Billy Idol

Ποια η γνωμη σας για τον…Billy?:stuck_out_tongue: Oι τελευταιες δουλειες του κακα τα ψεμματα δεν ηταν οτι καλυτερο,τωρα αυτη τη στιγμη αν εχει στα πλανα του σχεδια για νεο δισκο…αγνωστο…Εχουν περασει κ τα χρονια βεβαια…:-k

Παντως ειχε βγαλει καποια πολυ καλα κομματια για την εποχη του…:roll:

ΥΓ Δεν υπαρχει thread για τον billy απο οτι εψαξα…:roll:

Δεν έχω ιδέα απο τις καινούργιες του δουλειές, ξέρω μόνο τις παλιές. Ποιές παλιές δηλαδή, τα χιτάκια που έκανε στα '80ς! Αλλά μιλάμε για φοβερές κομματάρες, ό,τι πρέπει για ροκ πάρτυ καταστάσεις. 8)

ναι ηταν πολυ καλος για την εποχη του.και με τους generation x ειχε κανει πολυ καλες δουλειες(σε πιο punk υφος βεβαια).τη συνεργασια του στον πρωτο σολο δισκο του tony iommi την εχει ακουσει κανεις?

Eyes without a face, Sweet 16, Rebell yell, Hot in the city (apo to soundrack του φοβερου σηριαλ Μπουκερ για όποιον θυμάται) και μερικά ακόμα κομμάτια που έβγαλε μεταξύ 80-90 τον καθιστουν αρκετα αξιόλογο. Είχε την πλάκα του ο τύπος, δεν έχω ιδέα τι κάνει τώρα…

Τα παλιά του είναι πολύ ωραία!!Το τελευταίο cd δε με ενθουσίασε τόσο, πέρα από το scream που ήταν καλό και το plastic jesus ίσως…

To Devil’s plagyground diskara!!!

αυτο ακριβως. Καποια κομματια ειναι για πολυ χορο λεμε :stuck_out_tongue: 8)

Τον είχα μάθει όταν είχε κυκλοφορήσει ένα ΕP των Sentenced (κάπου λίγο πριν ή μετά την κυκλοφορία του Amok αν θυμάμαι καλά). Διασκευάζανε το White Wedding και ήταν μία εκπομπή που το είχε παίξει αρκετά. Ε μετά από αρκετό καιρό τον ξαναθυμήθηκα καιπήγα και αγόρασα μία συλλογή του Billy Idol με τις κλασσικά του τραγούδια, Sweet Sixteen, White Wedding, Rebel Yell, Shock In The System κλπ. Πολύ συμπαθής γενικά και επιδραστικός και σε πιο σκοτεινά είδη μουσικής, και ταυτόχρονα με έναν από τους πιο “θαμμένους” δίσκους στην ιστορία, το Cyberpunk του 1993.

το devils playgroun me to worlds coming down,scream,plastic jesus και super overdrive γαμαει.Τρομερο come back.Exει και στο myspace του διασκευες απο the who μου φαινεται και ενα ακυκλοφορητο ενω βγαζει ακομα? ενα best of με δυο κομματια τα οποια ok ειναι ανω του μετριου το ενα (john wayne)μου αρεσει αρκετα.θα ελεγα πως ειναι οτι πρεπει για ταξιδακι με την κουρσα (που λεει και η θεια μαυ).Απο τις μεγαλυτερες μορφες στα 80s πραγματικος ροκσταρ φωνη σημα κατατεθεν…αλλα τον φαγανε οι κοκες και αυτον…τεσπα πληκτρας στο σχημα του ασχετο ειναι ο σερινιαν…

Billy Idol.
Τα hits που είχε βγάλει ήταν και είναι ό,τι πρέπει για party rock καταστάσεις, όπως προαναφέρθηκε. Αλλά πέρα από αυτά, κάθε κομμάτι από τους παλιούς του δίσκους του προτείνεται ανεπιφύλακτα για ήρεμες(ή μη) rock βραδιές.:slight_smile: Από τους λίγους καλλιτέχνες των '80s που έχω ψάξει πολύ, και δεν το μετανιώνω.

Το Cyberpunk του ‘93, όντως είχε περίεργη αντιμετώπιση, επειδή ανακάτευε pop/rock με techno, πέραν του ότι ήταν και ελαφρώς concept δίσκος. Μάλλον η δυσκολία ήταν στο να τα πλασάρει αυτά στο κλασικό κοινό του ο Idol, εξ’ ου και το θάψιμο του ίδιου μετά από αυτό (και του δίσκου του).

Το Devil’s Playground έχει κάποια πολύ καλά κομμάτια (Super Overdrive, Rat Race, Plastic Jesus, World coming down), και πολλά άλλα πιο μέτρια.

Ελπίζω κάποια στιγμή να ξαναδούμε νέα κυκλοφορία από τον Μπίλη.8)

To Rebel Yell είναι πολύ ωραίο κομμάτι όπως και το Sweet Sixteen.

ζει ακομα ο bill-αρος

Τον γουστάρω με χίλια!! Μουσικάρα - καλλιτεχνάρα.
Μοναδικός - αυθεντικός!!Τραγουδάρες!!!

ενδιαφερον καλλιτεχνης και αγαπημενο κοματι το rebel yell

ΙΝ ΤΗΕ ΜIDNIGHT HOUR SHE CRIED MOOOORE MOOOORE MOOOOOORE !
Eχει καποια τραγουδια σταθμους! Να πω την αληθεια το Rebel Yell το ειχα πρωτακουσει απο HIM διασκευη, οταν τους ειχα δει 3η γυμνασιου ( πριν απο Cradle of Filth οποιος θυμαται ^^ )