Billy Talent

Aκούει κανείς?

εγώ τους σνόμπαρα μέχρι που μου δωσε ο γιάσονας να ακούσω το καινούργιο τους και κόλλησα.
Γενικά έχουν τραγουδάρες όπως fallen leaves, navy song και φυσικά το υπέρτατο red flag.
Η φωνή του τραγουδιστή είναι το λιγότερο αμφιλεγόμενη και γενικά προβλέπεται να πέφτει κράξιμο.
Για μένα είναι για την punk rock ότι οι avenged για το μέταλ, πολλή αγαπη απο καινούργιους οπαδούς και πολλή αδιαφοριά για να το θέσω ευγενικά απο τους παλιότερους.
Πείτε απόψεις(γιάσονα πες και εσύ μπας και πάρει κανένα reply το thread:p)

Πάρτε και μερικά τραγουδάκια:

Είναι καλή μπάντα και συμφωνώ ότι το ?Red Flag? και κυρίως το ?Fallen Leaves? είναι καλά οπαδοδολώματα. Τους έχω δει ζωντανά και μου φάνηκαν ενοχλητικά θορυβώδεις, ενώ η φωνή του Kowalewicz (σε συναυλία) θέλει πολύ υπομονή. Βέβαια αυτά δεν ξέρω αν ισχύουν πλέον, γιατί πάνε και δυο χρόνια.

Κατά τη γνώμη μου, πρόκειται για μέρος της εξέλιξης του παλαιού ήχου των Green Day, όπως οι αδικημένοι Sum 41 και οι μετριότατοι Blink-182, αλλά με λίγο εντονότερη αληταμπουρία.

Τους πάω πολύ σαν μπάντα ε. Έχουν και τσαγανό και κολλητικά χιτάκια. Από το καινούριο έχω ακούσει μόνο 2-3 τραγούδια που μου άφησαν πολύ θετικές εντυπώσεις. Το προηγούμενο ήταν πολύ καλό (με φίλλερς βέβαια μέσα, αλλά δεν είναι εκεί το πόιντ)

Άκουγα λίγο παλιότερα, και μ’ αρέσανε και τα 2 CD τους…
Πλέον έχω αρκετό καιρό ν’ ακούσω, αλλά γενικά έχω πολύ καλή εντύπωση γι’ αυτούς, πάντα σε σύγκριση με τους υπόλοιπους του είδους τους…

Και εγω τους ακουγα για ενα μικρο διαστημα λογω του Red Flag κυριως(τελειο τραγουδι)και fallen leaves.

Γαμαουα συγκρότημα.
Και ναι μα ρεσει η φωνη του τραγουδιστη.

μολις ακουσα τον πρωτο τους δισκο. το pop-punk/emo που παιζουν μου αρεσει με τα 1000 και επιπλεον η φωνη του τραγουδιστη ειναι σαν της bjork:μολις την ακουσεις την ξεχωριζεις αναμεσα σε 1000000 αλλες ισως πιο δουλεμενες,ισως καλυτερες σε χροια αλλα αχρωμες και τυποποιημενες.Παντα τετοια παιδια :thumbup:

τους είδαμε σήμερα με γιάσονα στη γλασκώβη, μέτρια πράγματα έχω και ενα βιντεάκι και κάποιες φωτογραφίες που αν είναι θα βάλω αργότερα. Είχαν και κάκιστο ήχο, είχαν και support τους cancer bats που τα ισοπεδώσαν όλα γενικά δεν…

Μπαντα απ αυτες που πιστευω πως θα επρεπε να ειχαν πολυ περισσοτερο κοινο…Για να μπορεσεις να τους ακουσεις πρεπει να εισαι απελευθερωμενος απο προκαταληψεις…Αλλα η απορια μου εμενα ειναι γιατι ολοι τους αποκαλουν ποπ πανκ…Εχω ξεσκιστει να ακουω και τους 3 δισκους τους (ποιος το γ***** το Watoosh), αλλα ακομα να καταλαβω γιατι ολοι τους λενε ποπ πανκ…Παιζουν καθαρά αλτερνατιβ/ποπ ροκ, αλλα οχι πανκ…Σιγουρα εχουν καποια πανκ στοιχεια, αλλα δεν ειναι πανκ!!!

Παντως σιγουρα εχουν κομματαρες, οπως τα Turn Your Back, Voices Of Violence, This Suffering, Fallen Leaves, Definition Of Destiny, κ.α.

Εγώ έχει κανά 2 χρόνια που τους ανακάλυψα όταν πήρε τυχαία το μάτι μου κάπου το This Suffering και στην αρχή λόγω ονόματος νόμιζα ότι είναι solo τραγουδιστής(Billy Talent#-o):lol:!
Αρκετά καλά τραγουδάκια…ακούω όταν θέλω να ξεφύγω λίγο από κυρίως ακούσματα μου!
Η φωνή του τραγουδιστή πολύ ιδιαίτερη…γεγονός με θετικές αλλά και αρνητικές συνέπειες!