Βασικά το [B][I]Triumph [/I][/B]είναι πάντα η κορυφή τους, πίσως από το υπερηχητικό ντράμινγκ και τον σχεδόν grind ήχο υπάρχουν ασύλληπτες ριφάρες μέσα. Από τα άλλα δύο προτιμώς σαφώς [B][I]Infiltration[/I][/B].
[B]2010-Furze-Reaper Subconscious Guide[/B]
[SPOILER][/SPOILER]
[B]Εκπληξη εν τω μεσω της νυκτός.[/B]
Ο αγαπημένος μου Woe J. Reaper και πάλι εδώ μετά απο 3 χρόνια.
με τίτλο…[SIZE=“3”]Οδηγός υποσεινηδήτου[/SIZE]
τα λόγια μου δεν έχουν δυναμική μετα την πρώτη ακρόαση
η περιγραφική δυνατότητα αυτή την στιγμή θα ήταν απλά μια καλοστημένη κουταμάρα
Μάλλον το φετινό album δεν αφορά και πολλούς εδω που τα λέμε.
[SIZE=“1”]πολυ μικρή η σχέση του[/SIZE] και με το [B]Black Metal[/B]
[SIZE=“1”]Συγκάτοικοι είμαστε όλοι στην τρέλα[/SIZE]
απιθανο αβαταρ, εχω αρχισει και τον παω πολυ τον τυπο. νταξει μπλακ μεταλ παιζει με πινελιες black sabbath :lol:
Παντως στο [B]It Leads [/B] στο ξεκινημα,καθως και στο 4ο λεπτο και στο τελος ειναι καθαρο νορβηγικο ριφφ και γουσταρουμε
Aλμπουμαρα για μενα 8)
Περίεργο, αλλά πάντα έβλεπα τη δισκογραφία των REVENGE εντελώς ανάποδα. Το πρώτο μου είχε φανεί αναίσχυντο ποζεράδικο BLASPHEMY rip off όταν είχε πρωτοβγεί. Το δεύτερο με ηρέμησε, γιατί μου φάνηκε πως είχαν αρχίσει να αποκτούν πιο προσωπικό ήχο. Το Infiltration εντέλει μου άρεσε - απογαλακτισμός κι έτσι. Αλλά εντάξει, όταν τους είχα πρωτοακούσει είχα θυμώσει τρελά με όλο αυτό το hype, το οποίο τότε δεν δικαιολογούσαν κατά τη γνώμη μου.
Δεν το έχω ακούσει ακόμη, αλλά το ποστ με έστειλε να ξανακούσω μετά από αιώνες το Necromanzee Congent. Απίστευτη doom-ιά, [I]τρομαχτική [/I]μουσική με την απόλυτη σημασία της λέξης :bow2:
πουχου ανάμεσα σε Furze και Revenge, βρίσκω τους Furze πιο ουσιαστικά bm :-s
(προσωπική άποψη, παρακαλώ μη βαρέσετε)
Φυσικα δεν πρεπει να περασει απαρατηρητο το επερχομενο DVD των [B]Vreid[/B]!Βαλτε τις μπυρες να παγωνουν λεμε και ξεσκονιστε τα DVDplayer σας!! 8)
[B]http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=106662411[/B]
αυτο το πες μόνο για πλάκα ε ?
επίσης φέθρυ γράφεις στο μπλακ μεταλ τοπι του ροκιν . περιμένω καλύτερο επιχείρημα για να θάψεις τους ΘΕΟΥΣ Revenge από το οτι σε ενόχλησε το hype τους. Και τελοσπάντων πάρτε το απόφαση οτι αυτό είναι η πιο ηλίθια δικαιολογία. Τα ίδια έπαιζαν και ως conqueror απλά τότε δεν τους είχε ο Yosuke άρα δεν τους ξέρατε άρα δεν σας ενοχλούσε…πωωωω.
Λοιπόν με απλά λόγια, οιι δίσκοι τους είναι ευαγγέλια και το Inflitaration είναι η πεμπτουσία του εξαγνιστικού θορύβου . Όσο και αν κόπιαραν στο πρώτο blasphemy, το blood of my blood παραμένει ένα από τα πιο ωραία κομμάτια ever. Και μην πει καμια χαζομάρα κανείς από εσάς που πανηγύρισε με την έλευση του απόλυτου tribute, των Proclamation, στο Ελλαδισταν ε.
[SPOILER]Σε υπολοιπα νεα …FURZE ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ… οκ καμία σχέση αλλά σαπίλα ζόρικη.[/SPOILER]
bbko το να επηρεαστείς θετικά ή αρνητικά από το hype δεν νομίζω πώς είναι δικαιολογία, απλώς συμβαίνει και απλώς μερικοί το παραδέχονται ενώ άλλοι όχι. ίσως υπάρχουν και κάποια ντουβάρια που μένουν ανεπηρέαστα! κι αυτό με τη βρωμοψυχολογία έχει να κάνει λίγο πολύ… να μια που την έχουμε και εύκαιρη την ώλμαητη να μας πει πώς ακριβώς.
[B][FONT=“Comic Sans MS”]2010-Krieg-The Isolationist[/FONT][/B]
Η αλήθεια είναι πως το περίμενα με ανυπομονησία χωρίς να είμαι οπαδός των Krieg (είμαι όμως του Wrest αν μετράει). Θα σας πω ότι το ένστικτό μου επιβεβαιώθηκε και η “θεωρεία” του απομονωτισμού έχει πράγματα να πει. Απο εκεί και πέρα είναι άδικο να γράψω για το μουσικό κομμάτι από την πρώτη ακρόαση. Ακούστε-δείτε και τα ξαναλέμε για το περιεχόμενο όταν κάτσει στο στομάχι.
Έλα μωρέ, πόσο δύσπεπτος να είναι ένας δίσκος Krieg.
Κατεβάζω.
Κρατα μας ενημερους φιλε!
Μην ανησυχεις, καποτε ερχεται ο καιρος που ολα πληρωνονται.
Aυτό:
Για να το πάρω αλλιώς λοιπόν, δεν έκρινα τα κομμάτια ως κομμάτια ακριβώς - ναι ρε φίλε, το blood of my blood είναι ωραίο κομμάτι. Όμως δεν κατάφερνα να ακούσω το πρώτο Revenge ολόκληρο γιατί στο 4-5ο κομμάτι είχα ήδη βγάλει το cd από το cd player και είχα βάλει blasphemy. Δεν μου φαινόταν ότι είχαν κάτι προσωπικό στον ήχο τους τότε, πέραν από μία πολύ καλή [I]απόδοση[/I] ενός “vintage” ήχου.
Και αυτό το “ελάττωμα” το έχω πάρα πολύ έντονα με το bm, και είναι και ο βασικός λόγος που γράφω τόσο λίγο στο τόπι: μετά από 800 χρόνια, δεν μπορώ να ακούω τα ίδια και τα ίδια πράγματα, πράγματα που μου θυμίζουν άλλα πράγματα. Πάντα μα πάντα καταφεύγω στο original. Κι εκεί φαίνεται και η μαγκιά - για να με κρατήσει πια bm άλμπουμ πρέπει να έχει ένα κάτι ξεχωριστό.
Και φυσικά έχεις απόλυτο δίκιο για τους proclamation, και δηλώνω guilty as charged, αλλά πέραν από την τρελή διασκέδαση στη συναυλία, δεν ισχυρίστηκα ότι είναι κάτι σπουδαίο. Πολύ καλή [I]απόδοση[/I], αυτό, και γαμάτη συναυλιακή εμπειρία. Άσε που πιο πολύ είχα χαρεί τους blasphemophager, κι αυτό γιατί με έκαναν να ξαναπιάσω δισκογραφίες sarcofago και beherit :roll:
και γω γιατι είμαι κ φαν του Ιμπέριαλ.
Ρε φεθρυ μόνο η πρώτη πρόταση πήγαινε σε σένα … λάθος μου που δεν το χώρισα. Ξέρω τι ακούς και ξέρεις οτι σε έχω στο ρισπέκτ λιστ.
Εγω δαφωνώ αρκετά για το πρώτο [B]Revenge [/B]πάντως και το ότι ήταν [B]Blasphemy [/B]rip-off.
ΒΒΒ το ξέρεις ότι σε αγαπάω 8)
Αλλά εντάξει, είμαι εναντίον ποστ του στυλ “γαμάει/ ήταν χαλια”, όταν γράφω κάτι θέλω να το υποστηρίζω, οπότε μου έδωσες καλό τσίγκλισμα, καλό μου έκανε!
Αε ρε bbko π με κανεις πλακα, λες κι υπαρχει η απειροελαχιστη περιπτωση να βρεθει ανθρωπος που να λεει τον Read κουλο.
Το Infiltration παντως Κρις με πορωνει περισσοτερο, γουστα γνκ.
Για όποιον μπορεί να ενδιαφέρεται.
Εμένα δίπλα στο σπίτι μου είναι, θα πάω.
Αργία την άλλη μέρα, όλα κομπλέ.