Black Metal Albums

Το έχω λιώσει το ντεμπούτο των Fides Inversa.Για μένα γαμάει και χωρίς σάλιο.:stuck_out_tongue:

Γιατί να βρίσουμε? :?

Δεν έχω ακούσει αυτο το Darkspace πρότζεκτ του κιθαρίστα και ΝΑΙ δεν έχω εκτιμήσει (ακόμα τουλάχιστον) τους Darkspace. Τους έχω αφήσει λίγο καιρό για να ξαναπροσπαθήσω αργότερα (το παθαίνω συχνά και πιάνει αυτή η τακτική). Απλά, δεν έχω λόγω να κατηγορήσω τους Ψ.Χ./κάποιον που ακούει Ψ.Χ. μόνο και μόνο επειδή δεν τους καταλαβαίνω/δεν μπορώ να τους ακούσω. ΕΚΕΙ νομίζω κάνει λάθος πολυς κόσμος…

whorecrown: για το όντσκαπ πήγαινε γιατί (όπως έχω “πρεφάρει”) θα προτιμούσε καποιος άλλος (δικαιολογημένα, μαλλον) το bliss of flesh

Soρry για το ντάμπλ-ποστ.

Θα πρόσθετα ότι δεν είναι Project οι Paysage d’Hiver αλλά αφετηρία.

Βέβαια δεν μπορώ να πω ότι είναι καλύτεροι απο Darkspace και κάτι τέτοιο δεν θα έχει νόημα μιας και μιλάμε για κοινή αφετηρία.
Αλλά πως να το κάνουμε respect σε παλιότερη εκδοχή.

Πάραυτα πάνε και ανάποδα, αλλά να υπάρχει προυπηρεσία αυτιών σε ήχο demo. Επειδή έχουμε κάνει διάφορες προτάσεις και έχουν αναφερθεί κάποια λέω να κάνω άλλη μια και με καλύτερο ήχο.

2007-Paysage d’Hiver-Einsamkeit

καλό ταξίδι…
:wink:

Μπορείς να κατεβάσεις και τις δυο δουλειές από το site
http://bohemian.hyperblasted.com/

Επίσης, το καινούργιο cd υπάρχει προς πώληση στα εξής δισκάδικα των Αθηνών:

Bowel of Noise
Sirens
No Remorse και
Nuclear Blast

Φυσικά, μπορεί όποιος επιθυμεί να παραγγείλει κατευθείαν από την μπάντα μέσω του email
thebohemiangrove@gmail.com

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη! :metal:

λοιπον επειδη βλεπω οτι εχετε προβλημα στην αρνητικη κριτικη θα πω κατι τελευταιο για τους bohemian(περιμενω και καποιο δωρακι για την διαφημιση που τους εκανα)οι τυποι δεν μου λενε τιποτα και δεν θα κατσω να αναλυσω το γιατι—τωρα αν εσεις βρηκατε το δισκο της χρονιας προβλημα σας,περαστικα σας…φιλε chris τα αυτακια σου μπορει να θελουν και ενα χρονο για να αφομοιωσουν ενα ακουσμα…τι να κανουμε?εγω ακουσα gorath γουσταρα μουσικη και ειπα ειναι καλο…που το προβλημα?το προβλημα μαλλον εντοπιζεται στους bohemian…:smiley:

σκασε πια γαμω το σπιτι σου.

κατουρα και λιγο:D

mikro σε παω … μου βαλες τα γυαλια 8)

σοβαρα ομως …τρολιες στα τρολ δεν κανουμε … οποτε ή στηρίζεις τις απόψεις σου (που αν τις εννοεις τότε είσαι απλά κλόουν) με επιχειρήματα ή μπουκώνεις … οχι τωρα … ΤΩΡΑ :stuck_out_tongue:

μετα τους μποχεμιαν ξαναπιασε δουλεια ανετα … :smiley:

Υπάρχει προϋπηρεσία στο 1ο των Carcass, οπότε θα μπορούσα να πώ μόνο αυτό και θα ήμασταν οκ. Παρόλα αυτά να συμπληρώσω και προϋπηρεσία στα Swedish Death metal Demos 87-89 και στα demos των Beherit.

Είσαι θεός, ψόφος χειμωνιάτικος! :smiley:

Σορρυ, δεν ηξερα.

Πειτε για τους Dispirit του John Gossard.

Το rehearsal ητανε… μ. Στρυφνο μεν, αλλα πολυ ελπιδοφορο.

Wraio to demo!Palio alla kalo!Psaxnw to album na brw twra…

ξερεις οτι υπαρχουν σοβαροι λογοι που δεν βρισκεις αλμπουμς τετοιων μπαντων ευκολα ε ? ειναι εκείνες οι σπάνιες περιπτωσεις που επιβεβαιωνουν την υπαρξη ανωτερων δυναμεων .:smiley:

στο metalarchives λεει για 3 ντεμο και ενα αλμπουμ.για κατεβασμα βρηκα μονο το τελευταιο τους ντεμο και το αλμπουμ:)

Λοιπόν Angmar εμένα μ’ άρεσε (παίζω επανάληψη τωρα) και επειδή δεν είναι και το αγαπημένο μου ύφος πιθανολογώ ότι σε όσους λατρεύουν black metal επαφή “τρίτου τύπου” θα μιλήσει βαθύτερα.
Απο την άλλη θέτει υποψηφιότητα να ξυπνήσουν οι Die Hard Weakling Funs (Δηλαδή ο Νομιστεράκης) και να ποστάρουν πάλι το εξώφυλλο του Dead Αs Dreams μέχρι την σελίδα 500…

Εμα γι αυτο το εβαλα. ;p Ειναι πολλα αυτα που γουσταρω για τα οποια δε πολυμιλαω.

Γενικα οι Dispirit, στην πρωιμη τους μορφη (κι εκ πρωτης οψεως) δε φαινεται να εχουν τοσα κοινα με τους Weakling, αλλα μονο και μονο το γεγονος οτι παρατησε τα doomοτέτοια του για να ξαναρχισει να παιζει σε "λεγε με true atavism’’ φαση ειναι ο,τι καλυτερο. Ενταξει, η δημοτικοτητα των Weakling εφτασε τα υψη τον τελευταιο εναμιση χρονο, οποτε λογικο να του ρθει ιδεα για κατι τετοιο.

ιδιαιτερο ακουσμα για ιδιαιτερα,και μυημενα αυτια .τεχνικο σε σημεια και μαυρο καθ’ολη την δειαρκεια του.τα πληκτρα του σε στελνουν στον αγυριστο και γενικα ολο το κλιμα του δισκου σε καθηλωνει με την ατμοσφαιρα που καταφερνει ο τυπος στην μουσικη του(νομιζω οτι εκει πονταρει)και τα καταφερνει με απολυτη επιτυχια.εργο τεχνηςαπλα τα πραγματα.

έχει?

=P~

δεν εχει?

Ιδου η απορια! :stuck_out_tongue: