ΒΒΒ το ξέρεις ότι σε αγαπάω 8)
Αλλά εντάξει, είμαι εναντίον ποστ του στυλ “γαμάει/ ήταν χαλια”, όταν γράφω κάτι θέλω να το υποστηρίζω, οπότε μου έδωσες καλό τσίγκλισμα, καλό μου έκανε!
ΒΒΒ το ξέρεις ότι σε αγαπάω 8)
Αλλά εντάξει, είμαι εναντίον ποστ του στυλ “γαμάει/ ήταν χαλια”, όταν γράφω κάτι θέλω να το υποστηρίζω, οπότε μου έδωσες καλό τσίγκλισμα, καλό μου έκανε!
Αε ρε bbko π με κανεις πλακα, λες κι υπαρχει η απειροελαχιστη περιπτωση να βρεθει ανθρωπος που να λεει τον Read κουλο.
Το Infiltration παντως Κρις με πορωνει περισσοτερο, γουστα γνκ.
Για όποιον μπορεί να ενδιαφέρεται.
Εμένα δίπλα στο σπίτι μου είναι, θα πάω.
Αργία την άλλη μέρα, όλα κομπλέ.
Το BLACK συνηθως ειναι διακοσμητικο καθως τις περισσοτερες φορες δεν βαζουν σχεδον τπτ
Συνέντευξη 1349
Καλώς σας βρήκα, καλώς με βρήκατε, be gentle.
Στο θέμα μας τώρα, το παρακάτω είναι ο λόγος της επίσκεψής
Ήρθα να αποθεώσω, να πω τι δισκάρα που είναι,
να συμφωνήσω όσο δεν πάει με πλαντερερ, αρχικά για το [B]private horror [/B]-ν’ αναφέρω όμως και τα [B]syringes, spiders, poison bottle[/B]-
αλλά και με την πανέξυπνη παρομοίωση σχετικά με το “σηπτικό φωτισμό” και το χρόνο που χρειάζεται για να έρθει η κατανόηση, να ωριμάσει μέσα σου ώστε να βιώσεις (ξανά?) ως αποτέλεσμα αυτήν την (όποια) προσωπική φρίκη.
Να πω βέβαια ότι τα φωνητικά εμένα δε μου θύμησαν ούτε αρκούδα, ούτε υπέργηρο, ουτε βαριά τραυματισμένο.
Απλά θεωρώ ότι έρχονται και βάζουν το λιθαράκι τους (κοτρώνα για την ακρίβεια), δένουν άψογα με τα υπόλοιπα (μουσική-συναίσθημα) και ευθύνονται κατά ένα πολύ μεγάλο μέρος για ένα διαρκώς αποκαλυπτόμενο και ωραίο (αν και καταχρηστική κατά κάποιο τρόπο η χρήση του “ωραίου”) εσωτερικού συνόλου. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Τέλος να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να βρεθούν οι στίχοι (μέχρι να αποκτηθεί τουλάχιστον - γιατί πρεπει να αποκτηθεί.)
ΠΟΣΟ ΕΤΟΙΜΟΙ ΕΙΣΤΕ?
:papas:
Δεν έμειναν πολλές μέρες, ώρες, λεπτά μέχρι να σκάσει…
όσοι δεν έχετε διαβάσει συνέντευξη, ρίξτε μια ανάγνωση στην παρακάτω είναι απο ένα παλαιό περιοδικάκι της northern heritage, πριν γίνουν αυτό που είναι όταν ήταν δηλαδή typical bm μπάντα.
Επισης σε αλλα νεα,οπου να’ναι σκαει μυτη
Όσοι ενδιαφέρεστε για το νέο δίσκο των [B]Plutonium[/B], να έχετε υπόψη ότι παίχτηκε μαλακία με την εταιρεία που ήταν να το κυκλοφορήσει και αυτή τη στιγμή ο Carlsson δεν μπορεί να βρει κάποιον που να αναλάβει τη διανομή (ο δίσκος είναι ηχογραφημένος κανονικά) και προτίθεται να κόψει από μόνος του περιορισμένη έκδοση (πιθανότατα σε CD-r αλλά με επαγγελματικό booklet όμως). Όσοι ενδιαφέρεστε (και ξέρω ότι είστε τουλάχιστον 3-4 εδώ μέσα) επικοινωνήστε μέσω MySpace για στήριξη.
Είχα ακούσει κάποια κομμάτια από το ντεμπούτο “one size fits all” τα οποία γαμούσαν…
Μαλακία πάντως για το νέο άλμπουμ.
κρίσπ ξέρεις που μπορώ να βρώ το πρώτο?εκτός απο τον ίδιο…αν υπάρχει εδώ ελλάδα
Και το Urfaust θα καθυστερησει, λογω εταιριας κι αυτο…
Δεν ήξερα ότι έπαιξε τέτοια μ*λακία, κρίμα γιατί το πρώτο τα έσπαγε!!! Ελπίζω να βγάλει άκρη γρήγορα και να μην το παρατήσει το θέμα…
Απ’ το μπάουελ το 'χα πάρει εγώ, δεν έχω ιδέα αν υπάρχει πια.
Γιατί όμως να μην το πάρεις απ’ τον ίδιο?
'Ετσι από περιέργεια ρωτάω ο bowel πόσο το έδινε ? Εγώ είχα πάρει δύο cd κατευθείαν από τον Carlsson 16 ευρώ!
Δεν πρόσεξα αν είχε κάποιο μέιλ για επικοινωνία για παραγγελία…κ δεν έχω μάισπέις.Το βρήκα στον φίλο scaphism.
10 ή 11 νομίζω.
Ανακοινώθηκε η επανακυκλοφορία (από τη Floga Records) των δύο πρώτων άλμπουμ των [B]Deviser[/B], ‘’ Unspeakable Cults’’ και ‘‘Transmission To Chaos’’ σε βινύλιο!!!:D:D
Γενικά τσεκάρετε τον φλόγα έχει ανακοινώσει πολλές επανακυκλοφορίες δίσκων που αξίζουν αρκετά σε βινύλιο.
Το Triarchy ψηνει, και το Dead Poem ψιλο. Να δουμε ομως και ποσο θα τα βαλει. Ειναι δυσκολες οι εποχες…
Από Rotting Christ θα επανεκδόσει τα παρακάτω :
Dead Poem, το οποίο είναι και διαθέσιμο στα 13.95
Τriarchy Of The Lost Lovers, 20 Δεκεμβρίου στα 13.95
Genesis, 20 Δεκεμβρίου στα 13.95
Τα δυο τελευταία θα βγούν και σε DIE-HARD (Splatter Vinyl 100 copies + T-shirt)
Σε καλές τιμές τα δίνει…Αν δεν τα είχα τις πρώτες εκδόσεις θα τα έπαιρνα σίγουρα…