Best Seventh Son Of A Seventh Son song

μπαλαδορε μου εσυ…

δεν ειμαι ευρωπαικου επιπεδου αλλα σε εναν ολυμπιακο μπορω να σταθω:p

Infinite Dreams με χαρακτηριστική άνεση. Πολύ χαίρομαι που το βλέπω να προηγείται στο πολλ.

edit. Το 7th son είναι κορυφαίο ρε γμτ, αλλά αυτό το μονότονο ρεφραίν του πάντα με χάλαγε. Συνέχεια την ίδια φράση όλη την ώρα. Αν δε το είχε θα ήταν αυτό το κορυφαίο του δίσκου.

Χαλαρα Infinite Dreams!!!

παρολο που ολο το CD ειναι ανετα απο τα καλυτερα, και ολα τα τραγουδια του CD ειναι το κατι αλλο, θα επιλεξω το Infinite Dreams διοτι ηταν το βαπτισμα μου στην metal…
αυτο τα λεει ολα νομιζω…

(επισης ο συγκεκριμενος δισκος ηταν και ο πρωτος metal μου! :D)

τοσο αμπαλλος!:lol:

Ε ναι. Το κανουν “μαγκα” τα υπολοιπα κομματια του δισκου. Μετριο κομματι για την πλειοψηφια των αλμπουμ τους.

πάντα γούσταρα τρέλα το prophecy και τις φανταστικες γραμές του bruce…απο τα καλύτερα μη προβεβλιμένα και αδικημένα κομάτια τους!!!

Να πεις ενα κλικ πιο κατω απο τα υπολοιπα του δισκου, ισως ελαχιστα, αλλα οχι και μετριο το Can I Play With Madness τωρα, μην τρελαινομαστε… Ειναι κομματαρα.

εγω παντως,οταν εγραφα τον δισκο σε μπ3 για αμαξι πιτσιρικας,αυτο το αφηνα απεξω και ο δισκος αποτελουνταν απο 7 κομματια:p

βαρετο και χαζοχαρουμενο,μετριοτατο κομματι,που δεν ταιριαζει καθολου με το συνολο και το υφος του δισκους…

Ρε σεις μονο εμενα μου αρεσει το Can I play with madness τοσο πολυ ωστε να το εχω και ηχο κλησης???
Βεβαια καλυτερο τραγουδι το ομωνυμο που ειναι ενα αριστουργημα απο την αρχη ως το τελος

Νταξει καλό είναι μωρέ, είναι μια αντίστροφη μέτρηση 3,5 λεπτών που περιμένουμε να περάσουν για να ξεκινήσει το Evil That Men Do.

Στα του poll, Only The Good Die Young χαλαρά.

ετσι, ετσι!!!:slight_smile:

[/B]

[-X Δεν υπαρχει τετοιο κομματι μεσα στον δισκο…

ε οτι δε ταιριαζει στο γενικοτερο υφος του δισκου αληθεια ειναι.Βασικα συμφωνω και με τα υπολοιπα που γραφει ο Lupin,αλλα το περι υφους ειναι κατι αντικειμενικο.

μαντνε-νες και μαντολες

το SEVEN SON ειναι δισκαρα, τελος. ουπς, συγνωμη το seventh son of a seventh son ηθελα να πω.:smiley:
το ομωνυμο ειναι επος, τι να πουμε. αλλα εχω φαει κολλημα χροοοοοοονια τωρα με το only the good die young. τραγουδαρα ετσι?

the evil that men do και μετα παει λεγοντας

The Evil That Men Do χωρίς σκέψη.

αγαπαω clayirvoyant!!!

Αναμεσα στα moonchild,infinite dreams, the evil that men do και το ομωνυμο θα διαλεξω το moonchild χωρις να ξερω το γιατι… :-k :?

Infinite Dreams… I can’t deny them!