Black Angels 6 & 7 Σεπτεμβρίου

Μου άρεσαν πολύ στο Rockwave πριν 3-4 χρόνια όταν παίjαν πρίν τους χαζοφλώρους τους black keys… μάλλον θα την τιμήσω την συναυλία!

Μετά τη φόλα στο Ριλίς, όπου ήταν σχεδόν άθλιοι, μόνο τσάμπα.

Ποιοί ήταν φώλα;;; Angels η Κeys?

Δεν κάνουν για εξωτερικό χώρο αυτοί. Τεμπελιάζουν με τον ήχο τους, δεν το’χουν να φτιάχνουν τον ήχο τους, δεν ξέρω ποιος ειναι ο λόγος. Βγαίνει ένα μονολιθικό από τη μία, χαοτικό απο την αλλη συνονθύλευμα το οποίο βγαίνει και φλατ με ένα μαγικό τρόπο γιατί η ένταση είναι μονιμως στο ίδιο level. Καθε φορά που τους πετυχα το κοινό έχει την ίδια ατονη, βαρεμένη αντίδραση :P. Eνώ στούντιο είναι πολύ ωραίοι. Δεν έχω αποψη για τα λαιβ τους σε κλειστό χώρο.

1 Like

και γω το σκεφτομαι, γιατι φιλος που τους ειδε λαιβ ειπε οτι δεν το χουν

1 Like

Δεν ήμουν στο συγκεκριμένο λάιβ που λες (αν και απ’ ότι άκουσα - και το πιστεύω - και οι δύο τάισαν φόλα). Μιλάω για το περσινό Ριλίς στην Πλατεία Νερού.

σούπερ ήταν οι black angels στο rockwave. Οι keys ήταν μάπα.

Ακριβώς, ήταν πολύ καλοί οι angels και ο τραγουδιστής φωνάρα.
Οι black keys ήταν τόσο χάλια που πήγα και έπαιξα μπάλα με κάτι παιδάκια.Να φανταστείτε ότι είμαι άσχετος στη μπάλα και μικρός ήμουν τερματοφύλακας… δηλαδή ο άχρηστος της παρέας.

Έσκασε ειδοποίηση στο κινητό για τη συναυλία… αλλά δεν θα πάω… μουχαχαχαχαααχχαχ… αντίδραση!

χαζοφλωροι οι Black Keys :smiley: ολα τα εχουμε ακουσει εδω.

Αφού ήταν… τι να κάνω;;;;; Αυτοί πρέπει να ντρέπονται για την εμφάνιση τους, όχι εγώ για τα λεγόμενα μου.

2 Likes

Πώς ήταν;

Πολύ καλοί αν και δεν είμαι και πολύ φαν του τελευταίου δίσκου τους. Πολύ καλός ήχος παραδόξως, μόνο προς το τέλος μου φάνηκε ότι χάλασε κάπως αλλά μπορεί να φταίνε και τα ποτά :stuck_out_tongue:

Τα δικά σου ή τα δικά τους;

Αυτοί που παίζουν σάπια, ας πρόσεχαν να μη με έχαναν από θεατή των συναυλιών τους. Δε θα πηγαίνουμε σε όλες μέχρι να πετύχουμε μια καλή,

1 Like

Αν και σωστό , θα πω αναλόγως. Αν είναι μια φορά, μπορεί να έχουν συμβεί διάφορα . Είναι πολλοί οι παράγοντες . Αν είναι επαναλαμβανόμενο κάτι πάει στραβά με τη μπάντα

1 Like

Για να φτάνουν από το sold out από προπώληση με 30φεύγα ευρώ εισιτήριο την πρώτη φορά στο Fuzz στα 700 άτομα (που είχαν απ’ ότι έμαθα), κάτι θα φταίει.

1 Like

Τα δικά μου αυτοί μια χαρά έπαιξαν :stuck_out_tongue:

1 Like