Πολύ θα ψηνόμουν να κατέβω αν δεν ήμουν στη μέση της εξεταστικής μου ρε γμτ…
Το κόβετε να έχει κόσμο? Δεν λέει να είναι μισοάδειο και να γίνουμε και ρεζίλι στον Billy Idol.
Πολύ θα ψηνόμουν να κατέβω αν δεν ήμουν στη μέση της εξεταστικής μου ρε γμτ…
Το κόβετε να έχει κόσμο? Δεν λέει να είναι μισοάδειο και να γίνουμε και ρεζίλι στον Billy Idol.
Δίνω εισητήριο σε χαμηλότερη τιμή(διαπραγματεύσιμη) για billy idol,όποιος ενδιαφέρεται pm asap
ξερει κανεις τι ωρα παιζουν αυριο ?
πορτες στις 19.00
οι Stranglers βγαίνουν 20.15
λιγες ωρες εμειναν!Ελπιζω να εχει εστω 6-7000 κοσμο αλλα χλωμο το κοβω.
Με 7000 είναι sold out το Tae Kwon Do!
Κανά 3500 αν είμαστε τυχεροί…
Τόσο λίγο;;; Εκεί δεν έπαιξαν ΖΖ Τορ και Athens Festival?? Νομίζω ανετα χωράει 10αρα
Κι όμως… 6800 είμασταν στους ZZ TOP…
Άντε ρε. Οκ εγώ νόμιζα είχε 10.000 περίπου. :lol:
Ένα 2ωρο rock ‘n’ roll party.
Γαμάτοι ο Idol και ο Stevens, να μας ξανάρθετε!
ΘΕΟΣ ο Billy Idol. Ότι και να πω είναι λίγο και θα ακουστεί και σαν στερεότυπο, οπότε λέω μόνο αυτό. Απίστευτος.
(Και ο Stevens φυσικά, μη παρεξηγηθώ. Απλώς είμαι ακόμη υπό την επήρεια :lol: )
Οι Stranglers πολύ καλοί , αν και επειδή ο χώρος ήταν ακόμα μισογεμάτος όταν βγήκαν ο ήχος ήτανε λίγο περίεργος στην αρχή.
Ο Idol πάρα πολύ καλός αν και δεν το περίμενα. Φούλ ενέργεια , η φωνή μια χαρά .
Stevens δεν χωράνε σχόλια …
Μια φανταστική βραδυά .
Υ.Γ. Θα συμβούλευα το ζευγαράκι που ήταν μπροστά μου αφού έχει σκοπό να πιάσει παιδί να πάει σε κανά ξενοδοχείο και όχι στο live.Μας ζαλήσατε τα νεύρα. Όλοι ερωτευτήκαμε δεν κάναμε έτσι.[-X
Tα περασαμε όμορφα, ωραιότατο πάρτυ έγινε. Απίστευτα κινητικός ο Idol, τεράστιος παίχτης ο Stevens. Δυο ώρες γεμάτες επιτυχίες. Stranglers κάτι δεν πήγαινε καλά με τον ήχο.
'Ολα καλά, αν δεν ήταν και ο ακούνητος ψηλέας που τραβαγε βιντεακια όλη την ωρα θα ήταν ακόμα καλύτερα.
Πρώτη φορά μπήκα τσαμπέ σε συναυλία και ντράπηκα στην αρχή αλλα το ξεπέρασα γρήγορα. Αντε τώρα το Σεπτέμβριο πάλι…
Ακόμα είμαι σοκαρισμένη απίστευτη συναυλιακή εμπειρία, τρελό πάρτυ,
BILLY - STEVENS TA ΣΠΑΣΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
Έπαθα σοκ με την φωνή του καλύτερος από album του, (για να μην επεκταθώ παρόλο το σπάσιμο πόσο hot παραμένει) δεν υπήρχε το άτομο είναι τρελός!!!Όσο για Stevens τι να πει κανείς!!!Απίστευτη ενέργεια μας εξάντλησαν δεν το πίστευα!!!αυτό που άκουγα ΘΕΟΙΙΙΙ!!!
Γαμάτο set list αν και ήθελα HOT IN THE CITY, αλλά χαλάλι τους υποκλίνομαι!!!
Αυτό το ευχαριστιέμαι για διάφορους που τον θεωρούσαν τελειωμένο!!!
Η καλύτερη κατάληξη της βραδιάς: έφευγα με τον άνδρα μου και την παρέα μου και στο φανάρι δίπλα μας σταματάει το βαν του (έφυγε αμέσως), έγινε της πουτάνας, ο άνθρωπος μας έστειλε πρέπει να μα ς άκουσαν μέχρι Βάρκιζα!!χιχιχιχι!!!:D:p
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΘΕΟΙ!!!Πραγματικό ROCK N’ ROLL!!!
Πόσο κόσμο στο περίπου είχε?
Ας βρούμε σιγά-σιγά και κάνα βιντεάκι στο youtube εμείς οι φανς που ξεμείναμε μακριά…
Από ότι έμαθα πούλησε γύρω στα 3000 σετήρια.
+500 από χορηγούς + 500 τζαμπατζήδες ,4-4500 eixe
Από τις λίγες συναυλίες που ανταποκρίθηκαν 100% στις απαιτήσεις του κόσμου.
Βγαλμένη κατ ευθείαν από τα 80ς.Μεγάλες ηλικίεςμε συνέπεια ήρεμες αντιδράσεις, ,30+,πολλές γυναίκες.
O stevens με την ακουστική έκανε παπάδες,η φωνή του idoll δεν έχει αλλάξει,φοβερές επιλογές κομματιών,φοβερή διασκευή στο la woman-athens woman,δεμένη μπάντα,
αρκετά punk κομμάτια από την εποχή generation-x,3 πολύ καλά καινούργια ,όπως το kings and queens of the underground,μπαλάντες (sweet sixteen),τo πιό disco-new wave flesh for fantasy,rebell yell με τον idol γυμνό και τον stevens να παίζει με τα δόντια,white wedding ακουστικό στην αρχή και μετά με γκάζια,solo απίστευτο από το stevens με μέρος από το over the hiills and far away από τους zeppelin,o idol έπαιξε και κιθάρα στο mony mony.2 γεμάτες ώρες.
Για τους stranglers τι να πει κανείς,έχουν γράψει φοβερά κομμάτια,
Αναρωτιέμαι τι θα γινόταν αν είχε έρθει ο o billy idol to 1989 π.χ.
ποιό american idol και #@$@$ίες!
Πωωωω. Βρήκα 2-3 βιντεάκια στο youtube από το Live και έπαθα ζημιά.
Όπως περνάει από το βίντεο τουλάχιστον, η παραγωγή του Live φαίνεται απλά τέλεια. Σαν από CD είναι ο ήχος, απίστευτο. Και ο Idol, νταξ, άμα τό’χει ο άνθρωπος, όσα χρόνια και να περάσουν…
Θεϊκός ήχος! Κλαίω που δεν κατάφερα να πάω, ελπίζω να ξανάρθουν κάποια στιγμή!
θεος ο Idol και ο Stevens βεβαια!! Καλοι και οι Stranglers.