Εχει τσεκαρει κανεις τους Γαλλους Diamatregon ?Επιτελους θυμηθηκα να τους αναφερω.Τζιτζικια και κοπανημα να γουσταρουμε,μου θυμιζουν λιγο Haemoth (αλλη μπανταρα).Αλμπουμ δεν προτεινω,ολα το ιδιο μ’αρεσουν,3 full-length εχουν.
Η τραγικη πραγματικοτητα ειναι οτι ισχυει. Βγαλαν και μια κασσετα μετα, αλλα δεν την εχω ακουσει ακομα επιτηδες. Αν την παρω και δε μ αρεσει στη τελικη, την πουλαω στο ανετο.
Εγώ την πήρα αλλά ούτε εγώ την έχω ακούσει ακόμα!
Θα ντεμπουτάρει στο νέο σπίτι λογικά.
Επίσης όσοι τα βάψαν άσπρα μετά τη στροφή των Darkthrone το 1996 μπορούν άνετα να εμπιστευτούν τη ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ (λέγε με και Mikko Aspa) σε αυτόν εδώ τον υπέροχο δίσκο του 2006:
Μπα! μπά! τι βλέπω έβαλε κρυο και ξυπνήσατε
:cold:
[B]2010-Dødsengel-Mirium Occultum[/B]
Οι δυο Νορβηγοί έκαναν ντεμπούτο την περσινή χρονιά και φέτος θέλησαν να πάνε μια βόλτα σε μονοπάτια που θα είναι μεν προσιτά αλλά θα βασιλεύει η εσωστρέφεια από την μια πλευρά και η δύναμη με την ιερουργία από την άλλη. Όταν λέμε όμως ιερουργία εδώ αναφερόμαστε σε μια ομιχλώδη τελετή κατεβασμένη στο επίπεδο ενός παραμυθιού για να μην παρασυρθούμε και εμείς σε σκοτεινές τέχνες και ανιερότητες. Το μουσικό κομμάτι είναι μια έξυπνη ?συνταγή? που έχει σαν βάση το Νορβηγικό τυπικό και μια ντεμί ορθόδοξη σάλτσα για να δέσει το γεύμα. Στο περιεχόμενο υπάρχει αυτή η παράλληλη συμπόρευση του rhythm section και του τραγουδιστή εκφραστή/καθοδηγητή ακόμα και ηθοποιού που μας διηγείται την νέα ιστορία του Dødsengel (Angel Οf Death), ειδικά στο Evocation Of Amezarak. Το Mirium Occultum έχει και μελωδικά περάσματα σε break με σοβαρότητα που βοηθούν το μυστικό αέρα τους ν? αναδυθεί. Το αποκορύφωμα του album βρίσκεται στο τέλος με τα επιβλητικά A Word To Conquer The Aeon & Lucifer Ascendant τα οποία στέκουν ψηλότερα από τα υπόλοιπα κομμάτια, σ’ αυτό το σημείο εγώ θα χαμογελάσω χαιρέκακα μιας εδώ θα σκάσει το όνομα των Furze στις επιρροές τους.
[B]2010-Dødsengel-Arkaik[/B]
Με κάποιους μήνες διαφορά οι Dødsengel μας επισκέπτονται και πάλι φέτος με μια cult tape έκδοση αυτή την φορά. Εδώ έχουμε δυο κομμάτια με μεγάλη διάρκεια στα όποια το ταξίδι θα μας πάει σε νερά αλλόκοτα που θαυμάζεις αλλά δεν θα σκύψεις ποτέ να πιεις φοβούμενος τις συνέπειες. Οι συνθέσεις είναι απελευθερωμένες από τα τυπικά μιας και οι Νορβηγοί αποφάσισαν ν? απλώσουν την διήγηση στο επίπεδο που της αξίζει, δηλαδή στο απρόβλεπτο ή στο επιτρεπτά απρόβλεπτο για να μην ξεφύγουν εντελώς, τουλάχιστον για την ώρα. Τέτοια γλυκίσματα για να πετύχουν θέλουν προζύμι παλαιών ημερών και δεν υπάρχει καλύτερο από την παράνοια του Woe J. Reaper και των Furze, η τελική γεύση έδειξε πως άξιζε το δάνειο. Αν υπάρχουν μεμπτά σημεία θα έλεγα ότι ο ήχος ήθελε μια παραπάνω προσοχή όπως και τα ουρλιαχτά του Kark που σε φάσεις καταλήγουν σε typical heavy metal απόληξη αλλά ας αφήσουμε τον εν δυνάμει τρελό στην τρέλα του να δημιουργήσει έτσι όπως νομίζει. Όσοι θα ήθελαν στο black metal τους μια μετριασμένη παραφροσύνη αλλά και την ήρεμη διήγηση μιας νέας ιστορίας θα βρουν στο Arkaik και ειδικά στο Deus Sol Invictus από την μέση και μετά μεγάλη ικανοποίηση.
Πραγματικα δεν ηθελα να ποσταρω μετα την τοσο ωραια περιγραφη απο πλευρας Plunderer, επειδη θα αξιζε να γινει καποια κουβεντα, αλλα ρε γμτ δεν εχω τιποτα ουσιαστικο να προσθεσω, τα ειπε ολα και παρα πολυ ωραια. Κατα δευτερον ηθελα να αναφερω για τουτο δω επειδη εχει μονοπωλησει ψιλο το ενδιαφερον μου και
Doombringer - Abhorrent Dreams Of The End
Πολωνοι, πρωην μελη απο τους Cultes des Ghoules, demo φετινο στο χωρο του black/death, φαινομενικα δεν ακουγεται σαν κατι το εξωπραγματικο απο θεμα υφους, αλλα μου χει σκισει την ψυχη κι ενω δε μπορω να βρω κατι το πρωτοποριακο δα, δε μπορω να καταλαβω για ποιον αλλο λογο μπορει να το ακουω εδω και τρεις μερες σερι, περαν του οτι ΓΜΑΕΙ. Ριφφαρες γνκ, kvlt demo παραγωγη, αλλα εχει καποιες λιγες ατμοσφαιρικες στιγμες που του δινουν ενα κλικ αιγλης, εχει μελωδιες που ειναι ουσιωδεις, το κατσαρολι κατσαρολι ομως και γουσταρω παναθεμα, ε ακουστε το κι αποθεωστε το και σεις δηλαδη αντε τι περιμενετε.
Canadian Doom Division Revenge has signed to Nuclear war Now!! Productions for the American CD release as well as a world wide LP and Pic disc version of the fourth full length Revenge album Scum.Collapse.Eradication. Osmose Productions will be releasing the European cd version as well as an alternate LP version to be available world wide. A split 7 ep with bestial war command maniacs Black Witchery is also in the works. Expect nothing less than total hatred backed by the wall of noise that is Revenge.More details as they become available.
SCUM.COLLAPSE.ERADICATION
Blood Stance ( Retaliation)
Filth Solution ( Intolerance )
Parasite Gallows ( In Line )
Pride Ruination ( Division Collapse )
Scorned Detractor ( Trust No One )
Burden Eradication ( Nailed Down )
Us and Them ( High Power )
Banner Degradation ( Exile Or Death )
Αλλη μια φρικτη μπαντα. Καθε δισκος που βγαζουν ειναι πιο παναθλιος απ’ τον προηγουμενο. Ειδικα το τριτο, δεν ακουγεται με τιποτα μιλαμε. Κυριως λογου αυτου του κουλου που εχουνε στα τυμπανα.
(Καληφας, αρα ξερουμε απο τωρα ποιοι θα παιξουν στο NWN του χρονου. Πρεπει να βαλουν και κατι διαφορετικο ομως κινδυνευει να γινει μια απο τα ιδια).