συναισθημα που ενιωσα οταν ακουσα τα heaven and hell/mob rules δεν μπορει να περιγραφει.δεν μιλαμε απλα για μεγαλους δισκους αλλα για μνημεια μουσικης.ακομα και σημερα δεν μπορω να ξεχωρισω ποιο ειναι το καλυτερο.ακουω το hah και λεω “ωπ εδω ειμαστε”.ακουω το Falling Off the Edge of the World και ειμαι πεπεισμενος οτι αυτο ειναι το καλυτερο:p
δεν νομιζω να αποφασισω ποτε.σε περιπτωση ομως που βαλω τον εαυτο μου στη διαδικασια να φτιαξει καποιο τοπ 20,εχουν καπαρωσει 2 θεσεις χαλαρα!
προφανως η ψηφος μου παει στους sabbath-the dio years.
και οσο σκεφτομαι οτι στην αρχη δεν τα ακουγα,επειδη δεν ηταν τρου σαμπαθ.
Δυσκολη ερωτηση αλλα αν πρεπει να ψηφισω μεταξυ Rainbow και black sabbath θα πω Rainbow
Εμένα μου αρέσουν πιο πολύ οι ερμηνείες του στο Holy diver/Last in Line/Sacred Heart πάντως…Βέβαια ό,τι κι αν έκανε με τους Rainbow/Sabbath ήταν υψηλότατου επιπέδου ενώ στα 90s οι ερμηνείες του δεν με τρέλαιναν.
Αντε να διαλεξεις!!!
rainbow για συναισθηματικους λογους.
και με με sabbath μαμει
αλλα και η πρωτη περιοδος του ειναι πολυ καλη!
οπως τα λεει ο Bluez απο πανω
Εχουμε και λεμε:
Elf δεν εχω εντρυφησει αρα πανε εκτος συναγωνισμου.
Rainbow με Dio ξεπηδησαν 3 δισκαρες.
Black Sabbath με Dio Anadeixthkan 2 δισκαρες και μια μετριοτητα(2-3 καλα κομματια δλδ)
Heaven And Hell βγηκε ενας πολυ καλος δισκος
Dio(σολο καριερα) δημιουργηδηκαν 2 δισκαρες(2 πρωτοι δισκοι),πολλοι καλοι δισκοι στους επομενους και αργοτερα διαφορετικης ποιοτητας (απο πολυ καλους μεχρι κακους)8O
Ψηφιζω με μεσο ορο τους Rainbow,με αγαπημενους δισκους στους Black Sabbath και με συνολο περισσοτερων καλων τραγουδιων τους Dio.(Παλι στην πικρα οι ELF).
Rainbow και ξεμπερδεψα…#-o
Rainbow και απο μενα.Δεν ειναι μονο η αδιαμφισβητητη αξια των τριων αλμπουμ τους ειναι και η επιδραστικοτητα τους που οδηγησε ουσιαστικα στην γεννηση του power metal.
ξεχασα να πω για την προσωπικη καριερα του.
καλη ειναι ειδικα τα videoclip.
το κανω οποτε ειμαι στεναχωρημενος. μου φτιαχνει το κεφι. 8)
Rainbow!!!
εχει μιλησει λεμε το πολλ,κλειδωστε μωρεεεε
Just take a look at my avatar…
[B][SIZE=“7”][COLOR=“Red”]R[/COLOR] [COLOR=“DarkOrange”]A[/COLOR] [COLOR=“Yellow”]I[/COLOR] [COLOR=“SeaGreen”]N[/COLOR] [COLOR=“Blue”]B[/COLOR] [COLOR=“Navy”]O[/COLOR] [COLOR=“DarkOrchid”]W[/COLOR][/SIZE][/B]
ΜΙΑ ΑΠ ΤΑ ΙΔΙΑ
(αν και αγαπαω elf σχεδον εξισου)