Σε δύο μήνες κυκλοφορεί ο πολυαναμενόμενος δίσκος των θεών [SIZE=“2”]BIOHAZARD[/SIZE] με τίτλο "Reborn In Defiance " από την Nuclear Blast Records . Επιστρέφουν με το αυθεντικό (original ) lineup τους ? Evan Seinfeld (vocals, bass), Billy Graziadei (guitar, vocals), Danny Schuler (drums) και τον Bobby Hambel (guitar).
Εγώ που το άκουσα όλο το άλμπουμ το βρήκα όντως ολίγον αστείο. Δε μου έμεινε κανένα κομμάτι, ακούγονται σαν η average hardcore metal band, και αναρωτιέμαι τι το ήθελαν το reunion. Εκτός άν έχουν πάθει κάτι τα αυτιά μου με τον HXC ήχο, γιατί ούτε το τελευταίο Kickback μου άρεσε. Ελπίζω να διορθωθεί η κατάσταση με το album των ROTNS.
[B]Βοιντερ[/B]…ΠΟΥ τον τσίμπησες τον δίσκο; Διοτι δεν ανεβάστηκαν κομμάτια του στο γιουτουμπ, απ’ όσο ξέρω…(εκτός αν μένεις εξωτερικό?)
Αλλά ναι: 2 κομμάτια ([I]ΜΟΝΟ[/I]) ονλαιν που άκουσα, δεν μου έκαναν εντύπωση. ΚΑΙ βέβαια καθαρόαιμα χάρντκορ κομμάτια, αλλά…κάτι τους έλειπε προκειμένου να γίνουν ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ και να πάνε παραπέρα από το I επίπεδο των προηγούμενων [B]UNCIVILIZATION[/B] & [B]New World Disorder…[/B]
Τα έχουμε ξαναπεί στο άλλο θέμα όταν βγήκε νομίζω. Eίχε μικρή διάρκεια, και θα μπορούσαν και καλύτερα. Πίστευα θα άξιζε να μπεί στα top 2011, αλλά τελικά δεν. Προσωπικά άποψη πάντα.
Το ξανάκουσα άλλη μία σήμερα μπάς κι αλλάξω γνώμη. Δεν είναι και τόσο αστείο μωρέ ντάξει, απλά κατεβάσαν κάπως τους τόνους, και είχαν πιο “ήσυχα” κομμάτια. Αυτά που ξεχώρισα τούτη τη φορά είναι τα Killing Me, Come Alive, ενώ το You Are Wrong μου θύμισε κάτι από Metallica και μία άλλη μπάντα που ξεχνάω όνομα τώρα (ίσως Machine Head). Σίγουρα δε μπαίνει στα καλύτερα, και δεν άξιζε το reunion, μα θέλαν λεφτά κι αυτοί και κάτι έπρεπε να κάνουν.