BLACK HAT BONES + GODSLEEP @ MO BETTER free

Tην Παρασκευή 9 Μαρτίου, τα Live Sessions υποδέχονται τους Black Hat Bones και τους GodSleep στο Mo Better Club. Οι Black Hat Bones είναι μια rock μπάντα με έντονα progressive και stoner στοιχεία. Σπαρτιάτες, με ορμητήριο την Αθήνα, δημιουργούν τη δική τους μουσική από το 2009. Πρόσφατα ολοκλήρωσαν τις ηχογραφήσεις για το promo τους και ετοιμάζουν πυρετωδώς τον πρώτο τους δίσκο. Οι GodSleep παίζουν down tuned heavy rock. Τους απολαύσαμε πρόσφατα στο ?παραδοσιακό? Χριστουγεννιάτικο gig των Nightstalker στο Αν Club. Δημιουργήθηκαν στην Αθήνα το 2010, έχουν ήδη κυκλοφορήσει ένα demo, προπομπό του πρώτου full-length album τους που αναμένεται σύντομα.

Τα ?Live Sessions? ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2011 πειραματικά και καταιγιστικά συνάμα, εφόσον μέσα σε ενάμιση μήνα έπαιξαν ζωντανά 13 διαφορετικά Ελληνικά συγκροτήματα, άλλoτε στο stage και άλλοτε στο σανίδι του Mo Better. Το stage diving πάνω από το bar στη συναυλία των Karma Violens και το ελαφρο-synth-ελέκτρο jamming, μετά από απαίτηση του κόσμου, στο encore των Cyanna, μείναν αξέχαστα. Η Ινώ Μέη δημιούργησε και επιμελείται τα ?Live Sessions? που συνεχίζονται τις Παρασκευές δυαμικά και παραμένουν με δωρεάν είσοδο.

Μετά τo gig, τα decks του Mo Better αναλαμβάνει, όπως κάθε Παρασκευή η resident Ινώ Μέη με ροκ, ντανς και μεταλικά σουξέ!

Παρασκευή, 9 Μάρτιος 2012 22:00

FREE ΕΙΣΟΔΟΣ…

Facebook event… https://www.facebook.com/events/247836305299459/

Θα το τιμήσουμε το λαιβακι, be there όλοι, πολύ καλές μπάντες και χωρίς καν εισιτήριο, δεν έχετε να χάσετε κάτι να περάσετε να ρίξετε μια ματιά/αυτιά…

TODAY!!! FREEEEEEEE 9.30!!! :roll: