Σύμφωνα με το site της Didi Music, οι πόρτες ανοίγουν στις 8 και ώρα έναρξης είναι 10.
Επειδή βέβαια η Didi Music είναι εντελώς αναξιόπιστη σε αυτά (μεταξύ άλλων), κρατήστε μια πισινή μήπως βγει νωρίτερα το support
Παρασκευή 24 Ιουλίου - ΤerraVibe Park (ΑΘΗΝΑ)
Oι πόρτες ανοίγουν: 18:30
Potergeist on Stage: 20:30- 21:20
Black Label Society on Stage: 22:00
Γνωρίζουμε άμα θα μπουν λεωφορεία;
Τι γίνεται; Παίζουν ακόμα;
Edit: Δεν επέζησε κανένας;
Ωραίος χτες ο μούσιας και η παρέα του. Εντάξει δεν ήταν η ονειρική βραδιά που ζήσαμε στους Judas Priest (μπορούσα μέχρι τις 7 το πρωί να κάθομαι να τους ακούω) αλλά σίγουρα ήταν ωραία συναυλία. Δεν βγήκαν ακριβώς στις 10 υπολογίζω ότι έπαιξαν γύρω στα 80 λεπτά. Έπαιξε και πιάνο σε κάποια φάση ο Zakk χαχα. Και οι Portgeist για support αρκετά καλοί.
Ευτυχώς που ο Λώρης δεν άκουσε όλους αυτούς που έχουν εμμονή με τους κλειστούς χώρους και το live έγινε κανονικά στο Terra Vibe. Πάντως νομίζω ότι όλοι οι fans των BLS ήταν χτες στο Terra Vibe. Ελάχιστοι πιστεύω ήταν αυτοί που δεν ήρθαν για να γλυτώσουν την “ταλαιπωρία” της Μαλακάσας. Και για ποια ταλαιπωρία μιλάμε ρε μάγκες? Αφού υπάρχουν λεωφορεία που μας πήραν από το Σταθμό Λαρίσης και μας πήγαν ακριβώς έξω από την Πύλη. Ταλαιπωρία και περπάτημα μηδέν. Που για να πας από τον ηλεκτρικό σταθμό του Ταύρου στο Fuzz θέλεις 20 λεπτά περπάτημα. Συν ότι θα ήμασταν σαν σαρδέλες και Ιούλιο μήνα θα κάναμε σάουνα εκεί μέσα.
Επειδή οι μισοί μου λένε ότι το Φιξ είναι κλειστό και οι άλλοι μισοί ανοιχτό, ξέρει κανένας στα σίγουρα αν θα βράσουμε σήμερα το βράδυ;
Επίσης έπαιζε κανα καλό t-shirt; [emoji2]
Να βράσετε ρε χαχα! Ξέρεις τι δροσιά είχε χτες στο Terra Vibe? Συν ότι μπορούσες να πας στο bar και να πάρεις ότι ήθελες νερά, καφέδες, σάντουιτς, μπύρες τα πάντα όλα. Τα έχει και το Fuzz αυτά. Ωραία T-shirts είχε βέβαια δεν πήρα κάτι.
Χαχα καλά θα περάσουμε! Μακάρι να υπήρχε ένας χώρος εδώ πάνω αντίστοιχος του Terra Vibe. Και το αντίστοιχο κοινό για να τον στηρίξει. Αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα.
ο πιο καλός open air χώρος σε συναυλία στη Θεσ/νίκη για μένα ήταν το Θέατρο Δάσους που έπαιξαν οι Maiden για το Virtual XI tour. Αλλά η χωρητικότητα του είναι κανένα 4άρι, οπότε είναι απαγορευτικό για τέτοια live.
Βεβαια , γιατι οι bls θα εχουν 10000 κοσμο. Παντως μου μυριζει απατη το χθεσινο. Κανεις δεν λεει για αποδοση, για setlist και φυσικα για κοσμο. Αν και για το τελευταιο θα φροντισει ο ανγκους. Θα ρωτησει κανα δισκαδικο και θα μας πει. Την διαρκεια δεν την σχολιαζω καθολου
Τι σημασία έχει η απόδοση όταν στο μπαρ είχε νερά, καφέδες και μπύρες :!:
Καμία απάτη. Για μένα, εξαιρετικό λαηβ από κάθε άποψη πλην του χρόνου όμως, που έπαιξαν 14 κομμάτια τα οποία για να βγάλουν μιάμιση ώρα σκαρτη τα “ξεχειλωναν” όσο δεν πάει με τα κλασσικά ανούσια “shredding outro”. Αν σκεφτεί κανείς ότι στο είδος που παίζουν οι BLS μπορεί άνετα ο κόσμος να ακούει τζιτζίκια και βαβουρα, στην προκειμένη περίπτωση έχουμε να μιλάμε για ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ηχάρα, τουλάχιστον εκεί που καθομουν
Κόσμος στεναχωρα λίγος. Κάνα 2000 με το ζόρι, αλλά όσοι ήξεραν τι πανε να δουν φαντάζομαι έμειναν όσο ευχαριστημένοι όσο κι εγώ.
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η απόδοση της μπάντας ήταν εξαιρετική. Και γω θα ήθελα 2-3 κομμάτια ακόμα. Αλλά αυτά τα shredding outros τα καραγούσταρα. Εδώ έχουμε υποστεί το κάθε τσουτσέκι που κρατάει κιθάρα, θα στραβώσω με αυτόν που ξέρει πώς να το κάνει;
Ο χώρος από την άλλη ήταν αίσχος. Καλύτερα να γινόταν η συναυλία στο πάρκινγκ. Βράσαμε κυριολεκτικά, η Άλφα στα 4 ευρώ δεν βοηθούσε( να είναι καλά το βενζινάδικο απέναντι) , ο ήχος στο πρώτο κομμάτι ήταν ό,τι χειρότερο έχω ακούσει ποτέ, ακόμα και για πρώτο κομμάτι. Ευτυχώς μετά βελτιώθηκε αλλά ποτέ δεν έγινε αρκούντως καλος.
Ο χώρος ήταν γεμάτος, από νούμερα δεν είμαι σίγουρος αλλά ας πούμε όσο 2 eightball, ίσως λίγο παραπάνω.
Θα πηγαινες ξανα δηλαδη;
Προσωπικά ναι, έμεινα ευχαριστημένος και θα ξαναπηγαινα να τους δω οπωσδήποτε…Βέβαια για μένα ο zakk wylde είναι είδωλο. Όπως είπα μου έκανε εντύπωση η απόδοση και ο άψογος ήχος (με παραξένεψε το σχόλιο του Ιγνατίου για περί ήχου, παίζει ρόλο και η θέση που στεκεσαι φαντάζομαι)
Όχι εγώ έλεγα για τη συναυλία στη Θεσσαλονίκη. [emoji2]
Χαχα την πάτησα … πολύ κρίμα τότε. Το μισό λαηβ και βάλε σε τέτοιου είδους μουσική είναι ο ήχος. Από attitude πάντως δε βρίσκεις πια τόσο πορωτικους ανθρώπους
Και γω την πάτησα στο αντίστοιχο δικό σου σχόλιο.αψογος ήχος. Λέω, ο τύπος είναι κουφός! Αλλά και γω νόμιζα ότι μιλούσες για θεσσαλονικη . More info στο report σε λιγο.
Τελευταία στιγμή έριξα άκυρο στο λάιβ, δόξα τω θεώ τελικά