rudolf
February 28, 2009, 1:14am
κι εγώ μένω στο γέρακα και δε μιλώ για τα σουβλάκια του γέρακα το κέρατο μου μέσα.
είναι σαν να μένεις στη γαλλία και να μιλάς για μπύρες,μένεις μαρούσια?Ντάξει,δεκτός,μέσα,δεν παίζει πρόβλημα,μίλα για τα στάρμπακς.
εδιτ,δεν έχει στα εξάρχεια το καλύτερο σουβλάκι,στο γκάζι είναι έξοχο,μετά πάμε αναμμένα κάρβουνα και ερωτόκριτο και λειβαδιά,δεν είναι ξάρχεια κει ε,κέντρο είναι
dude
February 28, 2009, 1:33am
σήμερα το μεσημεράκι έκατσα με εκλεκτή παρέα στα αναμμένα κάρβουνα, ωραία ήταν και πάλι. αυτή η ώριμη σερβιτόρα κάτι μου βγάζει
rudolf
February 28, 2009, 1:51am
γουστάρεις σταφιδιασμένο ρωσιδάκι ε
dude
February 28, 2009, 1:56am
ρωσσίδα είναι? δεν κάνε φυλετικές διακρίσεις ΦΙΛΕ.
παραγγελία σήμερα ο άλλος ε. διπλή πίτα με πατάτες και κρέας. ΚΡΕΑΣ :lol:
rudolf
February 28, 2009, 2:01am
διπλόπιτα παίρνουνε από τσιγγουνιά,πληρώνεις λιγότερο και φουσκώνεις απ’την πίτα
Καλά ρε η πίτα του παππού στη Παλλήνη γιατι έκλεισε?
τους τελείωσε μάλλον ο παππούς…
Now playing: The Offspring - Spare Me The Details
via FoxyTunes
Τουλάχιστον τους περίσεψε η πίτα.
karvou
March 1, 2009, 12:50pm
οι καλύτερες πίτες (σκέτες) ever γίνονται στον Τουλιδάκη (Τούφα Χαλανδρίου). Τις αγοράζω με το κιλό και τις τρώω. Είναι πιο όμορφες και από τη γυναίκα του Γιάριτς (μόλις το έμαθα για τη γυναίκα του και δε μου έχει περάσει το σοκ)
Καλό σουβλατζίδικο βρήκα και εδώ πάνω στην Ελβετία. Αλλά ρε γαμώτο, αυτό που παίρνεις 2€ στην Ελλάδα, εδώ έχει 8€ και αναγκαστικά περιορίζεσαι στην ποσότητα
vedder
March 1, 2009, 8:29pm
karvou:
οι καλύτερες πίτες (σκέτες) ever γίνονται στον Τουλιδάκη (Τούφα Χαλανδρίου). Τις αγοράζω με το κιλό και τις τρώω. Είναι πιο όμορφες και από τη γυναίκα του Γιάριτς (μόλις το έμαθα για τη γυναίκα του και δε μου έχει περάσει το σοκ)
Καλό σουβλατζίδικο βρήκα και εδώ πάνω στην Ελβετία. Αλλά ρε γαμώτο, αυτό που παίρνεις 2? στην Ελλάδα, εδώ έχει 8? και αναγκαστικά περιορίζεσαι στην ποσότητα
Δεν ξέρω για σκέτες πίτες, αλλά για σουβλάκι θα σου συνιστούσα να μην τρως από κει, είναι πιο επικίνδυνο κι απ’ το κάπνισμα ;p
Οκ για μενα το καλύτερο μέχρι τώρα είναι το Grill στο Μαρουσι, απεναντι απο τον ηλεκτρικο…Μικρο μαγαζακι, μπορει να μην το προσεξεις αν δεν το ξερεις αλλα εχει και γαμω τα σουβλακια/κεμπαπ/λουκανικα…
Νεφέλη εσύ που έχεις σαβουρώσει πολλές φορές μαζί μου, υποστήριξε το Grill :D8)
Ε!!συμφωνώ απολύτως!!Τα σπάει το Grill!
vedder:
λολ. Από πόσα μαγαζιά έχεις φάει σουβλάκι; ;p
Το Grill είναι απλά πολύ καλό, τράβα λίγο πιο πέρα στο Πόστο να φας πολύ καλύτερο ;p
Να σου πω κι εγώ κάποτε υποστήριζα Πόστο αλλά τα τελευταία χρόνια δε με τρελαίνει τόσο…:-k
Μου φαίνεται λίγο άνοστο!
Αφού κοντά στο Μαρούσι μένουμε ρε!Αν είμαστε εκεί και μας έρθει λιγούρα για σουβλάκι θα ξενιτευτούμε μέχρι κέντρο?:?
rudolf:
μένεις μαρούσια?Ντάξει,δεκτός,μέσα,δεν παίζει πρόβλημα,μίλα για τα στάρμπακς.
Έχεις πρόβλημα, το ξέρεις έτσι; :-s
Ω ρε φιλε συγκινηθηκα τωρα!Μικρος παιρναμε συνεχεια απο κει σουβλακι!(εμενα κοντα στο φοτ απεναντι απο το 12ο οποτε βολευε κιολας)
Οντως ηταν γαμω,με το καιρο απο οτι θυμαμαι ψιλοχαλασε…
shaman
April 23, 2009, 3:44am
bump, μιλήστε για τα σουβλατζίδικα του κέντρου. Αύριο (σήμερα τεσπα) το μεσημέρι θα πεινάω.
’ Ο Αποστολης ’ στο Παγκρατι. Μεγαλη Αξια. Ακουμε με που σου λεω, ειναι τελεια
shaman
April 23, 2009, 4:21am
Ωραία, πώς πάμε στον Αποστόλη στο Παγκράτι
Φορμιωνος ειναι, κατω απο την Υμηττου.
shaman
April 23, 2009, 4:24am
I’ll just use the google power.
Thanks!
Παραδοσιακη γωνιά στην Καλλιθεα…Καλλιτεχνημα…
NoLdoR
August 19, 2009, 11:45am
Για σουβλακι δεν ξερω, αλλα για πεινερλι πρεπει να ερθετε στο Rainbow του Βολου, και για παστα φουρνου και προφιτερολ, στν Μινερβα