Black label society @ αθηνα - θεσσαλονικη

Παρασκευή 24 Ιουλίου στο TerraVibe & Σάββατο 25 Ιουλίου στο Fix Factory of Sound! Black Label Society!
More info soon!

Απο το facebook του Rockwave

Ναι ρε φίλε επιτέλους!!!

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

hell yea !!!
επιτέλους μετα απο τόσο καιρό ενα γκρουπ απωθημένο και οχι πάλι μια απο τα ίδια

Πραγματικα καλα νεα !!! Yeaaaaaaaaaaaaah !

Αυτά είναι live…!!! Επιτέλους ρε φίλε…!!!

στο ροκγουειβ θα παιξουν ή μονοι τους?ξερουμε ???

Λογικα στο Rockwave

φαντάζομαι θα πλαισιώσουν τους Priest στο lineup

δε βολεύει για Priest… 24 Ιουλίου παίζουν Βαρκελώνη νομίζω. ή τελοσπάντων παίζουν αλλού.
λογικά οι Priest είναι για αρχές Ιουλίου, αφού 30 Ιουνίου παίζουν Σόφια

Σάββατο? χαλαρά Χαλκιδική…

[I]“Καμία άλλη πληροφορία δεν δόθηκε έως τώρα, σχετικά με το αν η εμφάνισή τους στη Μαλακάσα θα είναι ως μέρος ενός metal line up”.[/I]

Αν είναι στα πλαίσια του Rockwave τότε προφανώς και θα είναι μέρος ενός metal line-up. Το ερώτημα είναι θα είναι headliners ή θα υπάρχει και ακόμα μεγαλύτερο συγκρότημα πάνω από αυτούς? Θυμίζω το περσινό line up που έπαιξε στην Ευρώπη:

Black Sabbath
Alice In Chains
Black Label Society

Όπως και να έχει, και μόνοι τους να παίξουν οι Black Label Society με κάποιο support η συναυλία απλά σπέρνει.

Το ειδα το συγκεκριμενο πακετο περσι,με τους BLS να ειναι οι χειροτεροι απο τους 3.Δν μπορω να πω οτι ειμαι φαν αλλα ειχα τν περιεργεια να τους δω ,και αυτο που ειδα ηταν απογοητευτικο,φανηκε πολυ αρπαχτη,δν ξερω αμα ειναι καθε φορα ετσι,αλλα δν μπορεις να παιζεις παππαδες (γτ οτι επαιζε ,επαιζε ) και να εχεις πλακατ με τα λογια απο κατω και σε καθε τραγουδι να μπαινει ενας τυπας με ενα πακο χαρτονια και να στα ανανεωνει καθε φορα.

Οι JUDAS PRIEST παιζουν στην Βαρκελωνη στις 25 Ιουλιου.Δεν νομιζω να παιξουν μονοι τους οι BLACK LABEL SOCIETY.Θα ειναι στα πλαισια του Rockwave.

Black Label Society μόνοι τους στο Terra Vibe είναι κάπως δύσκολο έως απίθανο. 101% θα βάλουν και άλλους

Το πιστεύω και εγω αυτο…Αν ήταν σε καναν μικρότερο χώρο, σίγουρα ναι-και μονοι τους…Αλλά τώρα όντως δύσκολο. Το θέμα ειναι θα τους πλαισιώσουν με καλές μπάντες ή θα κάνουν ένα mini-fest με μπάντες απο το schoolwave και τους BLS στο τέλος?

Τους ειχα δει και το 2005 που επαιζαν με τους Sabbath, αλλα γουσταρω παλι, ωραια ανακοινωση.

τελικά δεν θα τους δω ποτέ σε κλειστό χώρο

και εγώ το ίδιο, αλλά προτιμώ σε κλειστό χώρο και ΟΧΙ terra vibe. Περιμένουμε τιμή εισητηρίων…

Αντιθέτως εγώ είμαι χαρούμενος που θα παίξουν στο Terra Vibe. Fuzz και Γκαγκάριν είναι μικρά για BLS και απ’ το να γινόταν η συναυλία σε τίποτα Gazi Music Hall (πρώην Entertainment Stage που είχαν παίξει και οι Megadeth το 2012) με το χάλια ήχο και την περιορισμένη ορατότητα στη σκηνή αφήστε το καλύτερα. Ή σε τίποτα περιστύλια στο ΣΕΦ. Αφού δεν υπάρχουν κλειστοί συναυλιακοί χώροι της προκοπής, τι να κάνουμε. Μια πολύ καλή λύση θα ήταν να έπαιζαν στο Βοτανικός Live Stage αλλά σιγά μην κλείσουν έναν τόσο γαμάτο χώρο οι διοργανωτές. Τα έξοδα θα ήταν περισσότερα και θα υπήρχε και αύξηση της τιμής του εισιτηρίου. Τζάμπα συζητάμε βέβαια εφόσον μιλάμε για Ροκγουέιβ που σημαίνει ότι η συναυλία θα γίνει στη Μαλακάσα. Πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι μιλάνε ειρωνικά για χωράφι. Για μένα το Terra Vibe είναι ο πλέον ιδανικός χώρος για συναυλίες το καλοκαίρι.

Να φανταστω αν παιζαν στον βοτανικο θα κραταγανε την γιγαντιαια διαφημιση του αντυπα και του κορκολη απ’εξω; και τερραβαιμπ με headliner bls δεν παιζει, θα ναι φιασκο.